icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

petja
12. feb 2012

@layla06 fajn jsou i akupres body k vyvolání porodu a masáž bradavek

amulienka
12. feb 2012

ahojte ja mam uz odvcera riadne menstruacne bolesti, ktore ani neustavaju, horsie to je ked vstanem.to su krce az ma skruti. dufam ze to nie je nic zle, lebo cakam na kontrakcie alebo volaco co ma porod pripominat.
keby tu bola nejaka babenka co to pozna, nech mi napise. ked lezim tak je to ok, ale ked vstanem okamzite stvrdnute brucho a bolesti v podbrusku. v utorok mam poradnu, male sa hybe, ja kym sa usmievam tak nerodim 😀
tak ma moc nevystraste
a vdaka za rady

petja
12. feb 2012

@amulienka ahojky,myslim že jsou to poslíčky,protože právě v poloze vleže je to lepší,vadí změna polohy.No a menstruační bolesti značí bolesti porodní,ne? Já je měla vždycky do zad,někdo má ale zas jen v bříšku

layla06
12. feb 2012

@petja no vyzera to tak🙂dam vediet hned keby cosi...

kristinaanna
12. feb 2012

ahojte, mne sa od včera večera nejak malá nevmestí do kože 😀 , v noci som si myslela, že sa otáča 😀 tak sa vrtí, aj dnes celý deň
nebojte baby, bábätka vedia kedy majú prísť, keď budú pripravené tak prídu 😉

kristinaanna
12. feb 2012

@petja ako sa má maličká?

amulienka
12. feb 2012

@petja a aky si mala porod, rychly? lebo ja ich mam v podbrusku ako normalna silna menstruacia. ja som pocula tak, ze do chrbta bolesti su rychly porod

oluska88
12. feb 2012

@petja uvidime,otvorena uz som.ostava uz len cakat.

matulat
12. feb 2012

@aknajdobko trosku neskoro citam ale myslim na teba...drz sa

oluska88
12. feb 2012

@amulienka z tymi bolestami co spominas uplne suhlasim z petja.aj ja si myslim,ze su to porodne.

oluska88
12. feb 2012

@amulienka radsej chod do nemocnici,tym nic nepokazis.urobia ti vysetrenia a uvidis.

ivinka29
12. feb 2012

No asi nieco na mna lezie... ☹ teplota sice len 37 a este len zacinam citit hrdlo, len sa bojim, aby sa to nezhorsilo... ☹

hanus177
12. feb 2012

@amrash Idem ráno, tak uvidíme..... 😵

radus1810
12. feb 2012

aj na mna veru niečo lezie, teplotu sice nemam, ale tiez zacinam citit hrdlo a mam plny nos. a ked zakašlem, tak chúda maly, tiež poskoči:(

hanus177
12. feb 2012

No tak ja som už pobalená..... 😒 dúfam, že som nič nezabudla..... Tak ráno idem do nemocnice, tak som zvedavá, či si ma tam nechajú....... ak sa neozvem tak nám držte palce, prosíííím 😵 lebo začínam mať strach 😒
A dúfam, že keď sa o týždeň ozvem, tak už bude väčšina z nás mať naše slniečka pri sebe 😵 😵 😵

amrash
12. feb 2012

@hanus177 Drzim moc palecky at je vse v pohode!!!
Ja mam od rana opar, takze mozna se termin bude muset posunout ☹

hanus177
12. feb 2012

@amrash ten opar ma mrzí...... no uvidíme, ale tiež držím palčeky, už som psychicky a aj fyzicky pripravená, tak dúfam, že ma tam nechajú........... a v utorok bude bábo pri mne 😵
Len stále rozmýšľam, ako vydrží Barborka bezo mňa, ale ako sa poznám tak ja na tom budem horšie.. 😢 ešte som bez nej dlhšie ako jeden deň nebola.

oluska88
12. feb 2012

tak prajem vam dobru noc...

amrash
12. feb 2012

@hanus177 No... asi to nema byt. A takove krasne datum to je, vid? Ja uz se se sekci taky smirila a mela bych to radeji za sebou. Jsem pitoma - cumela jsem na netu na autenticke zabery a to mi tedy zrovna moc nepridalo - dobre mi tak!!! Ale ty neboj, ja uz.jednoho SC za sebou mam a byla to celkem pohoda, az na prvni postaveni na nohy po 12 hodinach.

oluska88
13. feb 2012

dobre ranko prajeme.tak dalsiu noc bolo v pohode.nic sa nedialo.malinkej sa asi nechce.

furi2012
13. feb 2012

@petja a kde su tie akupresurne body na vyvolanie porodu? uz zacinam byt trochu nervozna ze este stale nic. ak mi dnes na kontrole povie ze bez zmeny, tak uz asi zacnem aj indianske tance skusat 🙂

kristinaanna
13. feb 2012

ahojte u nás bez zmeny, aj ja cítim hrdlo, trochu mi tečie z nosa, tak dúfam, že nič vážne 😉 malá je už týždeň so soplíkmi, zbehneme dnes k doktorke, že čo s tým
čo sa už chystáte rodiť, držím palce aby všetko dobre dopadlo 😉

petja
13. feb 2012

@furi2012 třeba tady :

https://www.youtube.com/watch?v=XslrVa3EgFo

@kristinaanna maličká je zdravá a hodná,co víc si přát 😉

@amulienka porod jsem měla vždy rychlý a bolesti do zad taky.Stojí to za to 😝

nera123
13. feb 2012

juuuj, baby, začína to tu byť dramatické...tým, čo sa chystajú rodiť držím palce a tým, čo to majú za sebou tiež 🙂..dajte vedieť, čo a ako...Ja som sa dnes bola objednať na interné predoperačné, keďže bud.utorok mám sekciu naplánovanú, ale poviem vám, že dva dni už nevládzem chodiť..ako som mala malého vyhrabaného až hore, začínam strašne cítim tlaky v podbrušku a pri každom kroku tvrdne brucho..asi poslíčkovia..je to takto možné cítiť aj keď nie je hlavičkou dole otočený? som ja zvedavá, či vydržíme do toho 21.2.

oluska88
13. feb 2012

urady obehane a uz mam pokoj a mozme kludne rodit.

danka483
13. feb 2012

Ahojte babenky tak mi sme tiež ešte v celku, aj včera večer malý tak tancoval v brušku a narážal na krčok fúú mala som čo robiť už som aj myslela že hádam nastala naša chvílka ale potom sa bábo uložilo spinkať a bol kľud 🙂

furi2012
13. feb 2012

baby, stale som v akciovom baleni 2v1 🙂 ultrazvuk v poriadku, monitor ze doktorka by si ho krajsie predstavovala, takze zajtra znova monitor a uvidime ci este pocestujem domov, alebo uz ostanem v nemocnici

oluska88
13. feb 2012

akurat som pozerala ceny za noc v nadstandartnej izbe v okolitych mestach.riadne rozdiely.

petja
13. feb 2012

@oluska88 jak se to pohybuje.U nás nadstandart 400,-/den.Já měla opět štěstí a to že potřetí jsem měla celý pobyt pokoj pro sebe 😉

oluska88
13. feb 2012

@petja u nas v bojniciach je to 15 eur,inde su vyssie poplatky.