Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@anzelik Fíha, tak to si ma potešila , to až tak môže skákať ?
no ja som chcela Paulínku, Matildu, Terezku, Luciu, a nakoniec bude Eliška , taká naša Elibezabeth 😉
@siwinka1717 posledné 4 týždne ešte dieťatko naberie nejaké to kilečko, neboj 😉
no ako niektoré baby ušli do súkromnej skupiny tak to tu stíham aj sledovať, už ste všetky ma MD, a ozaj už máte veci nachystané do pôrodnice aj v taške, lebo ja len tak na kope v skrinke, a plienky mam len dve 😖 , neviete kde je te 😖 raz dobrá cena na tie najmenšie?
@siwinka1717 moze neboj sa sono nie je nikdy 100percentne takze mala ti kludne moze mat vahu 2500g aj vysie a mas este cas 4tyzdne takze este dietatko naberie hlavne ,ze ste zdravi uvidis vsetko dopadne dobre 😉 😉 😉
@kristinaanna ja to mám tiež len tak po celom byte. 😀 Dnes sa ma práve mažel pýtal či si to nejdem dať do tašky až nestresuje keby čosi. Začína byť nejaký nervózny 😀
Ceny neovládam, kúpila som papersky 2 ak budú moc veľké pošlem drahého na jednotky. Ozaj v tescu majú nejaké akcie na bábätkovský sortiment. Kúpili sme vlhčené obrúsky.
@kristinaanna poctivo všetko nachystané aj pre mimi
no ja mam skoro vsetko uz nachystane,ale tento tyzden musim uz plienky a obrusky kupit.
😵
Ahoj holky, tak jsme se dočkali a ode dneška jsme rodiče malého Tomaska. Narodil se 37+0, váha 3,2kg, míra 46cm. Porod popisovat nebudu, možná až porodime všechny😉 Děkuju všem, kdo nám držel palce!Mějte se
ahojte ,ja som nevolnosti nemala ..jedine co mi na zaciatku tehotenstva bolo ,ze sa mi krutila hlava inak nic .....ani prsia ma nboleli a ani nebolia ...zaujimave...
@cizu Gratulujem,a prajem vela zdravicka 🙂 😉
Ahojky tak 16.1. v 7:55 a 8:05 se nám narodily další dva uzlíčky štěstí Šimonek a Sofinka 😵
@suzamen Gratulujeeeeeeeem
@suzamen gratulujeeeem 🙂

@siwinka1717 ahoj neboj sa mne sa maly narodil 36+5dni na sone mi povedali ,ze ma 2330g a ked sa narodil 3005g a 49cm takze neboj sa na sone je to vzdy orientacne drzim palceky podotykam ze na sone som bola tiez 36tyzdni a o 5dni bol maly na svete 😉 😉 😉