icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

oluska88
5. feb 2012

@petja ako sa citis?

petja
5. feb 2012

@oluska88 myslim že příští týden už to vypukne 😉 já jsem připravená 😉

aime82
5. feb 2012

@petja cauky,ja take..ale zatim se nic nedeje..v noci me vzbudila bolest podbrisku vzdycky presne po hodine,mezi 3 a 8 rano,od te doby ticho po pesine..tak dlouho jsem prcka premlouvala,at vydrzime do terminu,ze Ted stavkuje 😉

oluska88
5. feb 2012

@petja tak je dobre...som zvedava,kedy budes pisat,ze vas je viacej.

petja
5. feb 2012

Tak mě tělo už něco signalizuje,odchází mi růžový výtok,trocha,asi hlenová zátka

nera123
5. feb 2012

@kkl82 hehe 🙂 no svietiť som svietila a nič a ešte to vyskúšam s tou hudbou.. 🙂 včera sme sa mu obaja prihovárali a malý bol taký hrozne aktívny v brušku, že uvidíme, či už náhodou aj nezabralo 😉 rodiť pôjdeš do nr?

oluska88
5. feb 2012

@petja tak uz sa ti to blizi...

oluska88
5. feb 2012

@petja ja som to mala pri malom,ked mi vyvolavali porod.v noci som mala toto a o par hodin kontrakcie.ved uvidis.

petja
5. feb 2012

@oluska88 no,jakoby to špinění ustalo a přicházejí kontrakce 😉

bebel
5. feb 2012

@petja tak držím palce 😉

oluska88
5. feb 2012

@petja drzim ti palce...

petja
5. feb 2012

Děkuju holky! Zatim jsem doma

merry580
5. feb 2012

@nera123 ja sOm bola V 32 a teraz naposlednej poradni som sa pytala a ze UTZ az pred porodom.take mi to pride, ze sa nikto nezaujima, vobec ani netusim kolko maly vazi a pod. len zmeraju tlak, moc (tam mam pravidelne zle bielkoviny) a ked poviem ze mam vytok, tak mi odpovedia ze to je normalne v tomto obdobi... :( no snad bude coskoro po vsetkom a vestko dobre dopadne...aj tebe drzim palce...

nera123
5. feb 2012

@petja juuuuj, drž sa 🙂 a podávaj info, ak sa bude dať...želám bezproblémový a krásny pôrod, nech už si so svojím bábenkom 😉

elise
5. feb 2012

ahojte babulky na začiatku som sem aj ja patrila ale bábo sa prestalo vyvýjať tak som bola potom na kyrete termin pôrodu som mala mať 12.02.2012 ☹ ale veľmi vám všetkým držim palčeky nech máte dobre a rýchle pôrody a bábenka su v poriadku a maju všetko čo maju mať🙂 nás čaká v polovici februára vklad a verime že bábenko sa nám narodi v novembri 2012. anjelik ktorý sa mal narodiť vo februári verime že sa pri vklade embrijka tento mesiac vráti naspať 🙂

nera123
5. feb 2012

@merry580 no to je blbé, keď ti aspoň na ten výtok nedajú niečo...teda pokiaľ nesmrdí a nie je hustý ako tvaroh je dobre, to je naozaj normál, tam pomôže len vložka...horšie by bol ten 2.prípad, to by znamenalo mykózu a to by ti mali preliečiť...ja s tým mám problémy celé tehotenstvo..neboj, už to máš za pár a určite bude všetko v poriadku..ani ja netuším, koľko malý meria a váži..to mi ten môj doktor nikdy nepovie, ale musíme veriť, že všetko je v najlepšom poriadku.. 🙂

babatienko27
5. feb 2012

@danka483
@nera123 kocky bude stranda ked sa fakt stretneme v nemocke dufam ze maximalne do 20 teho mame deturence pri sebe ....a moja maly sa neotocil ? ja som svietila , aj hudba a hlavne stvornozkovanie 10 min a potom 10 min podlozit vankus pod zadok skrcit nohu a nechat ho tocit a podla mna sekcia je individual cim je dokonca nezproblemove tehu vzdy sa nejaky dovod najde sa sa obavam kvoli mojmu 3, 6kg valibukovi ako to bude nechcem aby mu dako prirodzeny porod ublizil ale vzdy sa rozhodne na sale mozno sa prave malicky tvoj otoci kontrakciami aj to sa stalo ....joj hlavne nech su vonku deti nase panva ma tlaci des uz nechodim len poskakujem

amulienka
5. feb 2012

ahojte, tak mam skonceny 38tt, uz nemusim lezat ani brat magnezium, to je radosti.
pijete niektora tu ostruzlinu malinovu caj?
moje babo mam vkuse v rebrach, dufam ze coskoro uz klesne, a @merry580 ani ja neviem vahu, nic mi nikto nepovie, pohlavie si pytam pozriet a uz mi ani nechcu pozriet. cakam v cakarni prva vyse hodinu a vnutri som 5 minut uz to leze na nervy 😒

amulienka
5. feb 2012

@skvele drz sa, vsetko na jednicku zelam.

manila421
5. feb 2012

baby 3 dni este do terminu, ja sa uz dockat neviem 😉

6mia6
5. feb 2012

@amulienka ja sa nalievam s čajom z ostružiny malinovej 😀 pri prvom sa asi oplatilo tak uvidíme či aj teraz zaberie.
ževraj pri splne stúpa pôrodnosť, mohlo by to zabrať 😀

amulienka
5. feb 2012

@6mia6 aj ho pijem, a kedy je spln? ja ho nemam moc rada, tak snad nezaberie este heh

kkl82
5. feb 2012

@nera123 no mozno si to krpec fakt rozmyslel a prisiel na to, ze mu dole hlavou bude lepsie 🙂 mojmu tiez stacilo par krat povedat po tom, ako sa doktor v 33tt cudoval, ze je stale priecne.
ja som sa do porodnice nechala ukecat na topolcany, kedze mm je odtial a aj tam dochadza kazdy den do kancelarie. porodnica je tam fakt super a aj personal sa mi oproti nr zdal milsi a ochotny pocuvat rodicku (ziadny povinny oxytocin a nastrih). mam zatial bezproblemove tehotenstvo (tuk tuk), takze sme predbezne dohodnuty na porod vo vode. ale ak bude metelica alebo to pride na mna nejak necakane, tak nr to isti 🙂 este je mozne, ze sa tam vsetky stretneme naraz 😝

6mia6
5. feb 2012

@amulienka spln má byť v utorok, no tak na nás by mohol mať nejaký vplyv, už by som to chcela mať za sebou.

amulienka
5. feb 2012

@kkl82 v nr rodilo par co poznam, vraj tam dost kricia na mamicky. ale tak aj tu u nas mi hovorili ze to nemam brat osobne ked budu po mne ziapat 🙂

silvia10131
5. feb 2012

@skvele drzim palce aby prebehlo vsetko ok 🙂

matulat
5. feb 2012

@nera123 znama otocili dieta v 35 tyzdni tak ze mu svietili dole ocino mal hlavu v lone matky a dlhe hodiny sa mu prihovarali a zabralo to, otocil sa na treti krat ale otocili. Tak mozno to chce len trpezlivot...resp. co sa ma stat stane sa ..takze ako som citala vyssie si pripravena ze pre nieco to tak je a bude to dobre....

matulat
5. feb 2012

ahojte maminy cakatelky...ja budem rodit v Nitre mam to najblizsie. Pocula som vela negativ aj na Nitru aj na Topolcany, no dufam ze starostlivost bude dobra a ze tam pobudneme len nevyhnutne potrebny cas.
drzme si navzajom paste....nech sa nam narodia zdrave a zivotaschopne deturence... Neviete ci uz kohutkovci maju babo?? idem uz do perin...

danka483
6. feb 2012

Ahojte baby to nás tu je dosť čo budeme rodiť v NR? 😀 😀 😀 Dáme tam potom koníkovský zraz, ja som tam bola v rizikovej ambulancii teraz v stredu a a idem zasa a bola som prekvapená lekár Dr. Urban mladý milý človek. Pobudneme tam tie 4 dni a vydržíme no nie? 😉

manila421
6. feb 2012

@amulienka kricia vsade, je to asi normalne inak by tam mali asi bordel 🙂 ale tiez som zvedava ze ako to bude prebiehat, manzel ide so mnou tak snad sa budu kontrolovat.