Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@babatienko27
@oluska88 ja sa niekam do súkromnej pchať nemienim ak sa rozhodli takto odísť a nedajú o sebe ani vedieť... len mi to príde divné sme to tu spolu dlho všetko prežívali a teraz o sebe ani nedajú vedieť 😔
@danka483
sak ale oni pisali o nejakej sukromnej a treba poslat ziadost ale kohutovci je v nemocke od tohto tyzdna preto podla mna nemala cas na ziadosti ....a ja nerodim hehe dnes sme sa krasne vyspali no paradicka ze by posledny vikend
ahojte, kohútovci majú malú Sašku , narodila sa vo štvrtok, 😀, xxx.klarka ešze nič 🙂, o ostatných neviem,
@babatienko27
@oluska88 no ja sa nikam pchať nemienim oni to zrejme potom hromadne schvalujú ako písala oluska za to že sme nejak neprispievali ( keď nemám čo múdre napísať tak radšej nenapíšem somarinu ) len by mohli o sebe dať vedieť to je všetko čo som ja chcela lebo sme tu veľa vecí spolu riešili ale nevytýkam je to ich vec mne stačí aj táto téma na to keď mám niečo a neviem si rady a preto ďakujem všetkým babám ktoré mi tu kedy pomohli cmuk 🙂
@babatienko27 no inak aj ja sa cítim celkom dobre už druhý deň že by ticho pred búrkou 😀 😀 😀 ale nech tam ešte vytŕča tú svoju malú riťulku myslím že je to moje prvé aj posledné tehu tak si ho užívam 🙂
kokorunecka ma v profile Betrice, tiež sa narodila 9.2.
@danka483 ticho pred búrkou 😀 , a prečo posledné?
@kristinaanna no toto vrabčiatko je úplný zázrak že máme 🙂
@danka483 , nikdy nehovor nikdy 😉
@kristinaanna tak to hej ale pri našich diagnózach 😢
@danka483 aj ja sa cítim dobre, tak dúfam že to tie dva týždne ešte vydržíme 😀
@kristinaanna ale o dáme dnes to mám za 13 tak sa na to naše vrabča tešíme len to meno keby sme sa zhodli 😠 stále je to charlie 😅
babulky moje opustím vás teraz mám starkého doma idem sa mu venovať a pôjdem k mamče robí dne moravské koláče ale si dáme do bruška 😀 😀 😀 ja sa ukážem papa pekný dník
ahojte baby, chcem sa s vami podelit o nasu radost. Dna 1.2.2012 sa narodila nasa mala milovana laska Valentina, 2900g,49cm. 😀
Gratulujem vsetkym uz maminkam a drzim palce ostatnym coskoro maminkam
Ahojte, gratulujem mamickam, ktore to maju uz za sebou🙂 ja len pre info: stale 2v1... nechce sa malickemu vobec☹ zajtra do nemocky tak uvidime...peknu sobotu babenky...
Krasne jmeno - gratuluji k holcicce !!!
Cetla jsem, ze nevite kdo ma dalsi miminka v druhe skupine. VCERA 10.2. SE DEFS NARODILA KRASNA ZDRAVA HOLCICKA :- )
Ahojte baby, písali ste tu, že pôrod vyvolávajú až v 42tt, ale mne sa dr. pýtal či nechcem si dať pôrod vyvolať a to som v 39tt.

@fraufrt Jeeee, jake krasne porodni miry!!!! Gratuluji k miminku 🙂