Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@matulat Ja jsem na slipovych vlozkach snad od zacatku tehu, a to ze na wc "cik" a konec, to nas tu ma taky vic, neboj. Plodovku bys poznala, podle toho, co tu psaly zkusenejsi, kdyz zacina odtikat, nezastavis (neudrzis) to jako moc, proste tece a tece.. 😉 Jinak svaly dole jsou urcite ochablejsi, pripravuji se na porod. Nam PA radila provadet kagelovy cviky (jestli vis?) ze to pak pomaha u porodu, a hlavne po porodu, kdy uz opravdu muze byt par dni problem moc udrzet..
@krakorka No to je krasa, taky si pohladim hlavicku, jestli mi povoli 🙂 Ja mam z tohodle ale strach z chlapa. Jsme striktne domluveni, ze bude sedet jen u hlavy a ani se nehne, nikam dolu nebude koukat, i kdyby mu to nabizeli ! Nejde jen o "rodidla", ale tam fakt neni na co koukat, a on taky nesnasi dobre krev, ...takze NE. A bojim se, aby ho nepremohla zvedavost, kdzy mu reknou o hlavicce 😀 😀
Holky, já mám zase strach, že po tom císaři (když mě uspí) a pak mi řeknou co máme, že to zapomenu 😅 😀 Ale chtěla bych jen tu spinální anestézii (doufám, že to píšu dobře).To bych si to snad zpamatovala, po celkové jsem mimo skoro celej den 😀
Ono kolikrát ty chlapi nejsou zas takový cíti jak říkají a vypadají,ale opavdu jen někdy!! 😀 Lukáš se taky nechtěl koukat tam dolu a pak když si šel malou popsat,tak to stejně viděl a dobrý,přežil to!! 😀 😀
Ahoj mamulky 🙂 , přeji krásnej den, i když venku je hnus 😉
Kočky, budete přidělávat kolotoč na postýlku hnedka, nebo až později?? Já si ho dneska dovezla a furt nevím zda ho přidělat už.
@xxx.klarka já ho mám přidělaný,ale zatím bez baterek 😅
baby,mate tiez niektora taky silny vytok,je mazlavy,niekedy biely inokedy zlty?
@veronika9686 bílý, hnusný, snad od začátku těhu ☹
@veronika9686 presne taký ako popisuješ ☹ a už asi 4 mesiace
@xxx.klarka taky jsi nevydržela, co? Krásné!
@xxx.klarka já asi později a na postýlku co budeme mít o obejváčku
ahojte baby, všetky vás zdravím, hlásim že všetko ok,
tento týždeň sme už nabehli na pracovný režim - teda malá začala chodiť do škôlky, takže žiadne vyspávanie, ale ranné vstávanie, tak som trochu viac unavená 😉
malá sa mrví v brušku tak, ako by sa už chcela dostať von 🙂 , a len tlačí a tlačí, hlavne v noci, kým je nepoviem že nech prestane, lebo chcem spať 😀 fakt to niekedy bolí 😠
@xxx.klarka podľa mňa ešte nemusíš dávať, tak prvý mesiac určite nie, až potom to začne vnímať,
@petrusew Já mám postýlku hotovou už dělší dobu 😀 měla jsem ji pěkně zakrytou 😀 Jen dneska jsem dovezla ještě ten kolotoč.
@kristinaanna asi ho dám později, co jsem koukala na foto, tak ho dcerka začla pozorovat když ji byl necelý měsíc.
@petja
Ano? sa mi pridu predstavit, ja som myslela že jedna sestra ma pride sem tam pozrieť a tym to hasne, ved uvidim :O) Tak ja by som na tychto 3veciach aj trvala, ale jasne že hnd upozornovali že kd nebude vetko OK, tak budu robiť čo oni uznaju za vhodne, ale tak to mi je zasa jasne.
@petrusew ahoj, chcem sa spýtať, ty ideš prečo rodiť cisárskym?
@veronika9686 ahoj ja mám tiež výtok, a bola som u doktora a že nabudúce ak tam príde mi spraví kultiváciu, tak som zvedavá
tak vam davam teda vediet ako som dopadla s tym spinenim...bola som dnes u doktorky a zatial sa neotvaram,co ma potesilo...asi to bolo sposobene len podrazdenim...
@katkamyska mám těžké astma IV. stupně a jsem po operaci kyčle (prováděli mi spondioplastiku kyčelního kloubu, protože se mi rozpadl). Já měla jistý císař ještě než jsem otěhotněla a než se mi ta kyčel rozpadla, a to z důvodu toho astmatu.
tak to jsme tady minimálně dvě s plánovaným císařem. Mně to doktor oznámil včera. První dítě šlo nakonec císařem, protože se mu při kontrakcích přestalo dařit. Prošla jsem si tehdy celou první dobou porodní a dokonce mě nechali i tlačit, ale jelikož bylo málo času, raději mě řízli. Hrozně mě to tehdy mrzelo, navíc mi i primář řekl, že jsem byla krůček od přirozenýho porodu a že je to škoda, ale zdraví prcka je přednější, to je jasný. A teď to prý rovnou naplánují. Jsem zvědavá, jestli nezačnu sama rodit dřív 😀 .
@petrusew jaj ja že či náhodou nie je malinké opačne otočené, ako to moje 🙂
@katkamyska ne ne, už od 2Ott hlavičkou dolů 😀 Ale bude to prd platné, no 😀 Ale aspoň jsem s tím smířená od začátku.
@petrusew no tak to moje zlatulo, je nejaké darebné, vôbec sa mu nechce byť dole hlavičkou, tak doktor uvažuje nad cisárskym. ved iná možnosť ani neni
@hulda tak to je docela pozdě. Oni ho většinou plánují po 38tt
@katkamyska třeba se ještě umoudří 😉
Tak jsem se přecpala těstovinovým salátem,až tady z toho funim.Budu muset jít přiložit ke kotli aby se mi to tam trochu srovnalo 😅
netrpělivě čekám na mejl z obchodu kde jsme objednávali foťák aby tam pro něj manža mohl sjet a pořád nic,doufám,že ještě dorazí,když tam měli napsáno,že bude 10.1. k vyzvednutí a z vesny se taky ještě neozvali kvuli kuličkám do kojo polštáře.

@krakorka krasne 🙂 ja si dufam tentokrat uzijem tento pocit,pretoze prveho synceka som videla az po niekolkych hodinach,kedze nedychal,bola prvorada jeho zachrana,druhy sa narodil s pupocnou snurou okolo krku a aby nebolo malo ako Superman so vztycenou ruckou,vdaka tomu tazsie dychal,tak ho najskor skontrolovali a priniesli mi ho uz obleceneho,no pokial by vsetko prebehlo bez tazkosti,chlapci by boli najskor pri mne 😉 dufam,ze tentokrat to vyjde