icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

petja
4. feb 2012

@silente a proč máš za ročníkem zalepenou pusu 😅 vždyť jsi v super věku 😉

@oluska88 to mě mrzí,že byla těžká noc,co je strajkovat? 😅

silente
4. feb 2012

@petja - strajkovat asi štrajkovat = stávkovat ... tedy si myslím 😅
V super věku? ... no to jo ... ale už nějak tak dýl 😀 😀 😀 😀

oluska88
4. feb 2012

@petja Štrajk...ked si proti niecomu,s cim nesuhlasis.

petja
4. feb 2012

@oluska88 jo a proti čemu teda budeš stávkovat? 😀

bebel
4. feb 2012

Ahojte
@silente 81 🙂, dúfam, že si na tom lepšie ako ja...krásne narodeniny ex post 😉
So mnou je zle...od štvrtku večera užívam zinnat, ale moc sa mi nepolepšilo....kamoška gyndoška, čo teraz rodila ma hneď posiela na pohotovosť, lebo mi to zrejme zliezlo na zápal pľúc.
Spádovo patrím na Kramáre a tam by si ma nechali a podávali ATB intravenózne a potom, by mi zrejme spravili sekciu. Mňa by si nechali asi na internom a bábo by šupli na novorodenecké ...to je niečo, čo nechcem pripustiť, aby sa stalo. Plánujem rodiť v súkromnom sanatóriu. 😅 Nemám ani nakúpené veci, ktoré automaticky mám dostať v tom druhom zariadení.
Bude problém na poslednú chvíľu dojednať všetko okolo....vôbec , ale vôbec sa mi to nepozdáva. Nemám horúčku, ani zvýšenú teplotu, len ma dusí, mám strašný kašel a ledva dýcham....
Zajtra za mnou príde domov manželova teta je internistka, zhodnotí celú situáciu a uvidíme, čo sa dá urobiť. Manžel zobral deti na celý deň preč, nech ležím.

silente
4. feb 2012

@bebel - Tobě také dodatečně vše nej 😀 No a hlavně hodně zdraví ... 😕

oluska88
4. feb 2012

@petja proti stavaniu v noci k malemu,lebo len vymysla,aby nemusel spat.

susi0303
4. feb 2012

@layla06 a ako sa citis?...

hanus177
4. feb 2012

@bebel držím palce, nech je všetko o.k. A nech ste v poriadku aj s bábetkom.

aknajdobko
4. feb 2012

Ahojte, včera to vyzeralo kadejako/mala som už dosť veľké bolesti v panve/ , vonku -26C, auto nám neštartuje-úplne zamrzlo, ale našťastie si to po polnoci drobček rozmyslel a nejako to prešlo,Teraz mi je celkom fajn.

danka483
4. feb 2012

@petja Zlatko a čo to čítam ..........nebude Alička ani Antonie ale Alžbetka no mi tiež meno asi na poslednú chvílu zmeníme. Držkajte sa 🙂

danka483
4. feb 2012

Ja mám dnes leháro deň nevarím nič nerobím po dlhej dobe teraz som spravila puding tak si dáme a idem sa zasa vyvaliť môj starý je po nočnej tak sme driemali no on chrápal ako divý tur 😀 😀 😀 tak sa mi tu držkajte dávajte na seba a na drobce pozor a keby niečo držím palec nech všetko dobre dopadne 🙂

silvia10131
4. feb 2012

@bebel ahojky,tak to ma velmi mrzi verim tomu ze to rychlo prejde,ja som to mala nedavno a brala som penicilin,bola som doma,uz som z toho fit,,baby aj u vas tak hnusne snezi? 😒

oluska88
4. feb 2012

@silvia10131 tu padaju tri vlocky za sekundu.

layla06
4. feb 2012

@susi0303 ahoj,v noci som mala bolesti celkom silnejsie,ale potom to prestalo...uz len cakame vsetci ze kedy🙂 konec tehu je hrozny uz ma nic nebavi🙂 a s tebou to ako vyzera?

silvia10131
4. feb 2012

@oluska88 no mi tu pomaly mame kalamitu,uz druhy den u nas snezi a snezi,snehove jazyky sa u nas robia 😠 dufam ze to uz coskoro prejde,lebo ked takto bude az do stvrtka snezit tak neviem ako sa dostaneme rano do porodnice 😖

bebel
4. feb 2012

@silvia10131 na toto by mi penicilín nezabral...dali mi cefalosporínový Zinnat .
Mám pocit konečne, že po dnešnom fakt poctivo preležanom dni (ako dieťa som mávala časté bronchitídy a pneumonie, tak som chodila aj na liečenia do Tatier a Horoviec, tam sme absolvovali speleoterapie..tak som si dnes takú v zimnej záhrade naimprovizovala) konečne ATB zabrali a je mi lepšie, lebo včera a predvčerom to bol stav na jasnú hospotalizáciu na internom.

silvia10131
4. feb 2012

@bebel tak to som rada ze sa ti uz aspon kus polepsilo,mne tiez prvy krat dali na to zinat ale to som bola vtedy asi v tretom mesiaci a tiez zabralo,tak dufam ze aj tebe zaberie cim skor 🙂

oluska88
4. feb 2012

@silvia10131 no pekne,tak dufam,ze to tam u vas prestane do toho stvrtka.tak uz to mas za par.u nas napadol tak centimeter.staci.

hanus177
4. feb 2012

no dodnes som mala jednu bundu, do ktorej som sa ako tak zmestila 😀 ale po dnešnej cca 20min prechádzke doslúžil zips...... no som zvedavá v čom pôjdem na poradnu a do pôrodnice 😒
ja veľkosť 38..... svokra 56 😉 🤐

hanus177
4. feb 2012

@bebel tak nech ešte zajtra mm pozabáva deti a ty to ešte poctivo prelež...... drž sa

merry580
4. feb 2012

@nejra tak bude asi dole, lebo ked sa mu stikuta, tak tam dole mi to vybruje 🙂

nera123
4. feb 2012

@merry580 áno, robil mi ultrazvuk,aj v 34. aj teraz v 37 tt., takže ho videl malého..možno ho máš otočeného dole hlavičkou, tak ti nič nepovedali a vedia, že ďalší utz už budeš potrebovať len pred pôrodom..ale veď na najbližšej poradni sa na to opýtaj, doktor by ti mal povedať...držím palce ;)

nera123
4. feb 2012

@hanus177 držím veľmi palce 🙂 takže aj ty by si chcela tri detičky? ja budem najšťastnejšia, keď drobček bude v poriadku a už ma netrápi, či normál alebo sekcia, len som vždy túžila po troch deťúrencoch, tak preto som z toho bola trošku laknutá, že hneď prvé a sekcia...ale keď je krpčiatku tak dobre, tak má na to asi dôvod 🙂 nech sa darí! a ďakujem za odpoveď 😉

nera123
4. feb 2012

@kkl82 no tak budem hlavne oddychovať, lebo mám pocit, že som do posledných dní bola strašne aktívna.. nebudem skúšať samozrejme nič násilné, už to nechám na bábenku..držím ti palce, aby všetko išlo ako má 🙂

nera123
4. feb 2012

@mell hm...to tak teda uvidíme 🙂 ďakujem za info a držím palce, aby si mala dobrý pôrod, či už prirodzený alebo sekciu..som zvedavá, či sa mi ešte otočí alebo nie...ak aj nie, už to neriešim, je to tak ako to má byť..držte sa 🙂

kkl82
4. feb 2012

@nera123 verim, ze ti to vsetko dopadne ok, hlavne mas pravdu, netreba sa zbytocne stresovat. pozitivne myslenie dokaze divy a treba si verit. najma ak clovek cita o tych uspesnych 4-nasobnych sekciach. nie je dolezite ako sa babo narodi - len nech je zdrave a nech je aj maminka v poriadku. ale inak mi napadla este jedna z tych "zarucenych" babskych rad. ze vraj treba babatku posvietit, alebo pustat hudbu zo sluchatok tam dole, mozno ho to zaujme a otoci sa 😀 😀 😝

skvele
5. feb 2012

takze dnes ma caka hospitalizacia v nemocnici, zajtra ze vraj porod. Preto tak rychlo pisem. Najviac ma hneva, ze som trochu nachladnuta. Co mi na to asi tak povedia? Som z toho nervozna, tu v najnevhodnejsiu chvilu ochoriem. :-/

oluska88
5. feb 2012

@skvele drzime palceky,nech ti vsetko dobre dopadne a tesim sa,ked napises o drobcekovi.

petja
5. feb 2012

čauky dneska termín 😉