Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@babatienko27
@petpop máme veru podobné termíny aj ja mám podľa ms termín 24.2. ale malý je väčší , takže uvidíme kedy sa im bude chcieť ísť von 🙂
@bianca2 no já si taky říkala, že tak těch 15kg max. no a už je mám a přede mnou ještě pár týdnů je...jinak kolik necháš v porodnici je hodně individuální...moje kamarádka tam před týdnem nechala 7kg ze 14kg. Když se to počítá mimčo 3,5kg, placenta, voda..někdo je zavodněný..takže se to asi moc řict nedá...Kolik jste tam nechaly vy holky, které už jste rodily?
@hanus177 aha,tak vies co ta caka 🙂
@kohutovci zaujimavy clanok. Ja uz teraz hutam co budem jest. Prve 3 mes boli s mojou prvorodenou tazke. Citala som, ze by som nemala cerstvu zeleninu ani ovocie..ako jablko so supkpu, hrusky. ,..ani cubulu ci strukoviny. tak vravim budem len o chlebe a jogurte..uf.
My sme si s malou pospali, teeraz zase cumi na krtka a ja som si cajik spravila, ale dako mi tuhne brusko, tak neviem ci este pocvicim.
ja mam v MK na cervikalne skore napisane asi tooto...0,0,0,0,1,0,0,0, ..akoze nemchapem co to znamena.. 🙂
ale asi este otvaranie moc nehrozi.
mne po prvom dietati otsali 3kg..a zhadzovanie mi chvilku trvalo aj ked kojim dodnes...az v zahradke som trosku shudla..a teraz? no ved uvidime ako to pojde..ci vobec budem mat cas ist do zahrady ☹
@bambula1307 ved preto ma to zaujalo.. vsade sa vravi, ze nemozes toto hento a tu pisu, ze to co jes ovplyvni mlieko iba na minimalne.. tak ja neviem.. 😒 tiez planujem byt prvy mesiac len na zakladnych potravinach, na polievkach.. bez korenin a po troske budem pridavat.. a sledovat co to s malou robi.. aj si brala nejake vitaminky pocas dojcenia?
@defs pozeram, ze teba nemame na facebooku.. si tam registrovana?
@pavlinaoo tak to cvičení taky nemusí být to pravé při kojení. Řeším to stejné, chtěla bych s tím taky něco dělat- dieta nebude to pravé a bojím se cvičit.... protože jsem četla a i slyšela, že když se kojí a cvičí, tak se do mléka vylučují nějaké látky a potom mimča nechtějí mlíčko..... bohužel se i tohle stalo švagrové. Jak začala cvičit myslím že od druhýho dne malá nechtěla mléko, pak jsme to kdesi vyčetly, tak přestala cvičit a opravdu, malá zase začala pít.Potom chtěla zkusit, jestli to bylo opravdu tím..... a bylo- úplně to stejné, takže si taky lámu hlavu, jak to dát dolů ty kyla 😖
@kohutovci hej citala som ze do mlieka sa dostane asi 1percento z toho co jes a pijes...ale ked ti drobci placu..tak clovekozaj nevie co moze. Nam potom pomohli probiotika..sme jej kvapkali do pusinky.
Babulky mala mi tu chlipe ten malinovy caj :D
@defs no mozno zo zaciatku sa treba krotit v velkom cviceni..ale trosku si myslim neuskodi. Keby to platilo moja mala by sa davno odstavila. A ja ju musim od didika odtrhat...ako sa hadze o zem , ze chce didik .. 😉
@bambula1307 ved to je super 3 kg, ci nie? kolko si pribrala ak sa smiem spytat? som ja zvedava kolko ostane na mne
@defs máš pravdu, já to taky četla, že se do mlíka dostane nějaká látka, která jim nechutná, ale spíš jsem myslela, že to hrozí když jdeš na hodinu aerobiku nebo spiningu...ja měla na mysli cvičení spíš doma a posilovat vše ochablé a dlooooouhé procházky...no bude to zajímavé.
@mavanka no to je úplně ideální když to jde někomu shazování ruku v ruce s kojením, ale pravidlem to asi není co.
@manila421 pri prvom tehu som zacala na 53 vysplhala som sa na 71 a teraz som zacala na 5 a uz mam 70..takze porovnatelne..hadam uz moc hore nepojdem, ved uz ani jest nevladzem 🙂
@hanus177 aj u nas bolo pekne, no ja som na prechadzku nevladala, som do postele po uvareni odpadla :((
@pavlinaoo já jsem tam nechala kolem 6 kg. U prvního jsem nabrala 14 a dostala jsem se potom ještě na nižší váhu než před těhu a u malé jsem nabrala 24 kg , z kterých mi 6-8 zůstalo, prostě níž už jsem se nedostala až do tohoto těhu, teď mám na sobě 13 kg,měla jsem 15, ale 2 jsem dala dolů.
@manila421 malo byt 56 pri druhom
@bianca2 já myslím, že růst miminka v děloze nesouvisí s tím, jak se ženská cpe... holt každýmu to dítko roste jinak 😉 A co se týká diet při kojení, tak to teda ti nikdo nedoporučí, ono uvidíš sama, jak to půjde někomu je jedno, že nejí, nepije a mlíka ma habaděj, ale já třeba na sobě okamžitě viděla, že mám málo mlíka, když nebyl čas se pořádně najíst ☹
@kohutovci a co se týká toho, co se dostane do mlíka - to je asi taky individuální, někdo může jíst cokoliv a dítě je v pořádku, ale většina teda trpí po čemkoliv. Takže já moc nevěřím tomu, že se do mlíka nic nedostane, já si užila své - když jsme malého nosila ve čtyři hodiny ráno v klubíčku a třeba půl hodiny plakal...
jinak super webovky o kojení a o příkrmech jsou: http://www.kojeni.net/
@bambula1307 ja uz mam 17 kg na sebe, bojim sa ze ako to pojde dole.
@manila421 v nemocnici som pri prvom nechala 8kg
@manila421 ale pojde neboj sa

nasla som tu v jednej diskusii zaujimavy odkaz na stranku .. zachvilu to bude pre nas aktualna tema.. tak ma napadlo, ze vas to bude zaujimat:
http://dojcenie.wordpress.com/zivot-s-dojciatko...