Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@oluska88
@kristinaanna
Dekujeme! Vsechna mimimka jsou krasna a nadherna - ta vase take brzy budou u vas (tedy pokud uz nejsou) 🙂
u nas je vyse pol metra snehu,tak sme to s manzelom a syncekom odpratavali,aj nakupy sme spravili.cesta autom mi pripadala ako preteky rally.tak ak sa dnes nic neudeje,tak ja neveim.ale krize ma bolia statocne.
@amrash blahozelam 🙂
Blabopreji vsem novopecenym maminkam k cerstve narozenym koblizkum a preji vam vsem do zivota jen vsechno dobre a hodne zdravicka 🙂
Dievcata konecne som sa dockala,nas syn Zakarya sa narodil o 01:15 s mierami 3980g a 52cm.
no ako si sa nam to tu rozbehlo.mam taky pocit,ze som ostala sama z bruskom.inak mate vsetky babatka uz pri sebe.ci je tu este niekto kto neporodil?
@oluska88 caute, ja som este stale s bruskom a nevyzera to, ze by som isla najblizsej dobe rodit 🙂 zacal 39.tt a este stale chodim do prace, lebo by ma doma asi svihlo od nudy a premyslania. Gratulujem vsetkym novopecenym mamickam. V dobrom vam zavidim, ze to uz mate za sebou 🙂 ked sme pri tom "vyhanani" - vcera som si dala saunu, levandula u nas sičí z aromalampy nonstop, pikantne tiez davam a dieta ma veselo rozkopava dalej... asi skusim to odpratavanie snehu 😀
@opicaskorica ja som tiez skusala vselico,ale akosi nic nepomaha...

@amrash to je krásne miminko cmuk 🙂