Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@oluska88 jaaaaa som este neporodila ----
@nera123 moja mas poradnu tak daj vediet drzim past
@hejdita jeeej tak sa drz
Ahojte, tak už sme s maličkým doma. Mal 2750g a 48cm, je drobnučký.,narodil sa 12.2.2012 o 11.25h, pôrod bol oveľa ľahší ako pri prvom dieťati, po pôrode som mohla aj dobre chodiť,aj sedieť,vôbec som nebola taká ubolená ako pri prvom aj ked mam viac stehov. Renko bol 3 dni v inkubátore lebo si nevedel udržať teplotu, ale nosili mi ho každé tri hodiny na kojenie a včera už bol pri mne od obeda stále a dnes nás pustili domov. Mliečka mám dosť a papá pekne.
@babatienko27 a ja som bola v tom,neviem preco,ze to mas uz za sebou.
@oluska88 no hlienova zatka prec , otvorena, picha ma v podbrusku brucho tvrde cele dni a nist a ja poradnu az pondelok ach jaaaj ...dufam ze ti zajtra dobre dopadne moja a skvele spravy
@babatienko27 dakujem,zajtra dam vediet.
no veď uvidíš..do utorku času dosť 🙂 možno sa to rozbehne aj skôr..
@babatienko27 ďakujeeem, dám vedieť tak poobede, lebo tam strávim asi pár hodín..na tej rizikovke to ide vážne slimačím tempom..
@aknajdobko blahoželám 🙂 buďte zdraví!
😝 tak su stale zde a do smichu mi teda vubec neni protoze to jede jak se tomu zachce ... zmena polohy nepomuze je to teda kratke ale teda dost vyrazne jako pokud jsou toto jenom posle 😝 tak potes koste ... ani sprcha to nerozehnala spise se to po ni jakoby rozebehlo ustalilo ale ja uz su fakt unavena ..... no vydrzim co mi jine zbyva.... ale uz to chci mit zasebou a je mi jedno ktery den a hodinu 😀 uz sem polevila 😀 uz mi nevadi ani patek rano 😀 teda dnes rano .... nebo klidne i k obedu 😀 jenom at uz to neni pres noc ....
ahojte, u nás nič nové, 😉
@kristinaanna veru ani u nás brušo tvrdé tak som zvedavá 😉
Dakujem vsetkym za priania 🙂
Tak už sme 4.
Jakubko sa narodil o 7.55 3290g 50cm
@6mia6 gratulujem
tak poradnu mame za sebou.otvorena na 1,5cm.a ze na porod najblizsich par dni to nevyzera.naozaj potesujuce.
Jeeee, nova miminka! Tak jim preji hodne zdravicka a maminkam at jste se svymi kuratky co nejrychleji doma!!! 🙂
Ahojte,Izabela sa narodila 16.2. O 16,40 s mierami 3580g a 49cm u Kocha. Už nikdy viac nejdem rodiť 😉 som rada, že to máme za sebou.
Ahojky, taky jsem myslela, že přidám jedno únorové miminko, ale malá Ivanka si to vymyslela jinak a narodila se už 30.1. . Měla 2,9 kg a 50 cm....rodit bych šla klidně znova, ale muselo by to probíhat stejně jako tenhle porod🙂
vsetkym mamickam,ktorym som este neblahozelala prajeme vela zdravia...
prajem vsetkym dobru noc...

ahoj tak ja vcera mela jenom menstruacni bolesti po pul hodine skoro cely den vecer to ustupilo dnes je to uz bolestive odchazi hlenova zatka "kontrakce" pokud se tomu tak da hovorit jsou po 15 minutach ... tak uvidime po celem dnu zapisovani 😀 si rikam ze snad zitra porodim 😀 nepozdejsc v sobotu ale to uz bych fakt asi ani nechtela 😀