Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@natymaty Musí! To určitě. Co to bylo za stránku, od kud máš ty datumy?? Pošlu prosím.
@natymaty už jsem našla, jdu juknout.
natymaty @
ahoj, chcela by som sa opytat na ktorej stranke si robila svoju tehotensku kalkulacku, kde ti to tak vsetko vypocitalo podrobne...dakujem
Ahojte babyzne....Mne je dnes tak zle od rana ,že len predychavam..a niesom schopna ničoho....Už to trošku povoluje ale aj tak asi nedelny obed budeme papat navečer.... 😝
elise My mame tiež polievku , včera som mala chuť na niečo s kyslej kapusty tak som urobila polievku..ale niečo druhe by sa nam zišlo...Ale zle mi je zlee....Ach pokusim sa neak prekonať k niečomu.... 😖
ahojte,
ste sa ale rozpisali 🙂
ja viem tiez presne kedy som otehu, kedze som bola u mamy na vychode 2 tyzdne a manzel za mnou prisiel iba na 1 den a samozrejme zabudol na ochranu tak sme sli bez... a tak to aj dopadlo... 😅 takze 19.5. je datum... aj prve som vedela lebo som si robila grafy BT
a my dnes mame na obed babos... to su sojove kocky s korenovou zeleninkou a fazulovymi luskami... mnamka, dlho sme to uz nemali.... a dala som si spenatovu polievku s opecenym chlebom a az neskor mi doslo ze tam je smotana a uz je mi nejak blbo... bleeee
ahojte 🙂 som tu uplne nová ani s tu s tymto neviem poriadne robit. ale chcem sa aj ja pochváliť, dúfam ,že sa neteším predčasne. už končíme 8 týždeň a termín máme 8 februára 🙂
@babatienko27 ďakujem 🙂 no ja chodievam ku krjakovi..má súkromnú ambulanciu na farskej...a ten tvoj je kde? No ja mám zase samé pobolievanie podbruška ako na mrchu...pich sem pich tam, citlivé prsia, zápcha, výtok a sem tam pobolievanie hlavy (čo som nikdy nemala)...inak pohoda 🙂 zle ti ešte nebýva? mne ešte nie, len mám takú nechuť k jedlu občas 😒 mám 25...len teraz som skončila školu a ty?
@hanka21
@elise baby poznam doverne mne je kazde rano zle od zaludka,a prejde mi to az neikedy poobede 😅 a to kym sa nastartujem tak obed mame o 15ej...dnes som robila karfiol a zem.kasu aj som sa fajne napraskala 😀 este chcem zrobit jablkovy kolac,taku mam nanho chut 😝 tak uvidim ako sa mi bude chciet.
@silvia.t ahojky aj my sme tak 21. 5 zamiesili moj chlap tvrdi ze to bude chlap heh a citim s anafuknuta ako balon a v noci sa potim aj sa 2 krat prezliekam a cudny pocit v brusku mam taky pich niekedy tlak zvlastne
@nera123 pisala som ti spravu a moj je na kmetkovej ako je mototechna a oproti devilsu
@zuzanka444 jej super a dala ti uz termin daky ?? sono ukazalo nieco ?? srdiecko uz bolo pocut?
@babatienko27 😀 nastastie ja sa nepotim ale pri tamerovi hej takze poznam 😝 ja sa v noci budim ale pre taky divny pocit ako by som sa do koze nevmestila a musim sa prejst ponatahovat 😀 nechapem,asi sa rapidne zvacsujem a telo nestiha 😅 😝
to ja spim riadne len mam v hlave ze nesme zaspat na bruchu takze sa kontrolujem stale v podvedomi
@silvia.t to ja spim riadne len mam v hlave ze nesme zaspat na bruchu takze sa kontrolujem stale v podvedom
Ahojte kocky ja som v pondelok si robila testik lebo mi 4 den meskala ta mrcha a boli tam 2 vyrazne ciarky 🙂
po obede som isla k lekarke zobrala mi krv a mala som prist v utorok. Utorok mi potvrdila ze som 4 az 5 tt tehotna 🙂 ale este sa velmi bojim lebo na ultrazvuku nebolo nic vidiet lebo je to velmi skoro takze mam strach aby to nebolo mimomaternicove ☹ velmi dlho sme sa o baby snazili a tak mam strach. Zajtra idem k lekarke na kontrolu bude mi opat brat krv a pozrie sa ci uz nieco nebude vidiet a ci je vsetko oki uz keby bolo rano lebo mam strach ☹
zatial je mi super ani necitim ze som tehotna 🙂

@natymaty dobrá kalkulačka akorát se to seklo kdy si mám prvně dělat test já to viděla o týden drív než píšou a srdeční akci jsem měla o 11 dní dřív než tam píšou 😀 jinak dobrý škoda jen že ten termín nevyjde ☹