Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@petra1303 pouzivala som tento aj s mydlom http://www.temperance.sk/index.php?o=5&k=81 ale v tehu sa nesmie pouzivat...s nim ked som sa natrela tak som cela scervenela a vsetko ma palilo,riadne som citila ako by mi natahovalo kozu,a vyskusala som tohu kvantum no tento je bezchybny 😀 a aj cena je super 😉
@saaska akeho mas dr.v KE? ja chodim k svojmu do SP je to rodinny znami tak kartu vziat prec nemozem ale chcela by som chodit tu niekde platila by som si za to sama
jaj lebo mne vraveli ze aj ked som mal mrchu som mohla byt tehotna uz lebo viem ze po aprilovej sme sa snazili okolo toho 1.maja v plodne dni ...
@saaska jaj lebo mne vraveli ze aj ked som mal mrchu som mohla byt tehotna uz lebo viem ze po aprilovej sme sa snazili okolo toho 1.maja v plodne dni ...
Baby mate niektora skusenosti s tymto gelom?http://www.dianatal.eu/slovakia/preco-dianatal-...
@babatienko27 urcite si tehotna len 3 tyzdne, co potvrdil aj clear blue 😉 ale rataj si to od menstruacie, tak to bude aj doktor....rata sa to tak, aby to platilo pre vsetky mamicky, doktor nevie, kedy si mala presne ovulaciu
Ahoj tak aj sa zatiaľ tak potichúčky pridávam k tejto skupine 🙂 včera som bola u dr. a potvrdila mi moje dva prúžky na tehotenskom teste 🙂 ale zatiaľ bolo vidieť iba zárodočný váčok a žiadne embryjko :( tak sa obávala, aby to nebolo mimo maternicové tehotenstvo, ale keďže som nemala žiadne bolesti ani iné príznaky mimo maternicového tehotenstva tak si ma pre istotu objednala o týždeň... tak dúfam, že to bude v poriadku a všetko dobre dopadne. Mala ste niektorá podobnú skúsenosť? je to tak cca 5tt a embryjko vraj ešte nemusí byť vidieť... Díky za reakcie 🙂
ahojte no ja som tetsila ovu aj tehu a uz mam krasne kolajnice. 😀 neviem ci to vydrzim na sono az piatok...moja posledna mrcha bola 24,6 takz emozem byt 4tt??? 🙂
Ahojky,
tak já jsem právě dojela z pohotovosti.V noci mě začaly strašny bolesti na bokách-jako by v oblasti vaječníků,tak jsem se bála,že tam mám ještě jedno,ale mimoděložní,tak jsem raději jela....Vše je v pořádku,doktorka udělala všechny možny testy,vyšetření...HCG odpovídá týdnům od oplodnění,tak že se nemám stresovat.Říkala,že do 14dnů by mělo být vidět srdíčko 🙂 ,takže jak půjdu za 3týdny ke svýmu doktorovi,tak už prý bude prcek v celé své kráse 🙂 -já v to doufááááám!!!!!Mám víc ležet,nezvedat nic těžkého,neuklízet 😀 (to nevím,jak mám dělat)a dát se do pohody.Takže teď vydržet poslední 4 dny v práci a pak 3 týdny oddych na dovolené.
@zuzanka444 vítám Tě,to je ještě brzo na embryjko 🙂 ..po dnešní návštěvě pohotovosti jsem až moc chytrá 😀 -spíše jsem to konečně pochopila,jak to teda je s těma týdnama 😉 .
@zuzanka444 buď v klidu srdíčko se může objevit klidně až v 7 tt u každého je to jinak já u prvního mimča taky neměla srdíčko v 5 tt bylo až požději 🙂
zdravím všechny nové těhulky, které nám zde přibyly. Bude nás tu hodně a to je super.
Mám na všechny dotaz. Když ležíte na břichu, cítíte nafouklou dělohu? Jsem na začátku 7.týdne a už nějak nemůžu na břichu od včerejška spát. Je mi to nepříjemné. Myslíte, že je to normální?
baby, mám otázku...sem tam mám takú bolesť na pravej strane ale až tak od spodu (akoby mi niekto ihlicou bodol zo spodu až do maternice) a trhne ma to až v pravej nohe až v chodidle..nie často, ale je to také čudné..mala by som byť v 5tt..čo to môže byť? nikdy predtým som to nepociťovala.. 😒
@natymaty diky za odpoved 🙂 mne dr. povedala, ze ho este nemusi byt vidiet, ale pre istotu si ma objednala na piatok, abz spravila vsetky potrebne testy 🙂
Ahoj holky, nevím, jestli patřím sem nebo do ledna 2012 :o) Měla jsem poslední ms 14.4. ale cyklus mám po 34 dnech a doktor mi řekl před 14ti dnama, že to vypadá podle UTZ na 6tt - tzn teď bych měla být v 8tt. V pondělí jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá, co mi řekne - připadá mi to nějaké zmatené. Podle MS bych měla být v 10tt a podle doktora v 8tt. Já prostě nevím.... Doufám, že v pondělí bude vše ok a konečně se dozvím co a jak...
Jinak srdíčko bylo vidět až v tom 6tt.
@zuzanka444 ahojky to znamena ze si otehotnela kedy ??
@sasena033 ahojky ja som mala 21.5 Ms a tiez mam kolajnice a clearblueu ukazal 3 plus pondelok idem dr
ahoje ja som mala poslednu MS 21.5 a mam KRASNE kolajnice a clearblueu ukazal 3 plus pondelok idem dr . V NITRE ALE NEVIEM KOMU VIETE MI PORADIT FAKT DOBREHO LUDSKEHO DR GYN V NITRE?? ALEBO KDE BY SOM TO MOHLA NAJST DAKUJEM
@jankasramka váha ukazuje stav ako pred prvým tehu, ale ostala som akási väčšia 😅
O striách si myslím, že veľmi záleží na genetike a krémiky pomôžu minimálne 😒 Mne sa vytvorili zopár v puberte a v tehu ani jedna a to som sa natierala len keď som si spomenula, teda skoro vôbec, dúfam, že ma ani teraz nebudú trápiť.
@zuzanka444 pokiaľ bol vačok na správnom mieste, mimomaternicového sa nemusíš báť a aj srdiečko bude 😉
@olousek35 na bruchu nespím už asi 2 týždne, tiež mi je to nepríjemné a najhoršie na tom je, že zaspávam na bruchu, jediné šťastie, že od únavy zalomím ani neviem ako 🙂
ahojky no potichucky sa sem pripajam nech viem co ma caka no ja som mala poslednu ms 21. 5 . vcera som si robila 2 testy krasne kolajnice a clearblue test treti ukazak tehotna 3 plus a zevraj podla dr by to mal byt 5 tyzdnov no volam dr pondelok aj to som si ho len teraz vybrala na nete chcem sa spatat je tu aj prvorodicka februar 2012 tak v 5 tyzdni Z NITRY napriklad ....
O striich si myslim taky ze to je o genetice a kremy tomu pomahaji jen malo, ja se natirala nejakym obyc na strie od Dermacolu a nemam ani jednu, znam holky co se patlaly drahymi kremy a maji strii mraky....
S tema skriplyma nervama vim ze si na diskuzi s minulym tehu holky na to hodne stezovaly, myslim ze s tim chodily k doktorum aby je nejak odblokovali, ale nevim jestli se nepletu nejak me to moc nezajimalo.

@mimma17 jeeej pozeram, ze mas rovnaky termin ako ja 🙂 daj vediet v pondelok, ci uz bolo vidno srdiecko 😉