icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

petpop
9. jan 2012

@defs To jsme na tom stejne.. Chlopka mam taky porad v praci, takze tady sedim porad a dikybohu za to, ze jsem tuhle stranku nasla.. Dokud jsem byla v praci, nemela jsem na to cas, a o nejakem Modrem Konikovi jsem vubec nevedela .. Jen o E-mimino, nebo jak se to jmenuje, ale tam mi ty zenske prisly uplne nenormalni (omlouvam se, jestli tam nektera z vas chodi) 🙂

defs
9. jan 2012

@petrusew.. 🙂 ta je krásná,mám taky dnes celej den nutkání, ale ještě asi vydržím.....

kokorunecka
9. jan 2012

@petrusew Postieľka je kráááásna 🙂
😀 Ale cicušky sa tiež rady vozia 😀 😀

petpop
9. jan 2012

@petrusew No krasna,a co, vsak neni brzo 🙂 Ja budu pouzivat takovy ten spaci pytel, tak je mi lito, ze nemam zadne takove krasne decky a povleceni 🙂

vrabciatko
9. jan 2012

Kočky dlho som sa neozvala ale blbne mi pc. Mám otázku. Môže byť problémom ak je dieťatko v brušku až príliš aktívne cca hodinu v kuse? Bola som zvyknutá na to, že sa sem-tam pomrví, kopne a dá o sebe vedieť, ale teraz sa tam hádže ako kapor na suchu, brucho mi doslova skáče a začínam mať strach, či sa nedusí alebo čo. Ráno mám poradňu, len neviem, či čakať. Robia to drobci aj vám? Ďakujem

defs
9. jan 2012

@petpop jj, tam mě to navedlo (emimino), když jsem hledala cosi o porodnici, tak jsem se tam přihlásila, ale od té doby jsem tam nebyla a nemám to ani v plánu. Tady o tom mi řekla moje bejvalá spolupracovnice, už taky čeká mimi, tak že je doma na neschopence a četuje tady na MK, tak jsem se přihlásila, jinak bych ani nevěděla, že tyhle stránky existují. A jsem ráda za to! No a pech s ní jsem se tady potkala až dnes.... si mě našla.... já se tady zatím učím orientovat a zjišťuji co a jak funguje 😀 😀 😀 já a počítače 🙂 , ale základ zvládám.... nechápu, jak jsem mohla pracovat v internetové parfumerii.... ale pravda, člověk se naučí vše 🙂

petrusew
9. jan 2012

@vrabciatko já jsem to tak taky měla a jela jsem do porodnice, ale já měla k tomu ještě kontrakce (poslíčky) naštěstí se nic nedělo. Pokud by jsi měla bolesti, tak bych raději jela, když ne, tak nic. Prostě sebou prcek háže víc.

defs
9. jan 2012

Holky..našla jsem novou káru.... musím někde vyčíst o co GO... a hlavně to najít v blízkém okolí a prozkoumat.

petrusew
9. jan 2012

@kokorunecka No prááávě že vozí. Kočárek od něj zatím separujeme, jako nemusí být hned od chlupů 😀 Ještě že se tam ten pes nevleze 😀
@petpop jsem volala mojí mamce, že mám nachystanoou postýlku a ona na to, že co, že fakt není brzo a že to tam mám nechat. Tak jsem ráda 😀

petrusew
9. jan 2012

@defs Nunna? Jestli to teda dobře čtu. Asi by to chtělo vidět na živo, ale barvička je překrásná!

defs
9. jan 2012

@vrabciatko Tohle jsem měla včera, taky jsem si říkala, jestli nemá omotanou šňůru a chytala jsem blbé myšlenky, ale dobrý, dneska už je normální hemženíčko občas..... včera to byl snad 2hodinovej maraton, co tam dělala princezna naše....

defs
9. jan 2012

@petrusew nene, 4 runner

petrusew
9. jan 2012

@defs Já právě už nevydržela. Chtěla jsem vyzkoušet držák na nebesa, který jsme dostali ke kočárku, když jsem chtěla kupovat nový, protože ten nás nebyl kompletní a pán, že tam mají jejich erární, ke kterému chybělo to,co jsme měli doma. Prakticky nám ho vnutil 😀 A když jsem to namontovala, tak jsem chtěla zkusit tam dát ty nebesa, a pak to šlo samoo 😀

petrusew
9. jan 2012

@defs už i blbě vidím 😀

kokorunecka
9. jan 2012

@petrusew 😀 My sme kočík priviezli domov od tatina, aby si Ferko naň zvykol 😀

defs
9. jan 2012

@petrusew já mám taky takový nutkání to nachystat... ale jsem prdlá, všude vidím prach, tak to zase nechci uspěchat...asi bych to už i nachystala, ale protože jdem vše(komodu- přebalovák,a skříň) kupovat až příští týden, tak mám vše vyprané a vyžehlené v igelitu schované právě v kolíbceta už je narvaná, tak čekám na přebalovák, kam to vše dám a potom se budu kochat i já 😝 🙂 😀

defs
9. jan 2012

@petrusew Já jsem to z toho taky nevyčetla... nebůj, zrakmáš dobrej 🙂

petrusew
9. jan 2012

@defs Tak to pak joooo. To ještě počkej 😉

defs
9. jan 2012

@petrusew 😀 😀 😀 jako bych to byla já 😀 😀 s tím, že jen vyzkoušíš nebesa... a potom.....je vše hotové. Když mě bylo 18, bydlela jsem sama v Brně, tak jsem si koupila krásnej vánoční stromeček někdy na podzim, a taky jsem si homusela zkusit nazdob.- prostě trhlina, ale ten jsem teda ještě uklidila 🙂)

petrusew
9. jan 2012

@defs 😀 😀 😀

petrusew
9. jan 2012

@defs To já bych ho tam už nechala stát nazdobenej 😀 Ten náš tady taky ještě straší 😀

petpop
9. jan 2012

@vrabciatko Ja bych se nebala, mi se takhle extremne vrtel cele 2 dny!! Byla jsem cela dokopana a bolava.. A od vcerejska uz je zas klidek 😉 I kdyz je fakt, ze celkove ho posledni dobou citim dost silne a hodne casto 🙂

defs
9. jan 2012

@petrusew TAKY MÁME JEŠTĚ STROMEK, včera jsem říkala tomu mýmu broučkovi, jestli ho uklidíme... myslím, že se mu nechtělo, tak raději řekl, že ho ještě necháme 😀 ... tak je ještě tady 🙂.... páč mě se do toho samotné vůbec nechce, stačí, že jsem ho sama maškařila

petrusew
9. jan 2012

@defs 😀 To ten můj otravoval, kdy to jako oddělám pryč, ale mě se nechtělo, tak jsem mu včera oznámila, že hodlám slavit ještě pravoslavné vánoce 😀

defs
9. jan 2012

@petrusew 😀 😀 😀

petpop
9. jan 2012

@defs Ja uz ani nevim, co jsem ja hledala, ze me to tady navedlo.. Myslim ze nejake tema o maminkach na nemocenske v tehu. 🙂 Ted me napadlo, ze jsem ani nikdy neprecetla celou diskuzi od zacatku 🙂 Ale co jsem si vsimla, strasne hodne lidi z prvnich stranek tady uz vubec neni ...?

defs
9. jan 2012

@petpop máš pravdu a to tu zase tak dlouho není, že.... květen 2011. Asi si nevybudovaly takovou dobrou skupinku, jako jsme my 😉 🙂

cizu
9. jan 2012

@petrusew je, postylka je nachystana krasne.....ja uz mam taky nutkani - prece kdyby jenom, kdo to bude chystat🙂)) My jsme ji uz smontovali a prestehovali k nam do loznice, ale zatim je v ni jenom matrace. Povleceni a mantinel jsem oprala dneska, jeste me ceka oprat prikryvka, kterou jsme zdedili po synovcovi😉
Holky, vy uz mate vsechny po nejakych predporodnich kurzech? Ja jsem dneska zacala chodit - absolvovali jsme plavani, cviceni a kratkou prednasku (kdy do porodnice a co s sebou - zadne nove info)

amrash
9. jan 2012

@mell Lidi jsou holt darebáci. V Praze za studií mě také okradli - přímo v přecpané tramvaji. Čučela jsem pak jak puk, protože jsem nic takového od nás neznala 😒

amrash
9. jan 2012

@krakorka No je to ostuda okrádat maminy na gynekologické ambulanci. Ještě tak někde v hospodě... No hromadu času jsme pak ještě proseděli na PČR kvůli dokladům, taky príma zážitek 😅