Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
ahojte 🙂 uz je to rozdelene na sukromnu skupinu ci este nie? 😕 ale asi hej ....
prajem tu mamickam co cakaju rychle bezproblemove porody 🙂 spokojene deticky a vela trpezlivosti 🙂
@amulienka gratulujem 🙂
ahojte, zas nás je čakateliek o jednu menej 😀 , chystám sa práve na monitor, tak som zvedavá, čo a ako lebo dnes mi brucho tvrdne teda riadne, 😖 a keby len to, od večera ma bolela hlava, až som si musela dať tabletku tak , už je lepšie 😉 tak dám potom vedieť
@kristinaanna drzim palce a som zvedava na info.
ahojte baby takže to už mame tiež za sebou malý Matúško sa narodil v piatok 10.02. o 15.45 s vahou 2950g a 49 cm porod nebol dlhý a dal sa celkom vydržať malý sa ponahlal narodil sa v 38+3 týždni. Držím vam palce aby vam to všetkým ktoré to ešte čaká dobre dopadlo. 🙂
@nezbednica blahozelam a prajem vam vela zdravia...
ahojte baby, tak pozeram ze sa to uz pekne rozbieha, kopec porodov, deticiek, nasa sa narodila 2 tz v predstihu, aj ked termin sme mali mat prave dnes, narodila sa 30.1. ja som rada ze uz je s nami 🙂
@nezbednica
@bianca2 gratulujem mamicky 🙂
@oluska88
poradna ok, monitor, prietoky, vyšetrenie zo spodu, všetko ok, sem tam poslíčkovia, pôrod zatiaľ nehrozí, malá je ešte vysoko takže znova o týždeň, 😅,
ja len dúfam, že to do vtedy bude, bolí ma celý spodok, 😒
@kristinaanna a uz mas brusko klesnute?ja sa dneska nejako cudne citim.ani neviem popisat ako.a do par dni to asi nam obom pride.
Ahojte baby tak mne dnes tvrdne bruško celý deň, zajtra poradňa v rizikovke tak som zvedavá 😉
Ahojte, tak ja budem mať zasa dlhú noc ☹ už som mohla mať potom 😎 Ráno o 6 idem na príjem..... a snažila som sa tomu vyhnúť, ale odvezie ma svokor 😠 takže dnes večer mám náladu pod psa 🤐
Inak dnešný deň som sa snažila byť čo najviac s malou, už teraz mi idú slzy do očí, keď si spomeniem, že budem bez nej........ no na druhej strane idem po ďalší zázrak života 😵 😀
Ak bude všetko o.k. tak by sme mali prísť domov až na budúcu stredu, už nech to máme všetky za sebou.. 😀 a o mesiac si len prečítame v archíve naše starosti 😉
Všetkým držím palce aj tým čo už porodili, hlavne veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeľa zdravíčka.... 😵
Velka gratulace k narozeni zdrave holcicky!!! 🙂
@nezbednica
Prijmi i ode mne srdecnou gratulaci k narozeni miminecka 🙂
no dnesnu noc mala kopala,ako keby i chcela brucho roztrhnut a prist uz medzi nas.
tak a od dnes to mame 7dni.
ani cloviecika,baby co ste vsetky isli uz rodit???Prajem vam krasny dnik
Takže zatiaľ z toho nič nie je. Môj pokročilých nález 4cm sa nehybe a nemam ani bolesti. Pomôcť tomu nikto nechce tak ak bude večer a ráno monitor ok idem čakať domov. Nemuseli má ani prijat je tu nuda. 😔

@layla06 pocujem to prvy krat...tak mi to bolo divne...