Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
ahojte, ako tak pozerám, všetky máte väčšie detičky, gratulujem maminkám, tehulkám držím palce a môj drobček už pribral od 16.2. ako nás pustili z nemocnice 500g, takže už máme z 2700-3200g.Už sme veľký však? J. 😵
ahoj 🙂
jdu se poptat 🙂 uz vam dosli rodne listy? a komu dosli a povybavovali veci uz vam prisli peniazky?otazka pre tych co beru rodicak 🙂 ja len ci to stihnu este v marci/breznu poslat alebo az v aprily/dubnu
ahoj baby, sice nepatrim do temy, teda ja som minulorocna februarovka, no napadlo ma, ze ktora sa chysta rodit dnes, ted a29. februara?? 😀 😀 😀
@aknajdobko my tiež priberáme zo dňa na deň
@danka483 heeeh ake vlasky no co moja ako sa citis tu kosielku co ma na sebe doverne poznam este davaju aj modru taku operacnu a taku s cervenym vysivanym limcom s velkoyu dierou na pleci ...len oddychuj aby si vladala kojit spi kym sa ti da a rychlo to rozchod
@cizu tak to je zatial dobre,moj uz druhu noc stale by len papkal,a v noci od druhej do rana do siedmej sme stale hore ☹
@oluska88 no tak ja spim s malym v jednej izbe no a mm spi so starsim v spalni 🙂
dnesna poradna dopadla vyborne,za tyzden sme pribrali cca 300g 😀 takze teras mame 3710 😀
@oluska88 moj manžel vydržal tri týždne a spí v hostovskej - tiež mi chýba, myslela som, že to s nami vydrží
Tak to můj manža od nás z ložnice neodešel nikdy,ač bylo i divoko.To by mě mrzelo teda hodně!
ani muj neodchazi z loznice i kdyz byly s jirinkem krute noci ... i sousedi nanas jednu dobu busili zespoda 😀
Ahoj, vidím, že rozoberáte mm 😀 no náš Filipko si sem tam v noci "vyspevuje" a ocino spinká ako šípková Ruženka 😠 . Bála som sa ako bude spať Barborka, ale zatiaľ ťuk-ťuk spinká aj ona v noci v pohode.... 😎
@siwinka1717
@petja
@hejdita
@hanus177 strasne ma to mrzi,ze nespi s nami.chcem ho mat pri sebe.ale verim mu,ze sa chce vyspat do roboty.dufam,ze mala zacne v noci lepsie spavat a on sa vrati ku mne do postele.
@oluska88 no nápodobne je to u nás

@oluska88 náš ocko spí v obývačke odkedy sme prišli domov 🙂