Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@skvele to ti verim ze mas strach,aj ja ho mam,,budeme na seba navzajom mysliet 😉 a drzat palceky 😉
@aknajdobko no to si neymslím,že by je měla @danka483 bezhlavě poslechnout. Co já vím,tak lékaři dnes dělají CS velice často a bez indikace,to pak hlavně kvůli pohodlnosti.Ale jednou je to invazivní zákrok...
no mám vytřený celý spodek domu,tak su na sebe teda pyšná 😅 asi si nadělím nějaký kokino za odměnu 😀
@petja -bezhlavo posluchnut určite nie, ale asi by som s doktorom hodila reč ake sú všetky pre a proti a rozumne by som to zvážila-ide o ľudský život.../niekedy aj o 2./,
a ked si tak tuho upratovala-cítiš sa dobre?, mne tvrdne bruško a to som len po malom upratala hračky...
@aknajdobko děkuju,cítím se super,právě že to beru jako trénink 😉 s dětmi už málokdy máš možnost polevit 😀
zajtra poradna,tak som zvedava co je nove.dufam ale,ze sa neotvaram.boh chran.
@petja
@aknajdobko ja som sa dokyho pýtala z vytreštenými očami či je nutný CR že rada by som bola za prirodzený pôrod + som spomenula aj že sa pripravujem s Epi-nom, najprv pozrel na mňa zrejme nemávajú tak často prvorodičku čo nechce CR. A napísal mi aj do správy že preferujem prirodzený pôrod, a aj nástrih hrádze mám ešte nahlásiť aj pri pôrode lebo u nás nie je zvykom nejaké alternatívy pri pôrode. A k tomu IVF ja som bola úplne v poriadku a vraj oni cr navrhujú automaticky po IVF .
Nechce někdo rodit ve Vietnamu?
http://www.vietnamtravel.cz/index.php/clanky/25...
😀 😀 😀
tak mě se dneska docela slušně rozjíždí bolest v zádech a poslíčky taky,sem zvědavá co zítra na kontrole 😉
ahojte,vcera na poradni cs 9,otvorena na2cm a o tyzden mam prist aj s vecami...a furt mi nic nie je
@catrena ahoj,tak to sme na tom uplne rovnako 😉
budem mat prve babo a ze vzhladom k mojmu veku(jak keby som mala neviem kolko) ze radsej ma budu mat pod kontrolou.a podla utz v 12tt mam tp 13.2
Tak po uterni kontrole,pri ktere vysetreni bolelo prvne v zivote a to dost,od toho dne trochu spinim kazdy den 😒 to jsem teda zvedava,jestli do terminu vydrzime v kuse 😉
ahojte, my po dnešnej poradni všetko ok, o týždeň by sme sa mali vidieť znova (v poradni) 😉
@silente a my sa sťažujeme 😀
ahojte,aj mne dopadla poradna dobre,krcok sa skracuje.poradna o tyzden.
@silvia10131 ja sa ani tak nebojim, ja som len cely cas dufala, ze druhy krat to pojde normalne, tak som z toho smutna. Neviem preco sa neotvaram, je to divne.
Baby neviete náhodou ako to je , dnes mi prišiel zo sociálnej poisťovne výmer materskej započítavajú sa tam aj víkendy či len za pracovné dni? 😅
tieto tehotenske chute su niekedy fajn.dnesny obed kebab,mnam.
@danka483 sa mi zdá že každý deň
@kristinaanna dík zlatko už som zistila hej na každý deň aj sviatok odlahlo mi 😀

@silvia10131 mne dnes naplanovali CS na pondelok, tym mojim deturencom sa zo mna nechce ist vobec von ☹