Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@petrusew.. 🙂 ta je krásná,mám taky dnes celej den nutkání, ale ještě asi vydržím.....
@petrusew Postieľka je kráááásna 🙂
😀 Ale cicušky sa tiež rady vozia 😀 😀
Kočky dlho som sa neozvala ale blbne mi pc. Mám otázku. Môže byť problémom ak je dieťatko v brušku až príliš aktívne cca hodinu v kuse? Bola som zvyknutá na to, že sa sem-tam pomrví, kopne a dá o sebe vedieť, ale teraz sa tam hádže ako kapor na suchu, brucho mi doslova skáče a začínam mať strach, či sa nedusí alebo čo. Ráno mám poradňu, len neviem, či čakať. Robia to drobci aj vám? Ďakujem
@petpop jj, tam mě to navedlo (emimino), když jsem hledala cosi o porodnici, tak jsem se tam přihlásila, ale od té doby jsem tam nebyla a nemám to ani v plánu. Tady o tom mi řekla moje bejvalá spolupracovnice, už taky čeká mimi, tak že je doma na neschopence a četuje tady na MK, tak jsem se přihlásila, jinak bych ani nevěděla, že tyhle stránky existují. A jsem ráda za to! No a pech s ní jsem se tady potkala až dnes.... si mě našla.... já se tady zatím učím orientovat a zjišťuji co a jak funguje 😀 😀 😀 já a počítače 🙂 , ale základ zvládám.... nechápu, jak jsem mohla pracovat v internetové parfumerii.... ale pravda, člověk se naučí vše 🙂
@vrabciatko já jsem to tak taky měla a jela jsem do porodnice, ale já měla k tomu ještě kontrakce (poslíčky) naštěstí se nic nedělo. Pokud by jsi měla bolesti, tak bych raději jela, když ne, tak nic. Prostě sebou prcek háže víc.
@kokorunecka No prááávě že vozí. Kočárek od něj zatím separujeme, jako nemusí být hned od chlupů 😀 Ještě že se tam ten pes nevleze 😀
@petpop jsem volala mojí mamce, že mám nachystanoou postýlku a ona na to, že co, že fakt není brzo a že to tam mám nechat. Tak jsem ráda 😀
@vrabciatko Tohle jsem měla včera, taky jsem si říkala, jestli nemá omotanou šňůru a chytala jsem blbé myšlenky, ale dobrý, dneska už je normální hemženíčko občas..... včera to byl snad 2hodinovej maraton, co tam dělala princezna naše....
@defs Já právě už nevydržela. Chtěla jsem vyzkoušet držák na nebesa, který jsme dostali ke kočárku, když jsem chtěla kupovat nový, protože ten nás nebyl kompletní a pán, že tam mají jejich erární, ke kterému chybělo to,co jsme měli doma. Prakticky nám ho vnutil 😀 A když jsem to namontovala, tak jsem chtěla zkusit tam dát ty nebesa, a pak to šlo samoo 😀
@petrusew 😀 My sme kočík priviezli domov od tatina, aby si Ferko naň zvykol 😀
@petrusew já mám taky takový nutkání to nachystat... ale jsem prdlá, všude vidím prach, tak to zase nechci uspěchat...asi bych to už i nachystala, ale protože jdem vše(komodu- přebalovák,a skříň) kupovat až příští týden, tak mám vše vyprané a vyžehlené v igelitu schované právě v kolíbceta už je narvaná, tak čekám na přebalovák, kam to vše dám a potom se budu kochat i já 😝 🙂 😀
@petrusew 😀 😀 😀 jako bych to byla já 😀 😀 s tím, že jen vyzkoušíš nebesa... a potom.....je vše hotové. Když mě bylo 18, bydlela jsem sama v Brně, tak jsem si koupila krásnej vánoční stromeček někdy na podzim, a taky jsem si homusela zkusit nazdob.- prostě trhlina, ale ten jsem teda ještě uklidila 🙂)
@vrabciatko Ja bych se nebala, mi se takhle extremne vrtel cele 2 dny!! Byla jsem cela dokopana a bolava.. A od vcerejska uz je zas klidek 😉 I kdyz je fakt, ze celkove ho posledni dobou citim dost silne a hodne casto 🙂
@petrusew je, postylka je nachystana krasne.....ja uz mam taky nutkani - prece kdyby jenom, kdo to bude chystat🙂)) My jsme ji uz smontovali a prestehovali k nam do loznice, ale zatim je v ni jenom matrace. Povleceni a mantinel jsem oprala dneska, jeste me ceka oprat prikryvka, kterou jsme zdedili po synovcovi😉
Holky, vy uz mate vsechny po nejakych predporodnich kurzech? Ja jsem dneska zacala chodit - absolvovali jsme plavani, cviceni a kratkou prednasku (kdy do porodnice a co s sebou - zadne nove info)

@defs To jsme na tom stejne.. Chlopka mam taky porad v praci, takze tady sedim porad a dikybohu za to, ze jsem tuhle stranku nasla.. Dokud jsem byla v praci, nemela jsem na to cas, a o nejakem Modrem Konikovi jsem vubec nevedela .. Jen o E-mimino, nebo jak se to jmenuje, ale tam mi ty zenske prisly uplne nenormalni (omlouvam se, jestli tam nektera z vas chodi) 🙂