icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

ivce
16. jan 2012

@mell díky za info - no podle toho foto návodu to snad zvládnu složit, jdu si pro plínu a vyzkouším. Jestli se do ní nezamotám, tak se ještě dneska ozvu 😀 no a asi koupím na začátek ty newborny, ať v tom prcek fakt není ztracený a pak by se vidělo. Ale můžu říct, že jak jsem si nebyla jistá, jestli do toho nakonec půjdu, tak posledních pár dní, co to studuju na netu mě to fakt nadchlo. Doufám, že to tak zůstane i když přijde na věc 😀 😀 a aspoň vím co mi kdo má nosit do kouta až se budou ptát. Mám hromadu věcí po dceři, a už toho tak moc nepotřebujem, takže teď budu všechny směrovat na látkovky 😉 😀
@viknat toho poplatku jsme si tam nevšimla 😲 ale myslím, že se jménem by problém neměl, fakt mi nepřijde nějaký divný nebo neobvyklý. No pak dej vědět jak jsi dopadla.
@vrabciatko jestli už to je takový mazec, tak to přeju, ať je to fakt příprava na porod a brzy to vypukne. Týden už na to máš 🙂

petpop
16. jan 2012

Holky tak jsme zpet z krve, ...a moc doufam, ze se jeste dnes do nemocnice nevratim.. Na krevnim oddeleni mi tlak nezmerili, poslali me k memu obvodakovi, ke kteremu jsem ale objednana az pristi tyden.. Mohla jsem jeste skocit na pohotovost, ....ale nechtelo se mi tam cekat 😒 A ted doma se mi udelalo tak spatne, ze pritel hned volal k obvodakovi a za hodinu mam prijet, ze na me koukne......
Tak jsem zvedava, a na nervy, aby me neposlal do spitalu ☹ Dam vam snad vecer vedet co a jak..

ivce
16. jan 2012

@petpop držím palečky, ať je vše v pořádku!

kohutovci
16. jan 2012

@kokorunecka ale no vitaaaaaaaaaaaaj.. ja ze kde si.. ci uz nerodis nahodou 😀

jancag
16. jan 2012

@petpop drz sa...

kohutovci
16. jan 2012

@petpop drzim palceky aby si bola v poriadku

kokorunecka
16. jan 2012

Dievčence všetkým vám veľmi pekne ďakujem za priania k meninám 🙂
Nejako som sa tu potom stratila-resp. zaspala som 😀 😀
Akože, potom som sa zobudila, idem na wc a krvavý výtok??? Tak som hneď nabehla za sestričkou, že čo sa deje...
A bol tam akurát aj primár, tak sa pýtam, že či to môže byť z vyšetrenia alebo, že či už to je zátka alebo čo... A pán primár, že : Ja neviem, sledujte sa, lažkajte si, nestresujte...

@kohutovci Nerodím vraj... Ale ku*va také bolesti pri každom aj najmenšom pohybe, že už by som to radšej mala odrodené...
@petpop Dúfam, že bude všetko v poriadku 😕

kohutovci
16. jan 2012

@kokorunecka 😕 😕 😕 sledujte sa, lazkajte si a nestresujte? 😕 😕 😕 on je takto v poradecku? 🙄

jancag
16. jan 2012

@kokorunecka juuj tak nas pekne informuj...

danka483
16. jan 2012

@kokorunecka fúha teda držkaj sa hlavne kľud veď keby tak len už porodíš ( tuším tvoje slová) ale mohli by ste ešte trošku 2v1 vydržať nech babulka nejaký gram naberie 😉

silente
16. jan 2012

@kokorunecka - to by fakt mohlo být po vyšetření. Drž se. A vše nej 😉

danka483
16. jan 2012

Baby čo budete Epi-novať kedy začnete? Ja by som aj veru začala len neviem či nie je skoro či?

viknat
16. jan 2012

@petpop Tak to pak dej vědět, třeba to bylo jen z únavy a až se natáhneš, bude líp.
@kokorunecka drž se a přeju pevné nervy s doktorem.... ten je fakt výbornej. Ví vůbec něco? Mi přijde, že ti tam pořád jen odpovídají my nevíme,....

loretana
16. jan 2012

@platinka_2009 moc moc děkuji za tip, určitě něco vyberu🙂

ivce
16. jan 2012

@kokorunecka doktor neví?????? Tak to by mě opravdu uchlácholilo 😠 To bych byla radši, kdyby mi něco zalhal, než tímto způsobem "uklidňoval" 😠

kohutovci
16. jan 2012

@danka483 pozri si temu:
https://www.modrykonik.sk/forum/3-trimester/epi-no-balonik-2/
zakladatelka temy je s nami februarovka.. tak popripade napis priamo jej.. urcite ti poradi 😉

danka483
16. jan 2012

@kohutovci ďakujem zlatko chodím tam veru čumákovať ale neviem či už začať alebo ešte týždeň počkať aby som stihla niečo nacvičiť lebo tu už všetky pomaly rozrodené a ja mám potom hystériu 😀

petrusew
16. jan 2012

@kokorunecka No to si děláš srandu...jako toto říct primář! Jenom odpočívej pořádně se i vyspinkej. Hodně lež a držím palečky!
@petpop juj, děvče, drž se! Budu na tebe myslet!
Já chtěla dneska žehlit, ale nějak jsem se k tomu nedokopala....snad zítra 😅 Ale za to jsem umyla podlahu v obejváku, chodbičku kde bylo našlapáno a chodbu před bytem (měla jsem úklid na patře) ale už je to hotové. Teď budu jenom odpočívat. Zítra snad vyžehlím.

krakorka
16. jan 2012

@kokorunecka jejda a je teda fakt,že ti doktoři teda tam u vás nic nevědí. 😅 třeba to je jen po vyšetření,ale uvidíš.

@petpop snad ses nerozhodla jít si také lehnout do nemocnice? 😕 Snad se tlak umoudří a bude lépe!!!

u nás krásně chumelí,dcera už se ptala jestli budem sáňkovat,tak jí pořád vysvětluju,že to musí být snížku víc,tak doufám,že se dočká!

Jinak šátečky jsme dožrali skoro ještě včera,tak jsem před chvilkou uvařila aspoň pudink 😉

Jo a ¨mrkla jsem do lednového téma jak se tam rodí a jedna holčina tam měla docela mega rychlý poro,takhle kdyby to šlo,tak by to byla paráda!!!

kokorunecka
16. jan 2012

@kohutovci @jancag @danka483 @silente @viknat @ivce
Veď toto, že takí sú tu všetci skúpi na slovo až to možné nie je...
Sestričky, keď som sa pýtala, že prečo mám tú krivku na monitore takú dokafranú, tak mi povedala, že nevie, že možno preto, lebo mi zle dala ten jeden snímač... Akože.. Nemám slov...
A tento primár je najcool. Veľká vizita je len aby sa na nás pozrel a povedal : " Uhm,uhm. " A ide preč, áno?
Mám pocit, že som teraz ešte v horšom stave jak keď som sem prišla 😠
A kor, keď mi ešte povie, nestresujte.. Tak stresujem ešte viac, že on sám je magor na entú a nič nevie..

kokorunecka
16. jan 2012

@petrusew @krakorka
Môže to byť aj po tom vyšetrení.. Ale to bolo ráno a už je večer... Či to nevadí? Už len taká malá kvapka bola na intímke...
No veru, nevedia tu nič.. Len držať huby a potom pyskovať až sa niečo stane. 😅

veronika9686
16. jan 2012

@jancag asi budem musiet,stale to boli,ani chodit poriadne nemozem.uvidim,co bude a ci to bude gradovat,ak ano,nebudem vahat a pojdem hoci aj na pohotovost,lebo ked pride manzel z prace,tak uz nebudem moct tajit,ze ma nieco boli

petrusew
16. jan 2012

@kokorunecka mohlo by to být. Mě taky říkala, že můžu po vyšetření zašpinit, ale nekrvácet. Jako ale vůbec ten přístup je docela síla!

veronika9686
16. jan 2012

@petpop drz sa,ja tiez dufam,ze neskoncim na pohotovosti

kokorunecka
16. jan 2012

@petrusew Alebo keby mi povedal, že pre istotu to ešte raz pozrie alebo ja neviem čo.. Proste niečo... Teraz sa však cítim jak keby som jediná vyšilovala..

lucka227
16. jan 2012

@kokorunecka vsetko najlepsie 🙂

lucka227
16. jan 2012

@kokorunecka ozyvaj sa,najhorsie je ked si ticho,radsej nech si mysli co chcu ale oni radi zlahcuju vsetko a potom ta este sprdnu ze co si cusala 🙄

vrabciatko
16. jan 2012

@veronika9686 u mňa aktuálne brucho zmäklo (rozčúlili ma dcérine domáce úlohy 😠 ) a začali mi vystreľovať kŕče do nôh, ale len nepravidelne. Ale pokiaľ mi nerupne voda a bude do znesiteľné nejdem nikam.

loretana
16. jan 2012

holky, když mluvíte o tom tlaku - jaká hodnota je myslíte hraničkní, kdy Vás už hospitalizují? já chodím na internu kvůli tlaku a dr. mi říkala, že hraniční je pro mě 140/90, tak já nevím, třeba ta spodní hranice mi nepřijde tak hrozná, ale fakt nevím:(

veronika9686
16. jan 2012

@vrabciatko no ja neviem,pisem si s kamoskou,zdravotackou,ta mi pise ,aby som isla k dr.,neviem co robit