Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@amrash No je to fakt mazec, mi takhle okradli mamku v Ostrave na hlavnim nadrazi. Byla na pohovoru o praci, ukradli penezku, doklady, penize... Nemela ani na cestu zpatky, a perlicka - sedel tam na policajtech tehdy nejaky Rom a kdyz slysel, co se stalo, dal mamce ty drobne na vlak 🙂 PČR by ji asi nechali jit pesky 😖
Jaj, ...ale tak Vam se dneska dari, co? ☹ Nervy pracujou ☹
@petpop No to byl nějakej fakt hustej týpek. Člověk nemůže vždy soudit jen podle vzezření. Já to tak měla v Praze za studií a pak se nemohla dostat ani pořádně domů. Od té doby si všechno moc hlídám. Teď spíš řeším svůj žlučník - láskyplně požírám živočišné uhlí a doufám, že mi to pomůže 😝
@jancag v poradni mi hovorili, že magnezko sa má vysadiť najneskôr v 36 týždni, ale ak lekár rozhodne, tak sa dá brať dlhšie. Oni určite vedia, čo robia a aj ti povedali, či ti ho vysadia? To už dobojuješ do 6.2. to máš za pár, neboj , ono sú to pre nás čakateľky nervy, ale to zmákneme 🙂
@martina77ba Mě teda říkal doktor, že ho mám brát klidně dál...ale to bude asi tím císařem, co? Jde spíš o to, že občas trpívám na migrény (trpěla jsem hodně, ale je to o hoooodně lepší)
@kohutovci Pozdravuj ju 😉 Že na ňu myslíme 🙂
Žienky, ja som sa zaľúúúbila... Do toho čaju "maliníkového". Netušila som, že bude taký mňam 🙂
@kokorunecka Uz mas sbaleno? Psychicky pripravena? Ja bych tu noc asi probrecela 😀 Nenavidim byt "mimo me prostredi" 😀 Porod je neco jineho, ale kdyby me meli ted zavrti do nemocnice.... Promin, vim ze te moc neuklidnuju....ja to jen tak prozivam s Tebou 😅 😀
A s tim cajem, to mas asi nejaky hodne kvalitni 🙂 On jako neni spatny, krasne voni, ..ale chut (aspon toho meho) nic moc teda 😒 Ovsem vsechno je lepsi nez sliz ze seminka 😀 😀
@kokorunecka aj mne moc chutí a to ho ani necukrím 😲
ja som si dnes dala na večeru lanovu bagetu z jogurtom neskutočne som si pochutila mňamky 😉
taky stále magnesium beru, bez něj bych se nehýbala už vůbec 🙂
@amrash mně skorookradli v tramvaji, když byly povodně - nejezdilo metro a tramvaje byly nacpaný k prasknutí... najednou jsem zjistila, že nevidim svou kabelku, resp, že mi ji něco táhne k zemi a nemůžu jí vytáhnout nahoru... pak se mi to teda povedlo a fakt v poslední vteřině - byla rozepnutá a nahoře ležela otevřená peněženka - naštěstí plná... no a hned vedle chlap, s taškou přes rameno, ruku vsunutou pod její horní částí, aby nebyla vidět.... a okamžitě vystooupil a přeběhl do druhého vagonu... stejné tramvaje... byl to stopro on... mně srdce tlouklo ještě pěkně dlouho... brrr... pak už jsem si dávala hodně velikej pozor....
No a manžela okradli na parkovišti u auta, nakládal nákup a na vteřinku si musel položit tašku na košík.... a zmizela celá, včetně dokladů a to je ten nejhorší opruz, všechno nahlásit, zařídit blokace a zápis do registru kradených dokladů.... a pak trnout, jestli si i přes to na vás někdo nevezme půjčku ☹
A trošku z jiného soudku... čekala jsem na tramvaj a přišla taková stařičká paní s historkou, že jí ukradli peněženku a že jede za dcerou, a nemá ani na jízdenku... tak jsem jí tu padesátikorunu, co potřebovala, dala.... jenže jsem z té zastávky jezdila pravidelně... a za pár dní jí tam potkala znovu.... a slyšela jsem ten příběh i od kolegy... ☹
@kokorunecka mně ten čaj taky chutná a to myslim, že mám úplně obyč 🙂
@petpop 😀 Zbalené, len hodím pred spaním noťas do obalu 😀 😀 Tak, to až tam budem tú prvú noc tak asi budem revať odušu... Po dlhej dobe spať bez mužíka, ktorý keď sa pomrvím, tak sa mrví so mnou 😀 A k tomu to blé prostredie...
Ten čaj, čo mám, vyrába Megafyt a je fakt dobrý (semiačka nehodlám vyskúšať, ale verím, že sú "úžasné" 😀 ) a ako píše @nuna55 ani cukor sa nemusí pridávať - a to ja cukrujem všetko 😲
@mavanka Tak, ja neviem či ich je viac druhov a koľko výrobcov, lebo ja som našla po obehaní dvoch vcelku veľkých miest len ten jeden 😀
@kokorunecka A na kolik hodin tam mas zitra byt? Uplne nejlepsi by bylo, kdyby Te jeste vecer pustili, ...ale to je blbost, co? 😖 Zas samozrejme lepsi byt pod dohledem, pokud se jim neco nezda.. Ze by se mimisku uz fakt chtelo ven? 😕
@petpop Dr. mi povedal len, že ráno sa mám hlásiť na oddelení... Nepovedal čas... Ale myslím, že tak cca do deviatej, desiatej... Tiež si neviem predstaviť čo pre nich znamená " na pozorovanie", lebo naposledy, keď som bola na infekčnom "na pozorovaní" tak som tam bola týždeň... 😒
mému chlapovi ukradli v létě z bundy na čtyřkolku peníze i s dokladama, bohužel, měl asi týden nové doklady a k tomu 40.000,-, to byly nervy !!!! Měli mu to na benzině hlídat kámoši, můj šel na záchod a když přišel, tak borečci si o kus dál kouřili a zřejmě se někdo napakoval 🙄 . Pak než dojel domů šel tankovat a u placení zjistil, že doklady a peníze nejsou.... musela jsem jet za ním na benzinku zaplatit benzín a potom jsme jeli projet celou trasu, ale nic už jsme nenašli. Potom ze záznamů z kamer, bylo vidět, že se tam někdo motá, ale to bylo za benzinou, tak už nebylo vidět do obličejů... tak se nic nevyřešilo ani nenašlo......jen špatná zkušenost a nikomu nevěřit
@petrusew no ja neviem.. ale vyzera to tak, ze asi tak skoro rodit nebude 😒 tazko povedat.. vraj ma zly monitor.. neviem co to znamena.. snad je v dobrych rukach a ked bude najhorsie tak jej spravia sekciu.. ☹
@kokorunecka pozdravim 😉 a to nemyslis vazne, ze ti ten caj chuti.. bleeee 😖 no mne teda nie.. je trpky.. a proste taky divny 🙄 od vcera pijem este aj detsky feniklovy.. lebo mam problemy s prdikmi.. celkom pamaha 😉
@petpop ty si teda fakt podpora zena 😀 😀 😀 😀 😀
@nuna55 no teda.. este aj tebe chuti? baby.. co ste tehotne? 😀 😀 😀 😀

@bambula1307 No nedá se, hlavně že v poradně dopadlo všechno dobře - to je teď pro nás všechny primární 😎