icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

kristinaanna
18. jan 2012

ahoj, babky, niečo som prečítala, len som nepísala, pred včerom večer som sa trochu zviezla na schodoch, nara zila som si kostrč, udrela zadok, tak som ako dolámaná, včera som to celý deň vyspávala, a dnes trochu riadila, ale veľmi to nejde keď sa nedá zohnúť 😅,
inak konečne už mám pre mimi aj vyžehlené a uložené v skrini, už som našla aj tašku do pôrodnice, už len pobaliť, len sa mi to ešte stále zdá skoro, 😀
tak sa držte a dávajte si na seba pozor 🙂

siwinka1717
18. jan 2012

@vrabciatko ešte minerálku, vraj nič viac netreba 🙂

defs
18. jan 2012

@loretana No zkušenost s vyblednutím.... myslím, že všem to vybledlo rychleji než mě. Fakt mám strie po těch všech dětech - ECHT velký, teď v posledním tažení u poslední dcerunky při napruženým bříšku ji mám cca 8 cm nad pupíkem a je tak 1 cm široká.... takže mazec, ale já to fakt po těch 8 letech po dceři, po které je mám tak hrozný už neřeším.Jinak mám bílou pleť a přijdemi, že mě nevybledli úplně nikdy, švagrová je rok po porodu neměla tak, jak já po těch 8 letech, ale to už je úděl. Byla doba, kdy jsem přemýšlela nad plastikou, ale přešlo mě to, když jsem viděla břicho po operaci u kámošky, tak pořád jsemho měla " hezčí" než ona 😉 , nehledě na to, že moje setřenka je anestezioložka a ta mi k tomu řekla své.... taknení co řešit. Děti zdravé jsou a to je nejdůležitější 😉 . Takže je to o Tobě, jak se stím srovnáš doma před chlapem... což přijde, ale chce to čas. No a lidi na koupáku mi můžou škrabat záda , kůli nim, se pařit v jednodílných plavkách nebudu takže v tom mám jasno 😀 😀 a neboj,myslím, že je máš jen málo, podle toho co jsi psala dříve a to budeš mít pod kalhotkama a ty malé dole v podbříšku rychle vyblednou a celkem i stáhnou oproti těm velkým hlubokým.... záleží, do jaké hloubky (vrstvy) je to popraskané 😉

siwinka1717
18. jan 2012

@petpop Ja som dokonca schudla a posledný mesiac som stučnela v stehnách a za posledný týždeň zadok ☹

siwinka1717
18. jan 2012

@hanus177 pruh na genitáliách a to sa Ti ako prejavilo ?

defs
18. jan 2012

@kokorunecka to musí bavit pořád kecat do toho... co a jak..... bych ji poslala už asi někam s mojí náturou.... se držím, držím, alekdyž přijde výbuch... tak to potom stojí za to !!! Jsi dobrá, že se pořád držíš a nepošleš ji někam v tomhle případě.... jinak vím, že sečlověk snaží držet v rámci dobrých rodinných vztahů 😉

kokorunecka
18. jan 2012

@petpop Miláčku, mne drahý povedal, že kde som ukradla taký veľký zadok 😀 Odkedy vraj tu ležím tak sa nejak zväčšujem 😀 😀 A potom sa začal smiať jak trúúúúba 😀

kokorunecka
18. jan 2012

@defs Tak som stláčala veľmi-preveľmi drahému ruku 😀 On potom vysvetlil, že proste havo je jak naše prvorodené.. A že nech si hovorí čo chce... Ja by som bola zláááááá, keby ma nechal hovoriť 😀

defs
18. jan 2012

@loretana tě uklidním, před pár roky jsem byla ve Znojmě u jednoho profes. fotografa, fotil modelky atd ... a když viděljak se tam řeším... tak mi říkal,že kdybych viděla, jak ve skutečnosti vypadají..... tak nebudu chápat !!! A asi je to fakt !!!! Holky, tak se nestresujme..... jsme krásné od přírody 😀 😀 😀

defs
18. jan 2012

@kokorunecka 😀 😀 se směji, jak píšeš že by jsi byla zlá.... jak jsi to pěkně napsala 😀

kokorunecka
18. jan 2012

@defs Nemôžem inak napísať, lebo by mi stúpol tlak 😀 A nepustili by ma v piatok domov 😀

defs
18. jan 2012

@kokorunecka 😀 😀 😀 dobře děláš 😉

silvia10131
18. jan 2012

ahojte,tak my sme uz hlavickou dolu a mame cca 2800g 🙂

loretana
18. jan 2012

@defs díky moc! taky jsem koukala na výsledky plastiky strií a nepřijde mi zase tak hrozný rozdíl, fakt... jestli ty salony dají na své stránky jen ty nejpovedenější plastiky, jako že určitě, tak teda nechci vidět ty, co se nepovedly🙂
no, nejdřív byly jen v podbřišku, takový delší, tmavý a teď se mi udělaly i po stranách menší, ale zas je jich spusta, a už dosahují skoro k pupíku, takže se to šíří a opravdu, nenadělám nic🙂
ale hrozně obidvuji, jak to bereš a hned mě to nabylo energií se s tím líp popasovat🙂🙂🙂 navíc, když vidím, jakou máš krásnou rodinu, to je opravdu k nezaplacení!!!

defs
18. jan 2012

Holky, tak bych něco dělala a nevím co. V bytě je vše hotovo, uklizeno, jen vyžehlit pár kousků a jinyk nemám co. Mm je pryč přijede asi až zítra, tak mám hafoooo času- to je situace- už aby byla ta naše princeznička tady..... to budu vzpomínat na chvilku oddechu 🙂

petra123456789
18. jan 2012

@kokorunecka a mysliš že ťa ešte pustia ked si v 38? tu kde som ja by už nepustili..... a fakt nechapem načo magnesko v takomto týždni tehotenstva.... ved ti uplne zastavia porod

oluska88
18. jan 2012

maminy,ako ste na tom vy.budete davat vasim dcerkam po porode prepichovat uska na nausnicky?

defs
18. jan 2012

@loretana jj, fak to ber s humorem 😉 . A vidíš i chlapajsem si našla..... to byl blok, když mělo dojít na věc, to jsi měla vidět 😉 , ale fakt to je až to poslední. A kor, když máš chlapa, kterej to s tebou prožívá a je u toho, tak to už neřeš vůbec, protože Ti chlapi to neřeší vůbec.... pokud mají něco v hlavě... což si myslím, že Ti naši jo 😀

petja
18. jan 2012

@loretana ber to fakt s rezervou,strie po porodu stejně nepudou takto vidět a v porovnání s opravdovými problémy je to fakt prkotina.Myslím,že muže daleko víc odradí,když se na strie pořád upozorňuje,než strie samotné!

petja
18. jan 2012

@oluska88 určitě se nechystám uši píchat.

siwinka1717
18. jan 2012

@oluska88 neviem zvažujem či hneď, či v troch mresiacoch po očkovaní...

defs
18. jan 2012

@petja i tak by se to dalo říct...lepší dělat, že o nich ani nevíš !!! 😉 . V tom má petja pravdu 🙂

defs
18. jan 2012

@siwinka1717 tak hned to ani nejde, ne ? U nás to dělají ve 3 měsících, mám dojem že po očkování. Dceři jsem je nechala napíchnout a vše dobré, ale teď to taky zvažuji, na jednu stranu je pravda to s těma nervovejma bodama, ale na druhou, prostě je to pěkný když ta holčička má ty naušničky. zase si říkám, že kdyby to bylo tak nebezpečné a bylo s tím mnoho problémů..... nebudou to dělat. Většina z nás to má a nic nám není. Ale taky to řeším a nevím.... část mého já je pro a část je proti.

loretana
18. jan 2012

@petja
@defs holky, máte pravdu, a hned mám lepší náladu, moc děkuji🙂🙂 nějak to dopadne, já už si dělala srandu, že první sex po porodu bude za tmy🙂🙂🙂

loretana
18. jan 2012

@defs a je pravda, že manžel je prostě úžasnej, je to moje obrovský štěstí!!!! Ani nevím, čím jsem si ho zasloužila, mám v něm velikou oporu, takže věřím, že to bude a musí být pak v pohodě🙂🙂

oluska88
18. jan 2012

@siwinka1717 no mne vravela jedna sestricka ze je to lepsie hned

defs
18. jan 2012

@loretana 🙂 😀

siwinka1717
18. jan 2012

@defs Nápodobne, ale baby tu písali, že to robia rovno v porodnici, ja som sa ešte nepýtala....na jednej strane ak to urobia tam, bolo by to za nami ale niečo vnútorne mi hovorí, že po očkovaní v 3 mesiacoch je to múdrejšie

siwinka1717
18. jan 2012

@loretana strie sa dajú obrusovať , ale vraj nič moc- bolí to a nie je tam bohvieaký výsledok....
strie radí moj kamarát plastický chirurg natierať dobrými krémami na vyblednutie. Ja som po malom hrozne popraskala, zo 45 kg som pri prvom tehu pribrala na 80 kg a po pôrode hne´d schudla na 50 kg, takže moja koža dostala zabrať....ale po pol roku vybledlo

petpop
18. jan 2012

Prítel doma, donesl mi hromadu dobrotek, koblizky, cokolady, ....jak by ho clovek mohl nemilovat? 😵
A na veceri si dam opet spenatek - mam na nej porad neuveritelnou chut.. Ale nejdriv jdu na ty kokinka 🙂

PS: Mam dneska POPRVE pocit, ze mi tvrdne bricho.... 😕 Nejdriv jsem si myslela, ze je to, jak jste psaly, ze se maly zapira.. ale to asi ne e ..tak jsem trochu v soku, mam to fakt poprve 😅