icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

suzamen
26. jún 2011

@natymaty dobrá kalkulačka akorát se to seklo kdy si mám prvně dělat test já to viděla o týden drív než píšou a srdeční akci jsem měla o 11 dní dřív než tam píšou 😀 jinak dobrý škoda jen že ten termín nevyjde ☹

xxx.klarka
26. jún 2011

@natymaty Musí! To určitě. Co to bylo za stránku, od kud máš ty datumy?? Pošlu prosím.

xxx.klarka
26. jún 2011

@natymaty už jsem našla, jdu juknout.

jaya47
26. jún 2011

@natymaty Ja som z tej kalkulacky trosku zmatena. Lebo koniec 1. trimestra rata priblizne 3 mesiace od ovulacie. Nemal by trimester koncit 3 mesiace od menstruacie? (Alebo teda skor od ovulacie - 14 dni)

natymaty
26. jún 2011

@suzamen beru to s rezervou 😉 ,ale překvapilo mě,že to vychází tak,jak mě včera řekla ta Mudra...

natymaty
26. jún 2011

@jaya47 1.trimestr 0-13tt,2.trimestr 14-27tt,3.trimestr 28tt-do porodu...

dadak
26. jún 2011

natymaty @
ahoj, chcela by som sa opytat na ktorej stranke si robila svoju tehotensku kalkulacku, kde ti to tak vsetko vypocitalo podrobne...dakujem

natymaty
26. jún 2011

@dadak ahoj,na předešlé stránce jsem dávala odkaz 😉

suzamen
26. jún 2011

@natymaty aha tak to potom jo...mě ještě dr. nic neřekl posledně byl pěkně v šoku 😀 tak snad příště mi dá i průkazku 🙂

hanka21
26. jún 2011

Ahojte babyzne....Mne je dnes tak zle od rana ,že len predychavam..a niesom schopna ničoho....Už to trošku povoluje ale aj tak asi nedelny obed budeme papat navečer.... 😝

elise
26. jún 2011

@hanka21 ja som našťastie včera spravila polievočky aj na dnes- fazuľková s párkom a druhé budú zemiačiky tie mám od včera a pôjdem na obalované rezne, len ich mám iba v muke obalené za chvilu ich pôjdem doobalovať.

hanka21
26. jún 2011

elise My mame tiež polievku , včera som mala chuť na niečo s kyslej kapusty tak som urobila polievku..ale niečo druhe by sa nam zišlo...Ale zle mi je zlee....Ach pokusim sa neak prekonať k niečomu.... 😖

elise
26. jún 2011

@hanka21 ved to prinúťiť sa ked je nám zle, síce nevraciam ale je mi ťažko a som neskutočne unavená

beritek
26. jún 2011

@elise Ahoj Elise! Díky moc, ale to by muselo dělat vícefázově. (Krvácela jsem už 3x. Poprvé asi v den uhnízdění, pak v to pondělí a následně ve čtvrtek.. Leda, že by se stěhovalo.. 🙂 ). Nikdy to nebylo moc, jen mě to vyděsilo... 😖

adenka
26. jún 2011

ahojte,
ste sa ale rozpisali 🙂
ja viem tiez presne kedy som otehu, kedze som bola u mamy na vychode 2 tyzdne a manzel za mnou prisiel iba na 1 den a samozrejme zabudol na ochranu tak sme sli bez... a tak to aj dopadlo... 😅 takze 19.5. je datum... aj prve som vedela lebo som si robila grafy BT

a my dnes mame na obed babos... to su sojove kocky s korenovou zeleninkou a fazulovymi luskami... mnamka, dlho sme to uz nemali.... a dala som si spenatovu polievku s opecenym chlebom a az neskor mi doslo ze tam je smotana a uz je mi nejak blbo... bleeee

salsa88
26. jún 2011

ahojte 🙂 som tu uplne nová ani s tu s tymto neviem poriadne robit. ale chcem sa aj ja pochváliť, dúfam ,že sa neteším predčasne. už končíme 8 týždeň a termín máme 8 februára 🙂

nera123
26. jún 2011

@babatienko27 ďakujem 🙂 no ja chodievam ku krjakovi..má súkromnú ambulanciu na farskej...a ten tvoj je kde? No ja mám zase samé pobolievanie podbruška ako na mrchu...pich sem pich tam, citlivé prsia, zápcha, výtok a sem tam pobolievanie hlavy (čo som nikdy nemala)...inak pohoda 🙂 zle ti ešte nebýva? mne ešte nie, len mám takú nechuť k jedlu občas 😒 mám 25...len teraz som skončila školu a ty?

silvia.t
26. jún 2011

@hanka21
@elise baby poznam doverne mne je kazde rano zle od zaludka,a prejde mi to az neikedy poobede 😅 a to kym sa nastartujem tak obed mame o 15ej...dnes som robila karfiol a zem.kasu aj som sa fajne napraskala 😀 este chcem zrobit jablkovy kolac,taku mam nanho chut 😝 tak uvidim ako sa mi bude chciet.

silvia.t
26. jún 2011

@salsa88 vitaj 😉

sasena033
26. jún 2011

@natymaty ano 😀 24,5 som myslela samozrejme 🙂 no tak zajtra volam o vysledky z krvi NA HCG..tak som zvedaka ake ciselko sa tam bude pohybovat..a uz len preckat kym bude piatok 🙂
@suzamen dakujem 🙂 no budem mat co do piatku robit...

suzamen
26. jún 2011

@salsa88 vítej gratuluji 😉

lilka1
26. jún 2011

@ldf Tak to mame rovnaky termin 🙂 a byva ti aj zle?

lilka1
26. jún 2011

@salsa88 Blahozelam . .. ja mam termin 7.2 🙂

babatienko27
26. jún 2011

@silvia.t ahojky aj my sme tak 21. 5 zamiesili moj chlap tvrdi ze to bude chlap heh a citim s anafuknuta ako balon a v noci sa potim aj sa 2 krat prezliekam a cudny pocit v brusku mam taky pich niekedy tlak zvlastne

babatienko27
26. jún 2011

@nera123 pisala som ti spravu a moj je na kmetkovej ako je mototechna a oproti devilsu

babatienko27
26. jún 2011

@zuzanka444 jej super a dala ti uz termin daky ?? sono ukazalo nieco ?? srdiecko uz bolo pocut?

silvia.t
26. jún 2011

@babatienko27 😀 nastastie ja sa nepotim ale pri tamerovi hej takze poznam 😝 ja sa v noci budim ale pre taky divny pocit ako by som sa do koze nevmestila a musim sa prejst ponatahovat 😀 nechapem,asi sa rapidne zvacsujem a telo nestiha 😅 😝

babatienko27
26. jún 2011

to ja spim riadne len mam v hlave ze nesme zaspat na bruchu takze sa kontrolujem stale v podvedomi

babatienko27
26. jún 2011

@silvia.t to ja spim riadne len mam v hlave ze nesme zaspat na bruchu takze sa kontrolujem stale v podvedom

lubkaj38
26. jún 2011

Ahojte kocky ja som v pondelok si robila testik lebo mi 4 den meskala ta mrcha a boli tam 2 vyrazne ciarky 🙂
po obede som isla k lekarke zobrala mi krv a mala som prist v utorok. Utorok mi potvrdila ze som 4 az 5 tt tehotna 🙂 ale este sa velmi bojim lebo na ultrazvuku nebolo nic vidiet lebo je to velmi skoro takze mam strach aby to nebolo mimomaternicove ☹ velmi dlho sme sa o baby snazili a tak mam strach. Zajtra idem k lekarke na kontrolu bude mi opat brat krv a pozrie sa ci uz nieco nebude vidiet a ci je vsetko oki uz keby bolo rano lebo mam strach ☹
zatial je mi super ani necitim ze som tehotna 🙂