icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

oluska88
14. feb 2012

@layla06 pocujem to prvy krat...tak mi to bolo divne...

furi2012
14. feb 2012

stale sa nic nedeje. monitor v poriadku, na kontrolu zase vo stvrtok. a ze ak stale nic, tak koncom tyzdna ma hospitalizuju blee. ale verim ze take nebude, pekne drobec vykukne sam.
@layla06 ja som tiez take nepocula ze daky olej s konakom. to ma pomoct rodit?? 😲

layla06
14. feb 2012

@oluska88 ano?mne to vsetky kamosky z sk povedali ze to sa tak robi a tu je to tiz tak a na internete tiez..tak neviem

layla06
14. feb 2012

@furi2012 to ta poriadne prezenie a potom zacnu kontrakcie

oluska88
14. feb 2012

@layla06 uz som to citala aj ja.zaujimave.zasa budem o nieco mudrejsia,hehe.

hejdita
14. feb 2012

ahojte 🙂 uz je to rozdelene na sukromnu skupinu ci este nie? 😕 ale asi hej ....

prajem tu mamickam co cakaju rychle bezproblemove porody 🙂 spokojene deticky a vela trpezlivosti 🙂

kristinaanna
14. feb 2012

@amulienka gratulujem 🙂

kristinaanna
14. feb 2012

ahojte, zas nás je čakateliek o jednu menej 😀 , chystám sa práve na monitor, tak som zvedavá, čo a ako lebo dnes mi brucho tvrdne teda riadne, 😖 a keby len to, od večera ma bolela hlava, až som si musela dať tabletku tak , už je lepšie 😉 tak dám potom vedieť

oluska88
14. feb 2012

@kristinaanna drzim palce a som zvedava na info.

nezbednica
14. feb 2012

ahojte baby takže to už mame tiež za sebou malý Matúško sa narodil v piatok 10.02. o 15.45 s vahou 2950g a 49 cm porod nebol dlhý a dal sa celkom vydržať malý sa ponahlal narodil sa v 38+3 týždni. Držím vam palce aby vam to všetkým ktoré to ešte čaká dobre dopadlo. 🙂

oluska88
14. feb 2012

@nezbednica blahozelam a prajem vam vela zdravia...

bianca2
14. feb 2012

ahojte baby, tak pozeram ze sa to uz pekne rozbieha, kopec porodov, deticiek, nasa sa narodila 2 tz v predstihu, aj ked termin sme mali mat prave dnes, narodila sa 30.1. ja som rada ze uz je s nami 🙂

hejdita
14. feb 2012

@nezbednica
@bianca2 gratulujem mamicky 🙂

kristinaanna
14. feb 2012

@oluska88
poradna ok, monitor, prietoky, vyšetrenie zo spodu, všetko ok, sem tam poslíčkovia, pôrod zatiaľ nehrozí, malá je ešte vysoko takže znova o týždeň, 😅,
ja len dúfam, že to do vtedy bude, bolí ma celý spodok, 😒

oluska88
14. feb 2012

@kristinaanna a uz mas brusko klesnute?ja sa dneska nejako cudne citim.ani neviem popisat ako.a do par dni to asi nam obom pride.

danka483
14. feb 2012

Ahojte baby tak mne dnes tvrdne bruško celý deň, zajtra poradňa v rizikovke tak som zvedavá 😉

hanus177
14. feb 2012

Ahojte, tak ja budem mať zasa dlhú noc ☹ už som mohla mať potom 😎 Ráno o 6 idem na príjem..... a snažila som sa tomu vyhnúť, ale odvezie ma svokor 😠 takže dnes večer mám náladu pod psa 🤐

Inak dnešný deň som sa snažila byť čo najviac s malou, už teraz mi idú slzy do očí, keď si spomeniem, že budem bez nej........ no na druhej strane idem po ďalší zázrak života 😵 😀
Ak bude všetko o.k. tak by sme mali prísť domov až na budúcu stredu, už nech to máme všetky za sebou.. 😀 a o mesiac si len prečítame v archíve naše starosti 😉
Všetkým držím palce aj tým čo už porodili, hlavne veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeľa zdravíčka.... 😵

oluska88
14. feb 2012

@hanus177 drzim ti palce,aby si to mala uz za sebou a mala pokladik pri sebe.neboj sa,bude ti smutno za dcerkou,ale zvladnes to a dcerka ta bude urcite navstevovat.drzim ti palce.drzte sa!

danka483
14. feb 2012

@hanus177 držím palec 🙂

amrash
15. feb 2012

Velka gratulace k narozeni zdrave holcicky!!! 🙂

amrash
15. feb 2012

@nezbednica
Prijmi i ode mne srdecnou gratulaci k narozeni miminecka 🙂

oluska88
15. feb 2012

@amrash ako tak citam,tak to mas uz za sebou.tak vam blahozelam a prajem vela zdravia...

amrash
15. feb 2012

@oluska88 Dekujeme. Jsem rada, ze uz je to za nami. Diky super pristupu a ochote personalu v nasi porodnici, jsem vsechno zvladla tak, az jsem se sama prekvapila 🙂

oluska88
15. feb 2012

no dnesnu noc mala kopala,ako keby i chcela brucho roztrhnut a prist uz medzi nas.

oluska88
15. feb 2012

@amrash zavidim ti,ze to mas uz za sebou.som rada,ze si spokojna.Ja uz by som tiez pristala na to,aby sa mala narodila.uz sa necitim dobre.ani sediet uz nevydrzim.

amrash
15. feb 2012

@oluska88 Janicek se narodil 38+0tt a uz jsem opravdu mela asi dost - respektive me telo. Otekle nohy, nedostatek dechu, vyssi tlak... jsem rada, ze je to pryc, ale na druhou stranu mi to brisko i.schazi 😀

oluska88
15. feb 2012

@amrash aj ja viem,ze ked porodim,tak mi budu najviac chybat pohyby a navsteva u gyn.ked som mohla vzdy vidiet,ako rastieme.tak isto to bolo,ked som maleho porodila.

oluska88
15. feb 2012

tak a od dnes to mame 7dni.

oluska88
15. feb 2012

ani cloviecika,baby co ste vsetky isli uz rodit???Prajem vam krasny dnik

6mia6
15. feb 2012

Takže zatiaľ z toho nič nie je. Môj pokročilých nález 4cm sa nehybe a nemam ani bolesti. Pomôcť tomu nikto nechce tak ak bude večer a ráno monitor ok idem čakať domov. Nemuseli má ani prijat je tu nuda. 😔