icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

mamilia
18. jan 2012

@kohutovci vidis dobra napad ... to mozem hned zacat aj ja ... xixi

kohutovci
18. jan 2012

ozaaaj.. kde nam zmizla @kokorunecka?

vrabciatko
18. jan 2012

@mamilia a to je najväčšie svinstvo 😠 😠 😠 . Zarábať na chorobách a zdraví. aaaale my to nevyriešime

petpop
18. jan 2012

@mamilia No to je hnus.. To bych jim rekla, ze co, nezaslouzim si normalni pristup, protoze jsem nepodala obalecku??? 😠

vrabciatko
18. jan 2012

@kohutovci že by s ňou konečne hodil nejaký doktor reč na dlhšie ako uhm uhm? 😉

mamilia
18. jan 2012

@vrabciatko tak to my nevyriesime vobec ...ale najhorsie je ze to pacient i si ich naucili na takyto sposob....
@kokorunecka veru kde..??

kohutovci
18. jan 2012

@vrabciatko keby som mala nato guraz aj to spravim... ved by len nakukol.. urcite by sa neprehraboval v obalke a keby bolo po vsetkom.. nemyslim ze by mal odvahu ma udat z falsovania .. 😉 asi by sa sam od hamby prepadol 🙂 ale to sa nedozvieme.. lebo toto vsetko zostane iba v nasej fantazii... a na archivnom serveri konika 😀 😀

mamilia
18. jan 2012

@kohutovci 😀 😀 😀

kohutovci
18. jan 2012

Kocky.. lucim sa s vami.. idem toho mojho vydurit z postielky.. lebo takto prespi cely den 😠 vcera si nainstaloval nejaku novu hru tak urcite siel spat nad ranom.. 😒 musim mu to uz zatrhnut.. 🙄 inokedy mi to nevadi. ze sa dlho hra.. len by som ho chcela vidiet akoby vydrzal pri porode keby som za nim o 4 rano docupkala..ze ideme.. a porodila az niekedy poobede 😝 to som sa teda dopracovala.. robit mu dozorcu aby sa chlapec aspon trochu vyspal 😀

oluska88
18. jan 2012

tak babule,ako tu citam riesite lekarov v nemocnici.ja som akurat vcera prisla domov z nemocnici a bola som milo ale aj nemilo prekvapena.Sestricky a doktori velmi mily a ludsky pristup.Dokonca sme sa zo sestrickami vyborne porozpravali a co sme sa spolu narehotali.To bolo super a mile.Ale zazitok z pana primara D.....u z Bojnic ani radsej nebudem rozoberat,lebo mi vyskoci tlak aj adrenalin.Som povedala,ze keby ma ma rodit,tak si opkamzite vyziadam ineho doktora.TAky chladny a protivny lekar.

petpop
18. jan 2012

@kohutovci Ja uz nad takovymi vecmi taky premyslim. 🙂 Nastesti Drahous dela jen ranni, a ja nejak pocitam s tim, ze to na me prijde v noci, takze doma bude 😉 Kazdopadne uz mame domluvu, ze od zacatku roku ma v praci telefon na policce a ne v kapse, aby videl a slysel, kdyby neco 😀

kokorunecka
18. jan 2012

@mamilia @kohutovci Tu som ešte stále.. Len som zdriemla, potom obed a teraz čakám kedy ma zavolajú na monitor.
Ráno som sa trochu cez sms rafla s mm a momentálne trucuje 😀
Resp. povedala som mu, že len nech pekne počká na svoju drahú mamičku a nech mi ju sem neposiela samotnú, lebo neviem o čom by som s ňou točila... Keďže sa zase vyjadrila, že ma ide pozrieť len preto, aby mm prišiel v sobotu pomôcť na zabíjačku...
@petpop Chňá, chňá.... Ako napísala @krakorka , dôjdem domov a všetko bude 😀 Už potom len porodiť 😀

tunylyk
18. jan 2012

@mamilia drzim palceky aj na nohach,nech vas uz tolko nemorduju,v tvojom pripade si myslim,ze najlepsie by bolo fakt uz to,nech je drobco na svete

siwinka1717
18. jan 2012

@mamilia
@kohutovci
Tak mi zvyknutí zo Slovenska na obálky ☹ aj pri prvom pôrode Cupanik zobral ešte aj obálku a tu môj MUDr.Dráb baby odmietol....nevzal, nechcel a starostlivosť na jednotku
Akurát sa zajtra bojím poradne v nemocnici, tam asi je vždy iný doktor a dlho sa tam čaká i keď som objednaná ?

paja83
18. jan 2012

@mamilia Jejda, tak to se holka drž a nemusíš se za slzičky stydět, každá z nás by na tom byla stejně. Hlavně se drž, bude dobře, jsi bohužel opět pod dohledem, ale kdyby něco, tak zasáhnou. Opravdu se drž!!!! Myslíme tady na Tebe všechny.

kokorunecka
18. jan 2012

@mamilia Moni, drž sa. Dúfam, že bude malinký čoskoro na svete, lebo sa mi vôbec, ale vôbec nepáči, že s tebou takto hádžu.. Ako napísala aj @petpop , tak tiež som rozmýšľala nad tým, že prečo ti rovno neurobili sekciu, ale nechali ťa sa trápiť.. A hlavne teda, keď sú ozvy zlé...
To bude dobré, to dáš 😉

petpop
18. jan 2012

@kokorunecka Ze si ta baba neda pokoj.. Co za Tebou vubec leze? Pochybuju, ze bys bez jeji navstevy neprezila 😀 Ale to dusno mezi Vama by mel vyresit spis manza, povedet svoji mamusi, aby se takhle prestala vyjadrovat o jeho zene.. Dikybohu ze moje tchyne (svokra) je od nas taaaak daleko 😀

Ja se dala do uklizeni, po vcerejsim prolenivelem dni je to treba 🙂 ale nic neprehanim, polehoucku, pomaloucku 😉

kokorunecka
18. jan 2012

@petpop Veď on jej miliónkrát povedal, ale ona si to zakaždým neodpustí.
A naposledy jej povedal, že keď mieni byť taká, že už tam neprídeme nikdy a neuvidí ani malú..
Odvtedy zavolala až včera, že chce prísť ma pozrieť, že či ešte ležím, že aby potom mohol on dôjsť v tú sobotu.
Takže ona sa nezmení ani keby čo 😀
Veď máš čas 🙂 Umyť riad-pol hodinku si odpočinúť, povysávať-hodinku si odpočinúť... 😀

tunylyk
18. jan 2012

babenky,tak k tomu obalkovaniu,u mna 0bodov a za co?Za to,ze odvedu pracu,za ktoru dostanu zaplatene?U mna nehrozi ani to,ze pri odchode z porodnice si necham priniest pre personal kavicky a sladkosti,ako som videla u niektorych mamiciek pri mojich predoslych porodoch,mne tiez nikto nic nepriniesol len preto,ze som si v praci splnila svoju povinnost,bola to moja praca,ktoru mi zaplatili... a ked som spokojna,myslim,ze spravny clovek oceni aj DAKUJEM 😉 jedine,co mi nebolo proti srsti,bolo to,ked som hned po porode bola so starsim na intenzivke,ze po nasom prepusteni,sme pri dalsej navsteve priniesli pre drobciatka ciapocky a papucky,ktore som uplietla a uhackovala 😉

petpop
18. jan 2012

@kokorunecka Aha, tak to uz jedine tecku mezi oci 😀 Zertuju, no co na to povedet. At si baba trhne ploutvi..

@tunylyk Me to tema obalkovani uplne vytaci. Asi jsem byla doted hodne naivni, nemyslela jsem si, ze je to az tak rozjete.. Ale jak uz tu nekdo psal, delaji si to lidi sami, jestli si na to doktory zvykaji.. Jako za co jim mam dat jeste obalku?? Nemaji za svou praci placeno?? Mam ja si platit za to, aby o me bylo postarano, tak jak treba?? To neee teda, to je fakt hnus, pekne mi to hyba zluci!!

petpop
18. jan 2012

@kokorunecka Presne tak to delam draha 🙂 chvilku neco udelam, dve chvilky sedim u netu 😀

krakorka
18. jan 2012

Tak jsem se přežrala,mrkev nakonec nebyla,ale i tak jsem si pošmákla a ještě si dávám na to tu bábovku co jsem večer pekla-ufff asi prasknu 😅 😀

@kokorunecka ta tvoje tchýně je pěkně vychcaná 😀 Ale nic si z toho nedělej,taky mám tchýňáky naprd! 😒 Ale to je na delší povídání.

petpop
18. jan 2012

@krakorka Co jsi mela dobreho? Dej mi inspiraci 🙂 Ja udelala chlopkovi karbenatky, ale sama na ne nemam moc chut 😝 Vlastne nemam chut ani hlad na nic.. ja nevim z ceho to chudak dite v brisku zije ☹ Posledni dny jim fakt nehorazne malo 😒

krakorka
18. jan 2012

@petpop měla jsem bramborovou kaši s celerovou natí a vepřový pláttek na přírodno,ale ta kaše byla tak pro dva a já jí táák miuju,že jsem jí prostě sežrala všechnu 😀

tunylyk
18. jan 2012

@petpop ja som dnes nasim urobila fajnucke rizoto s kuracim maskom,babykarotkou,karfiolom a hraskovymi strukmi,mnam aj ja som si dala do nosa 😀
@krakorka moj muzicek lubi kasu,taku dobru mu robim,stale vymixujem na jemnucko az sa oblizuje 😀

kokorunecka
18. jan 2012

@tunylyk @petpop Ja sa tiež nestotožňujem s obálkami alebo hocijakým "darčekom" za odvedenú prácu...
Preto mi príde aj celkom odveci zazmluvňovať si lekára k pôrodu.. Veď každý ktorý má službu musí odviesť rovnakú prácu, nie??? Tak akože z akého dôvodu by som mu mala ešte do vrecka velice silno legálne dať 200€???
Nehorázne ma to dokáže rozčúliť... A potom sa ľudia čudujú (mám na mysli Slovákov), že lekári sa začnú búriť, že chcú viac. Čoby nechceli viac, keď im denno-denne sprostý človek nejaký groš posunie? Respektíve, v dnešnej dobe sa snáď pod 100€ ani nejde... Lebo kto dá menej, tak je trápny...
Ja neviem čomu sa ľudia čudujú, keď to takto chceli a toto dopustili v svojej sprostosti...
@krakorka Len keby mi povedala, že čo si chce dokázať 😀 Lebo ja ju mám v paži 😀

tunylyk
18. jan 2012

@kokorunecka veru ako si ich ludia naucili,tak chcu...

petpop
18. jan 2012

Tak mi akorat delate chute, ...a premyslim o to vic, co sezrat, kdyz tu vlastne nic neni 😅
Kureci bych musela rozmrazit, na hriby nemam chut, spaget uz jsem prezrana, ..
Veprovy rizecek bych si teda dala, ale rizoto...hmmmm, nad tim vazne popremyslim 😉

petpop
18. jan 2012

Je to s tema obalkama tak i v CR? SI musim pockat na nekoho, kdo mi na to odepise, bo ja jsem z toho uplne v soku.. Fakt jsem nevedela, ze se to rozjelo tak ve velkem. Nikdy jsem teda v okruhu rodiny ani znamych neslysela, ze by nekdo obalkoval, nebo o tom vubec slysel.. Tak me to fakt prekvapuje. Ale jestli je to v SR, tak v Cr urcite taky 😝

krakorka
18. jan 2012

@petpop tak o obálkování nic nevim,taky jsem to neslyšela,ale dostalo mě jen to když mluvili o tom,že by se za porody mělo platit,prtože pražandy si rádi připlatili doktorům,tak prý by se to mohlo zavést jako normoš a to nešlo zrovna o malé částky 😒 takže asi to tu je,jen se o tom tolika nemluví.