icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

danadany
29. feb 2012

@oluska88 náš ocko spí v obývačke odkedy sme prišli domov 🙂

oluska88
29. feb 2012

@danadany no mame toto za odmenu.lenze ma to strasne mrzi.tak by som sa k nemu rada pritulila.

aknajdobko
29. feb 2012

ahojte, ako tak pozerám, všetky máte väčšie detičky, gratulujem maminkám, tehulkám držím palce a môj drobček už pribral od 16.2. ako nás pustili z nemocnice 500g, takže už máme z 2700-3200g.Už sme veľký však? J. 😵

hejdita
29. feb 2012

ahoj 🙂
jdu se poptat 🙂 uz vam dosli rodne listy? a komu dosli a povybavovali veci uz vam prisli peniazky?otazka pre tych co beru rodicak 🙂 ja len ci to stihnu este v marci/breznu poslat alebo az v aprily/dubnu

petja
29. feb 2012

@hejdita Rodný list jsme měli druhý den po porodu

hejdita
29. feb 2012

@petja to mate dobre nam to posilaji... 😝 a pocitam snad pristi tyden uz to dorazi....

v patek do poradny su zvedava kolik jakub pribral 😵

marhulka13
29. feb 2012

ahoj baby, sice nepatrim do temy, teda ja som minulorocna februarovka, no napadlo ma, ze ktora sa chysta rodit dnes, ted a29. februara?? 😀 😀 😀

danadany
29. feb 2012

@oluska88 aj mne chýba v posteli ale ocko sa musí do roboty vyspať

danadany
29. feb 2012

@aknajdobko my tiež priberáme zo dňa na deň

babatienko27
29. feb 2012

@danka483 heeeh ake vlasky no co moja ako sa citis tu kosielku co ma na sebe doverne poznam este davaju aj modru taku operacnu a taku s cervenym vysivanym limcom s velkoyu dierou na pleci ...len oddychuj aby si vladala kojit spi kym sa ti da a rychlo to rozchod

silvia10131
29. feb 2012

@cizu tak to je zatial dobre,moj uz druhu noc stale by len papkal,a v noci od druhej do rana do siedmej sme stale hore ☹

silvia10131
29. feb 2012

@oluska88 no tak ja spim s malym v jednej izbe no a mm spi so starsim v spalni 🙂

silvia10131
29. feb 2012

dnesna poradna dopadla vyborne,za tyzden sme pribrali cca 300g 😀 takze teras mame 3710 😀

siwinka1717
29. feb 2012

@oluska88 moj manžel vydržal tri týždne a spí v hostovskej - tiež mi chýba, myslela som, že to s nami vydrží

petja
1. mar 2012

Tak to můj manža od nás z ložnice neodešel nikdy,ač bylo i divoko.To by mě mrzelo teda hodně!

hejdita
1. mar 2012

ani muj neodchazi z loznice i kdyz byly s jirinkem krute noci ... i sousedi nanas jednu dobu busili zespoda 😀

hanus177
1. mar 2012

Ahoj, vidím, že rozoberáte mm 😀 no náš Filipko si sem tam v noci "vyspevuje" a ocino spinká ako šípková Ruženka 😠 . Bála som sa ako bude spať Barborka, ale zatiaľ ťuk-ťuk spinká aj ona v noci v pohode.... 😎

oluska88
1. mar 2012

@siwinka1717
@petja
@hejdita
@hanus177 strasne ma to mrzi,ze nespi s nami.chcem ho mat pri sebe.ale verim mu,ze sa chce vyspat do roboty.dufam,ze mala zacne v noci lepsie spavat a on sa vrati ku mne do postele.

petja
1. mar 2012

@oluska88 co zkusit zakarpovat,třeba bude spát lépe? U nás to funguje skvěle

petja
1. mar 2012

@hejdita to je docela šílený,když sousedi vědí že máte miminko a ještě si dovolí vás znervozňovat ještě více než zajisté při proplakané noci jste.To si nedovedu představit jít zvonit,ať něco udělají s tím uplakaným miminem 😝

hejdita
1. mar 2012

@petja no to bylo v bytove jednotce kde su sami mlady par okolo 30 rokov vsetko priatelia a bez deti....no buchali alebo nadavali.... steny z papieru tak to bolo pocut 😀 teraz sme pre zmenu zasa v bytovom dome so skoro dochodcami 😀 ale ohledu plny 😀 hodny...

siwinka1717
1. mar 2012

@oluska88 no nápodobne je to u nás

oluska88
1. mar 2012

@petja tak tomuto som nerozumela.co je to zakarpovat?

solobeats
Odpoveď bola odstránená
solobeats
Odpoveď bola odstránená
solobeats
Odpoveď bola odstránená
solobeats
Odpoveď bola odstránená
solobeats
Odpoveď bola odstránená
solobeats
Odpoveď bola odstránená