icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

kohutovci
9. jan 2012

podavam hlasenie za Mamiliu.. naposledy sa ozvala rano.. cakala som ze bude nieco nove cez den.. ale zatial nic.. celu noc bola na vzdycharni. kedze sa neotvorila.. rano jej dali cipky proti bolesti a previezli ju na oddelenie.. 😖
mne teraz dosla kadernicka... tak sa zase odmlcim.. dufam, ze tu este budete za take dve hodky.. zatial paaa

petrusew
9. jan 2012

@kokorunecka jejda děvče, tak to se teda drž! Budeme na tebe s prcekm myslet.

kokorunecka
9. jan 2012

@krakorka @kohutovci @petpop Mm ani nedýchal, keď som vychádzala z ordinácie 😀 Ja bledá jak stena a on hneď čo sa deje, už rodíme? 😀 A potom ani nemukol celú cestu... A havo tiež vedel už odvčera večera, že sa niečo deje, lebo v noci nás zobudil tým, že nosil po byte moje čižmy, ktoré si vytiahol z botníku a nakoniec zaspal v nákupnom koši, v kočíku... 😀
@kohutovci No, musím vydržať... Už to vidím, že týždeň ma tam nechajú na pozorovanie, potom ma pustia domov a potom ma iba mm povezie, že do kelu rodíme 😀
@petpop Ale prosím ťa, on už má nachystané čo všetko tu prerobí, spraví a zdokonalí hneď ako ma zajtra vysadí 😀

kokorunecka
9. jan 2012

@petrusew Ďakujem, si zlatá 🙂

Babule, práve to, že zajtra som bola objednaná ku kaderníčke 😀 Nestihla som sa skultúrniť do pôrodu, kuuuuurňa 😀

nuna55
9. jan 2012

@kokorunecka no ja som mala uteraky 2 hygienicke, toaletne potreby, mobil nabijačku 2 pyžamá svoj pribor šialku (lebo to som musela) fen,slapky,ponožky,župan toť vsjo a ešte minerálku a niečo ked ma chytila mlsná 😀 😀 😀 tak nech ti to dobre dopadne a daj nám určite o sebe vedieť čo a ako jo?

paja83
9. jan 2012

@kokorunecka Tak to se koukej držet. To víš, že už by se nic nedělo, kdyby si začala rodit, ale pokud to jde, tak zkusit vydržet. Já jdu zítra na kontrolu a mám kvůli tomu tvrdnutí břicha taky trochu strach. Internet v nemocnici je dobrá věc, aspoň můžeš surfovat. Já bych si vzala to samé, co na šestinedělí po porodu.

kokorunecka
9. jan 2012

@nuna55 Nooooo, aj ja som tak rozmýšľala, že to by mi snáď mohlo aj stačiť...
Neboj nič, beriem notebook a hneď jak vyžobrem mobilný internet tak som napojená 😀
Ďakujem 🙂

petrusew
9. jan 2012

@kokorunecka 😀 😀 Mě řekla ta moje (ona je shodou okolností i moje švagrová), že až po porodu mě dá do pořádku 😀 😀 Jinak Shlebynka je taky poslední dny nějaká divná...neusále se chodí mazlit až je dotěrná. Ale včera v noci spala klieněji, tak snad ještě vydržíme.

mell
9. jan 2012

@xxx.klarka tak mě tak napadá - a šlo by teda teď můj stávající rodičák převést na manžela a já bych pobírala normálně mateřskou? Protože já jim takhle nechám asi tři rodičáky - teda přes 30 tisíc, bo mám dvouletý.

kokorunecka
9. jan 2012

@paja83 No, ale ja som si vážne myslela, že si zo mňa robí srandu, že už môžem aj porodiť... 😒
No, dúfam, že ešte zajtra sa pripojím, nech viem ako ste dopadli aj ostatné, čo idete zajtra na kontrolu.. 🙂
Snáď to bude dobrééé 🙂 Ja som bola v tom, že to je dobré a akosi neviem.. Zistím.

nuna55
9. jan 2012

@kokorunecka hlavne ten fen, ten som mala na izne jediná a ten potom koloval 😀 😀 😀

kokorunecka
9. jan 2012

@petrusew 😀 A ja so si tak hovorila, že veď zajtra to ešte dám a potom keď už aj by som rodila 😀
No ten náš Feri je celý vedľa od Nového roku... Ale teda táto noc-extrém... Doteraz ešte nikdy nevyťahoval čižmy z botníku.. A ten kočík ma dorazil 😀 Neviem jak tam tak mohol spať... Trúba jedna 😀

jancag
9. jan 2012

@kokorunecka fuu,tak to pojdeme na striedacku ja domov a ty do nemocnice..ja som mala tiez ten problem ako sa zbalit a riesila som to tak,ze som sa balila do dvoch,jedna na klasicky pobyt a v druhej boli,teda su veci pre mimi plus poporodne vlozky a dalsie veci pre mna..a tu druhu mal mm nakazane doniest ak by to prepuklo

xxx.klarka
9. jan 2012

@mell to nevím, zda by to šlo převést. 😕 Já stávající rodičák budu rušit a budu žádat o nový. Myslím, že jde pobírat rodičák jen na nejmladší dítě v rodině.

veronika9686
9. jan 2012

@kokorunecka hlavne bud kludna a bude vsetko ok,drzim vam obom velmi palceky 😀

mell
9. jan 2012

@nuna55 nj, ten tlak je hrozná mrcha... tak hlavně, ať to máš OK.

@amrash to je teda dobrý zvěrstvo, okrádat pacienty v čekárně. Ale třeba u Apolináře zase nějaký hajzlové vykrádaj auta - je jasný, že jak někdo spěchá k porodu, tak v autě neco zapomene a tak to maj zmáklý. A je to všeobecně známý, i PA nás na to upozorňovaly, když jsme tam jeli rodit, já nemohla ani sama jít, tak mě vedl manžel a věci samo zůstaly v autě, hned, jak jsme došli na sál, tak klusal do auta, aby mi eště neukradli věci do porodky 😀

@nejra no, může se stát, že se trošku krvácí po vyšetření a nebo po sexu, ale zase abys to měla dva dny je celkem dlouho. A pohyby jinak cítíš? Možná si raději zavolej, lepší stokrát plašit než něco zanedbat...

@kokorunecka tak to je teda nemilé, ale zase aspoň budeš pod dohledem a můžeš být klidná, že kdyby něco, doktoři jsou hned u tebe. A držím palce, at ti třeba zítra řeknou, že jsi ok a můžeš jít domů 🙂
A co s sebou už tu bylo někde psáno, takže to nebudu opakovat.

mell
9. jan 2012

@xxx.klarka nj, s tím nejmladším dítětem je to fakt... jdu to někde pohledat na netu a nebo tam zkusím zítra zavolat...

kokorunecka
9. jan 2012

Ďakujem vám dievčence.. Idem si tie veci dať do tašky, nech s tým mám pokoj, ráno dohodím prezuvky a hotovo..
Dúfam, že mi povedia ešte do piatku, že choďte domov, dobré to bude 🙂

xxx.klarka
9. jan 2012

@kokorunecka držím palce, snad bude vše v pořádku a nebudou Tě tam držet dlouho 🙂

kokorunecka
9. jan 2012

@xxx.klarka Aj ja dúfam 🙂 Musím hneď pri nástupe vypýtať ten mobilný internet, aby som nezaostávala 😀

nejra
9. jan 2012

@mell citim pohyby, voda neodisla, to vcerajsie spinenie sa neda porovnat s dnesnym, dnes nemam takmer ziaden vytok...zajtra vam dam teda vediet ako som dopadla, mozno sa vam to bude hodit...my este musime vydrzat aspon tri tyzdne

juliap
9. jan 2012

@nejra oto spinenie mohla byt hlienova zatka ... mohla ti odist kludne uz aj teraz ...

kokorunecka
9. jan 2012

@nejra Aj ja si myslím, že to mohla byť aj hlienová zátka... Tá vraj odchádza aj dlhší čas pred samotným pôrodom..

defs
9. jan 2012

@kokorunecka babule, babule,kam se hrnete 😉 .... nebůj vše bude ok, hlavně že mimi už dost váží 🙂 . Sebou bych si vzala pyžamo, hyg. potřeby..... noťas 😀 , aby jsi nás mohla informovat a nenudila se tam 😀 a zbytek donese manžel 😉 , kdyby chybělo něco.
Držím vše co mám.... hlavně palce 🙂

nejra
9. jan 2012

@kokorunecka ak tak si myslim, ze maximalne jej cast...hlienovu zatku som videla ako praktikantka na porodnici ako velke mnozstvo mazlaveho hlienu sfarbeneho skor do ruzova...kazdopadne je to mozne, kazde telo je individualne...

defs
9. jan 2012

@kohutovci nevíš,co mamilia ?

Já s váma všema tak soucítím.... ještě že vás mám, jinak bych se tady doma ukousala nudou k smrti 🙂.
Přítel pořád v práci- v poslední době mi dělá nečekaný přepadovky- to přijede na pár hodin a zase odjede, dítě moje je do 14.00 ve škole- když není po škole 😀, udělá si doma co potřebuje do školya zase je v trapu, tak jsem pořád sama se svejma myšlenkama a zaplaťpánbůh s váma holky

kokorunecka
9. jan 2012

@defs 😀 Neboj nič, hneď budem žobrať o internet 😀 Ďakujem 🙂
@nejra Veď to, že každé telo je individuálne. 🙂

petrusew
9. jan 2012

Ahoj holky, já jsem fakt praštěná. Jsem teď nachystala postýlku 😀 😀 😀

petrusew
9. jan 2012

prostě jsem to nevydržela, nooo 😀

petrusew
9. jan 2012

@kokorunecka Já budu muset hlídat, až budeme jezdit kočárkem ven, jestli nevezeme černého pasažera v podobě micinky 😀