Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@kohutovci tohle se mi stalo na vánoce, když jsem s dcerou pekla cukroví,ptala se mě, jestli cítím se miminko hýbat a v tom jsem si uvědomila, že ten den vůbec nic a to byl večer...... no já jsem chytla nervika.... hned jsem začala třepat s bříškem- nic, tak jsem si lehla, protože jak lehnu, tak to začne... a opravdu, začala se hýbat, tak to ze mě spadlo...uf, uf. Neboj, asi si taky jen víc schrupla a nebo je tak klidná, že ji ani necítíš.....vyzkoušej vše možné a pokud neucítíš prďolku malou asi bych šla..... za zdraví miminka nic nedáš. U dcery jsem taky jednou klusala na gyndu....necítila jsem ji den.... doktorka to brala v pohodě a já aspoň věděla, že je vše ok. 🙂
@martina77ba no tvrdlo casto,niekedy aj par krat za hodinu..a lezim v krompachoch som zo spisskeho podhradia..
@petra123456789 fuu..no tiez mas to vesele..a ako to zvladas v nemocnici..
Ahoj holky, navsteva odesla, mela jsem nakonec kamaradky dve, ...no trochu me to zmohlo ...mam totiz od rana bolesti. To podle me ani nemuzou byt poslicky, protoze to fakt boli skoro v kuse cely den, ale bolest jako u MS.
Tak ja nevim, jsem uz ze vseho nejaka unavena 😔
Ale ctu, ze nejsem jedina, koho neco boli a trapi.. To je fakt silene ten 3 trimestr..
@jancag Tak Ty uz jsi pod dozorem lekaru, oni uz si na Tebe a mimi daji pozor 😉
Horsi je, ze jinak fakt clovek nevi, dokdy jsou vsechny ty bolesti, tlaky, nevolnosti apod. normalni ☹
Me fakt dneska boli cely spodek, a normalne bych zitra asi frcela do spitalu, at na me kouknou....ale kdyz tady ctu, ze vas to tak boli vsechny, tak je to asi normalni... 😔
@kohutovci No na pohotovost se mi nechce, sedet tam kdovi jak dlouho, nez by me vzali, a stejne by mi prd povedeli, ..takze uvidim jaka bude noc,a kdyztak zitra pojedu..
Mi se zda, ze uz to tu nejaka psala- pripada mi, jako by mel prcek v ruce macety a rezal me tam dole 😕
Jako bolest fakt hodne neprijemna 😢
@petpop ja teda neviem ako v UK.. ale tu keby som len presla vratnicou na pohotovosti tak ma uz odchytavaju ze ci idem rodit alebo mam problemy a beru ma.. s mm som tak bola pred mesiacom na pohotovosti a skoro ma zobrali na oddelenie..lebo si mysleli, ze prisiel on somnou.. nemyslim si, ze by ta tam nechali sediet a cakat.. 😒
no a je po navšteve nakoniec to dopadlo super, ale utekám si lažkať lebo ma začína bolieť hlava uvidíme či mi to prejde ☹
@jancag no boli chvíle ked som vela plakala hlavne zo začiatku, teraz už som si ako tak zvykla aj keď na nemocnicu sa podla mňa zvyknúť nedá.... Ale som tu už dlho... už ani neviem aké je to byť doma. Každý deň tu rozoberáme pôrody cisárske či normálne.... Tak ako som sa nebála, už sa teraz bojím a všetkého.... Nieje to dobre, človek keď je doma nerozmýšla tak nad tým ako tu.
drahý mi očistil pomelo 🙂 🙂 🙂 tak hltkám o sto šesť postel musí počkať 😀
Já celý den lítám kolem dcery a manžela, snad budou brzo v pořádku. Teď jsem se vykoupala, najedla a asi půjdu žehlit, mám tady toho nějak moc a zítra chci zase prát, tak abych tady toho neměla pak kopu.
@jancag Tak to je naozaj dosť, niekoľkokrát za deň ... a polepšilo sa ti to?
No, mám za sebou dva chlebíky s džemíkom, pohár studeného mlieka a zasa len sedím 😀
Akože, celý deň mi tečie mledzivo, ale tak drasticky, že ako ležím tak aj plachta pod prsom (podľa toho ako som otočená) je celá mokrá až je farba zachytená na matraci... 😒
@petpop Ja idem zajtra o týždeň skôr, lebo sa mi moc nezdá, že by to bolo normálne... A radšej tam vydržím sedieť len aby mi povedali, že to je dobré 🙂
@kohutovci Ja ti poviem čo budeš robiť v noci - spať 😀 😀
@xxx.klarka Neboj nič, čoskoro bude všetko opäť v normále 🙂 Určite to je len nejaká párdňová viróza 🙂
@kohutovci Po zkusenosti, kdy jsem potracela, a nechali me dve hodiny skucet bolesti na podlaze (na pohotovosti) , ...ja nevim, nechce se mi tam. Doufam, ze je to jen to roztahovani, jako tu pise vice z vas, ze vas boli cely spodek..
Jak rikam, kdyby fakt bylo hur, jedu rovnou do porodnice, vsak tam taky maji nonstop prijem..
@kokorunecka No ja jdu v utery, a to si semnou zenska uzije 😀
@petpop to se vše chystá na porod.... jak se roztahuje pánev atd.... u porodu, to bude jiný tlačeníčko na pánev a kor, když není voda....
holky, to je jenom chystando.Taky mám pocit, jako bych měla porodit, jak mě vše bolí, a na kontrole bylo vše ok, a to ještě ani hlavička není úplně dole, takže bude asi ještě hůř .... 😉
abych řekla pravdu, takhle mi nebylo u žádnýho předchozího těhu, tak jsem z toho taky vyvalená, ale asi je to fakt normální.....3 dítě a nejmladší taky nejsem..... to udělá své 😀
@kokorunecka Ty jsi tady psala, ze te tak boli cely spodek (ta lonova kost). To te taky bolelo cely den, v kuse nonstop? Ja uz jsem z toho uplne unavena ☹

@kohutovci někde jsem četla, že když si nejsi jistá, jestli cítíš pohyby, máš si na hodinu lehnout do tiché, tmavé místnosti a soustředit se jen na pohyby v břiše. Pokud by jsi opravdu nic necítila, pak bych volila porodnici ať ti mimčo zkontrolují.