Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@matulat no aj môm muž sa mu prihováral a malý sa vydúval na všetky strany, tak uvidíme, či zabralo..len bol potom taký rozkokošený, že ma kopcoval celú noc a nie a nie zaspať 🙂takže cestu sme ukázali a už je to na ňom...ešte sa skúsim dať sem tam na 4nožky a viac neriešim 🙂 aj ty ideš teda do nr? boli sme tam s kamoškou mrknúť len tak na príjem a strašne zlatá sestrička tam bola a že nitra je poprerábaná, tak to bude hádam ok 🙂 držím palce...a aj vieš, čo čakáte?
Ahojte dnesna kontrola v spitali dopadla ok.vo stvrtok mam prist znova tak som zvedavaaa co bude dalej.a vy ako?
@babatienko27 asi sa zatiaľ neotočil..uvidíme vo štvrtok...idem 17.30 na poradňu, tak som zvedavá, čo mi povie...ak nie, tak pôjdem už ležať na rizikové a týž.pred termínom sekcia, to jest 17.alebo 20.2...inak dnes som štvornožkovala aj podkladala zadok, tak uvidíme, či zaberie...skúsim aj večer 🙂 neboj, je síce valibuk ten tvoj, ale lekári určite budú vedieť, či môžeš prirodzene..kedy ideš na ďalšiu poradňu?..ja mám skôr občas také slabšie sťahy, kontrakcie...ale nie každý deň..tlak na panvu cítim, keď chodím po schodoch, a to chodím často, lebo máme rodinný dom 3generačný, o chvíľu 4generačný a musím chodiť cez dve poschodia, keď idem hore pozrieť našich.. 🙂
@nera123 Vsade sa najdu aj dobri aj zli ludia... . Ale dufam ze natrafim na normalnych. Hej som 100% rozhodnuta pre Nitru, maju dobre pristrojove vybavenie ak by sa porod skomplikoval. Cele tehotenstvo sme boli v tom ze je to dievcatko ale na poslednom sone sa doktorovi zdal ze je to chlapec...no nakoniec skonstatoval ze je to pupocnik tak nevieme. Tesim sa na prekvapenie. a ty budes rodit v TO?
@amulienka mhm..pokial si asi človek nezaplati, tak sa s nim nevybavuju. Nikedy mi je to tak luto, že človek si to predstavuje uplne inak a realita je zase ina. Som rada, že sme apson na 3D boli, tam bol lekár milý (bodaj by nie, za 50 €). Tak hlavne nech nám všetko dobre dopadne...držte sa...
@nera123 ved ja mám tiež cele tehu s mikózou problém, moja doktorka povedala, že pokial som zavreta tak to nie je problem. Ale potom už môže byť, aj pri pôrode, keby sa mu to očiek alebo tak dostalo...ale šak sa na mna ani nepozreli...idem v stredu, tak skúsim opäť...a ďakujem za odpoveď 🙂
@matulat ja idem tiež do nr, napriek aj zlým rečiam som počula aj veľa dobrého, takže už budem len veriť, že natrafím na správnych ľudí, ako hovoríš..no teda, takže bude prekvapko, to je milé...keby som ja nebola taký zvedavý človek, tak je krásne nevedieť až do pôrodu, čo to bude 🙂 mne tiež určil pohlavie len raz v 24 tt..ale to povedal že chlapec akože určite, tak uvidíme..chcel to ešte potom raz skontrolovať na tomto utz ale už sa nedalo 🙂
ako tak citam vasu temu o nemocniciach a personale,tak som si aj ja vsimla spravanie lekarov a sestriciek.Niekedy su ako med a niekedy nemaju pre vas ani pekneho slovka.
@nera123 @matulat ja som tiez chcela radsej prekvapko. moj lekar mi robil ultrazvuk pri kazdej navsteve a uz v 18 tyzdni sa pozabudol a robil si srandu, ze malemu do tvare nie a nie vidiet (vzdy si ju prekryval ruckami, alebo bol otoceny), ale ze pindura ukazuje pri kazdom jednom. a tak bolo po prekvapeni 😀 ...u nas bude teda prekvapenie tvaricka, pretoze sme ju doteraz nevideli, ani na 3D 😝
inak by som dnes mala ist s jahnatkovou pozriet do nr porodnice, ale v tejto kose z domu moc nechce... este uvidim, ale skor to vidim na papucovu kulturu...
@kkl82 hehe 🙂 takže takýto je on exhibicionista 🙂 aspoň si si mohla kúpiť už vecičky pre chlapčeka..aj náš si ľúbi zakrývať tváričku a keďže sme 3d sono neabsolvovali, tiež bude prekvapko 🙂 potom napíš dojmy z nemocnice, keby ideš..ja som si akurát spravila takú slabšiu kávu, lebo zase sa m zíva o100 šesť, a idem si prichystať niečo pre chlapca na doučko z aj..
a neviete,ci petja uz porodila???
@nera123
Ahoj a neskúšala si si zaplávať v plavárni? Mne sa malý otočil prdelkou dole, tak som o 2 týždne skúsila zasa trochu plávať a mrvil sa vrtel a potom na poradni sa už lekárka smiala, čo to bude, keď sa narodí, otočil sa hlavinkou dole zasa a je tam tak doteraz. Voda uvoľňuje svalstvo v tele, preto sa začal presúvať.
Ahoj tety 🙂, tak my do února nevydržely... miminko přišlo na svět 29.1. (38+3) Všem které to máte ještě před sebou držím palce ať máte bezproblémový porod a hlavně zdravé miminko! 🙂
@eniciatko Ahoj, a gratuluji! To se někdo mááá, já už bych taky ráda věděla kdy to bude a aby to bylo už za mnou..
já měla odsávačku avent, s medelou nemám zkušenosti, ale každopádně to hce přetrpět a chvíli vydržet než se to poddá a příjdeš na to jak s dtou odsávačkou..

ahojte, tak sme tu ž ostali len my s malými "rybkami" 😉 , ja sa už neviem dočkať, už by som to mala za sebou ale ešte je maličkým asi dobre v brušku, tu je momentálne -14, tak dúfam že za tie dva týždne sa kus oteplí 🙂
no ja som začala brať homeo arnica montana a mam pocit že sa mi vyhádzalo celé brucho, tak som prestala 😠
a ten čajík som si kúpila len som sa nejak k nemu nedostala, tak dúfam, že to zvládnem aj bez toho 😉