Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@saaska s jednym ano toho sa neobavaj,moj tamer je chvala bohu taky prisposobivy teraz spi tu vedla mna a mam aj tv zapnutu 😀 postielku ma za kuchynou ma tam aj hracky,taky kutik ale nikdy tam nespi a ani sa tam nehraje 😅
no neviem ako budeme fungovat ked pribudne dalsie babo 😝 a kde byvate?
@zuzinka2312 gratulka taky čekáme dvojčátka ale dvojvaječná 🙂
@bebel
Tiež si myslím, že pribrať 30 kíl je dosť ... veľa . Pri prvom bábatku som pribrala cca 15 kg (teda keď som išla rodiť mala som o 15 kg viac) a horko ťažko som sa ich po 1,5 roku zbavila. Cvičenie som vtedy úplne odstavila (čo bola evidentne chyba). Tento krát to dúfam zvládnem do 10-12 kg - teda to je moje predsavzatie. No a bez cvičenia by to asi nešlo. Tiež si myslím, že pokiaľ nie je tehotenstvo rizikové, tak cvičenie nemôže uškodiť - skôr naopak.
@suzamen Ďakujem za privítanie... 🙂 Tak šťastná prešťastná..dnes na ultrazvuku podľa doktora je krásne začínajúce tehotenstvo... 🙂 tak cca niečo cez 4 týždne...aj fotečku našej bodečky mám 😉 budem archívovať 🙂 ..o 2 týždne na kontrolu..už možno aj srdiečko bude...všetko super, len ma trápi,že mi vôbec nechutí papať...nasilu niečo popchám...dúfam,že sa to upraví...
@saaska my byvame na terase,kuchynsku linku mame v chodbicke a za nou je taky kutik povodne tam mal by stol ale ja som tam dala temerove hacky a postielku...vecer sfotim a hodim nech mas predstavu lebo ja to moc vysvetlit neviem 😅 ideme sa obliekat a pojdeme do mesta na fontanu,lebo tamer mi uz dozrie nervy cely den huci o tej fontane tak nech ma radost 😀
Ahoj holky, zdravim nove tehulky. Ja v prvnim tehu pribrala 15 kg a bylo to samo dole za 3 mesice, vubec nic jsem nemusela delat, vsechno se vykojilo a taky ta zmena zivotniho stylu, do pohybu po kancelarskem zivote udelala svy. Takze zadny strachy ze to dolu nepujde, ale doufam ze vic nez tech 15 to tentokrat taky nebude, preci jen to byl docela zahul....
@bebel no tak tuhle situaci ti nezavidim....asi bych to neumela tak radikalne resit jak ty.
@petra1303 neviem cenu, lebo je to pre mňa nepodstatné.....až budem objednaná , môžem ti napísať viac. V stredu idem k môjmu dokimu na potvrdenie tehu a v piatok ideme na ďalšiu dovču, takže to budem riešiť až sa vrátime.
Aerobic s pokiaľ čo najmenšími otrasmi a rizikom náhlych pádov....problémom môže byť totiž odlúpenie placenty....inak sú športy v tehu bezpečné.
@adka0029 mám rovnaké predsavzatie.....
Ja som pri oboch pribrala tak do 13-14 kg (Bibi mala 4 kg a Bruno 3650g)...teraz by som rada ostala v hranici do 10 kg ....musím si kúpiť nový 2miestny cyklovozík, aby som mohla s oboma krpcami aj teraz aj potom bicyklovať a korčuľovať.
Trochu ma desí ten malý vekový rozdiel medzi Bibi....a to že ešte nebude v škôlke je dosť blbé. Budeme to celé musieť nejak logisticky prešpekulovať.A keďže sa nevrátim do práce tak ako som si naplánovala, musím rozbehnúť aj nejaký vlastný business na živnosť, aby sme mali aj nejaký záložný príjem pri tak veľkej rodine.
Musíme kúpiť aj ďalšie auto, kam zmestím dozadu 3 detské sedačky a pod. 😅
ahojte tak ja som dnes bola u dokyho a krasne nam bije srdiecko som stastna prestastna...a mame uz aj knizku...na buduci tyzden ideme zas a bude uz aj fotecka lebo zatial mi nespravil :( ale videla som od minuleho tyzdna podrastlo babatko minule bolo vidno len gestacny vacok a dnes uz taka vacsia bodecka s bijucim srdieckom a datum porodu mi vychadza na 22.2 2012 to je za datum co???
ahojte dámy, dlho som tu nebola uf ja som jedná z tých, čo si vyšetrenie nechávali na neskoršiu dobu a už ma ide uchytiť od nervozity.... som v 9 tt (8+4 podľa všetkého) ale k dr. idem až vo štvrtok čo budem presne 9+0 teda dúfam... baby ja mám taký strach veľký... uf... o jedno bábo sme už vo februári prišli, bola som v 10tt a bojím sa že teraz mi povie že nie je niečo v poriadku... akože teraz narozdiel od prvého tehu sa naozaj ako tehu cítim... tehu nevoľnosti, prsia, brucho a tak ale aj tak mám strach tak mi prosím vo štvrtok držte palce nech to dobre dopadne 😔
@mananenka jo to znám taky jsem ze začátku nemohla nic sníst tak jsem pořád jen pila a občas do sebe nacpala něco suchého ale teď už je to lepší piju hodně zázvorovej čaj s citronem a mám lízátka pro těhotný ty taky trochu pomáhají tak držím palce aby vše probíhalo bez problémů a brzo bylo dobře 😉
@margetakuska nemusíš se ničeho bát pokud máš těhu příznaky tak je vše v pořádku zbytečně se nestresuj 😉
@mimma17 gratuluji ke kontrole 🙂
@suzamen ďakujem bodaj by si mala pravdu 🙂
@darksky ahoj ano je to prve takze sa poriadne obavam a k tomu mam este skusky v skole tak dufam, ze to dobre skonci ... 🙂
@margetakuska budem na teba mysliet a nestresuj aj ja som stresovala a vsetko je ok aj ty a babatko budete ok... 🙂
@petra1303 ďakujem 😉 mala som ísť skôr 😀 mohla som už mať istotu...
@mimma17 ...no nám dnes srdiečko ešte vidieť nebolo..ale tak dúfam pevne že o 2 týždne už bude 😉 Doktor bol spokojný,tak je to asi tak ako má byť..Zatiaľ ja mám dátum pôrodu na 17.2.,ale asi sme o kúsok menší,možno sa mi termínik ešte o kúsok posunie..uvidíííííme... 😉 inak mi statočne brnia aj dnes prsia a podbruško... 🙂

@bebel auto nemam, nemam ani vodicak, ale to mi chyba najmenej... byvame v meste, vsetko je blizko...