icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

aktakatka
29. jún 2011

Ahoj holky, tak já se loučím, doufám, že vám vše dobře dopadne, držím moc pěsti.
V pondělí jsem byla u Dr. - měla jsem zamlklé těhotenství, včera kyretáž. Dr. řekl, že se to prostě stává a nikdo neví proč... hlavně, že už to mám za sebou...

lili_a_mimi
29. jún 2011

@slunce_veruna neboj sa, ta kola le ako "liek" a nepije sa to vo velkom, len po takych malych duskoch 😉
inak, aj ja mam Femibion a rozmyslam, ze pomaly zacnem pouzivat sprchovy olej a nejaky ten kremik alebo olejcek proti striam, lebo akosi mi rychlejsie rastie to brucho nez u malej (tam to bolo vidiet az okolo 16-20.tt) a teraz... 😕
@aktakatka uffff, tak to mi je luto, ze to takto dopadlo... ☹ a lekar ti az povedal, ze kedy sa mozte zacat opat snazit o babo?

saaska
29. jún 2011

@aktakatka ☹ nech si co najskor znovu tehulka!!!

bacillka
29. jún 2011

@jaya47 ďakujem za odklik pozriem si to.

My sme nad dievčenským menom nerozmýšľali nám ho vybral náš 7 ročný syn. :D Nepripúšťa inú možnosť ako dievčatko a tomu dal meno Nikolettka. Ak by to bol znovu chlapček ja by som chcela Jakubka alebo Oliverka ale ani jedno meno neprešlo odobrením "autora - tatka" 🙂

silvia.t
29. jún 2011

@aktakatka to je mi luto ☹ prajem vam nech vam to po 2hy krat vyjde...
@lili_a_mimi ja sa uz mastim 😀 kupila som si z DMka krem aj olej,krem pouzivam ako telove mlieko a potom este olej na tie problemove partie tak dufam ze pomoze 😀 a kraaaasne vonia...chcela som najprv Hipp ale to stoji 10eur za 100ml a DM 250ml za cca 3eura 😅 😅 😅 a zlozenie skoro rovnake

bacillka
29. jún 2011

@silvia.t Ako sa volá ten krém z DMka. Ja som sa pri prvom nenatierala ale pri tom druhom si to chcem dopriať v celej paráde. A predsa aj roky pribúdajú. xixixi
@akakatka Aj mne je to lúto. Teraz by si mala začať piť alchemilkový čajík. Mne vo februári hodne pomohol.
Všetko rýchlo prejde a o 3 mesiace môžete znovu snažilkovať. Len netlač ne pílu ako ja 🙂

silvia.t
29. jún 2011

my sme sa rozpavali s muzikom o menach zatial len dievcenskych 😀 tak jemu sa pacia len turecke,slovenske u nas neprichadza v uvahu 😅 zatial vedie Reynah

silvia.t
29. jún 2011

@bacillka je to bybylove mama 😉 maju olej aj mlieko

bacillka
29. jún 2011

@silvia.t super pobežím si to kúpiť. teda vrámci možností 🙂
Som zvedavá aké meno u Vás nakoniec vyhrá. xixix. Jasom pri prvom mala naplánované meno od 16tt ale keď sa ma na sále pýtali ako sa bude volať mala som nutkanie povedať úplne iné meno.
Ale to by bol prúúúúúser. 😀

lili_a_mimi
29. jún 2011

@silvia.t ja som mala Eucerin sprchovy olej aj olej proti striam a bol dobry 🙂 tal rozmyslam, ze aj teraz si to zaobstaram... len nevonal nejak exkluzivne... alebo zeby som sa sla kuknut do DM-ky na to babylove? 😀

silvia.t
29. jún 2011

dnes som dostala darcek 😀 test na urcenie pohlavia 😅 som zvedava co vijde 😀

lili_a_mimi
29. jún 2011

@silvia.t a od koho si to dostala? aj ja chceeem.... 🙂 potom daj vediet, ako to vyslo 😉

silvia.t
29. jún 2011

@lili_a_mimi je u mna brat tak mi doniesol ze mi posiela mamka 😀 ale zrobim aj az zajtra lebo musi byt prvi ranny moc 😝
mam tento http://www.pohlaviedietata.sk/?gclid=CL276ojl2q...

aktakatka
29. jún 2011

@lili_a_mimi no, řekl mi, že tak za 4 -5 měsíců se máme snažit znovu, ať si dám pauzu - ono to tak vyjde... akorát se teda budu příště bát jak.... a hlavně to nikomu neřeknu aspoň do 12tt 🙂

@saaska díky, tak snad se to za ty 4 - 5 měsíců povede

@bacillka co to je za čaj? To jsem neslyšela... nějaký na vyčištění?

slunce_veruna
29. jún 2011

@silvia.t holky neco podobnyho delaly pri mym prvnim tehu na diskuzi a vysly jim takovy barvicky ze jsme z toho nic nepoznali, ale jsem zvedava jestli to bude fungovat.
Jinak ja jsem uplne magor do vune Hipp kosmetiky takze jste me vnukly myslenku, mam tam zbytecnou lahvicku miminkovskyho olejicku od Hippu, tak padne na pupik 🙂

silvia.t
29. jún 2011

@slunce_veruna aj ja som zblaznena do vone hipp 😵

silvia.t
29. jún 2011

inac baby aj tato kozmetika je vraj super 😀 http://www.bionatural.sk/telova-kozmetika-tehot...

jaya47
29. jún 2011

@elise Tak, ja som dopadla podobne. Ziaden plod :( Ale kedze tu lekar nie je, tak mam kontrolu az o 3 tyzdne, to bude cakania. Ale dufam, ze to iba nemohol najst.... Vsak to sa stava, ze to lekar nenajde. Dufam, ze sa dozvies v piatok dobry vysledok.

bacillka
29. jún 2011

@aktakatka posielam Ti odklik http://www.burko.sk/rodinka/alchemilka obycajna...
Mňa prvé dva čajíky hodne bolela maternica ako pri menštruácii ale potom to už bolo dobré. Rýchlo som prestala krvácať a aj lekár pri kontrole skonštatoval že sa to krásne zhojilo. Pije sa to od konca mrchy 2 týždne a potom 2 týždne pokoj
Neboj aj nám sa to podarilo na 4tý mesiac PO. Prvé mesiace som mala ešte pred každou mrchou príznaky ako pri tehu ale to mi lekár povedal že čistenie môže byť aj 3 mesiace PO

hanka21
29. jún 2011

No dnes som neuveritelne ocapená....Ako keby 100kg kvader mala na chrbte takym tempom sa pohybujem..Dokopy nič som dnes ešte nespravila...☹(( achh

lucika09
29. jún 2011

@lili_a_mimi ja beriem Calibrum babyplan
@ve2 pri prvom som špinil, krvácala nastriedačku od cca 5 do 8 tt. Olne chápem Tvoje obavy a našťastie to u mňa dobre dopadlo a najhoršie na tom bolo, že na nič neprišli. Snáď aj u Teba to bude mať šťastný koniec 🙂
@elise @jaya47 držím palce, nech sa bábo ešte ukáže
@aktakatka to mi ľúto 😢 , nech sa čím skôr zadarí

Vy už riešite mená? 😕 Toto budeme riešiť až neskôr. Pri prvom sme mali asi od polky tehu vybrané chlapčenské meno, no cestou do pôrodnice v kontrakciách sme ho zmenili 😅 Dievčenské sa nám páči Veronika, no keďže sa bábo narodí vo februári, to by som jej neurobila aby mala meniny a narodeniny krátko po sebe.

lucika09
29. jún 2011

@hanka21 to mi hovor, od rána na nohách, dnes som bola na odbere aj s malým, ledva som sa dokotúľala domov. K tomu sa dnes na mňa všetko sype, každý niečo chce a ja neviem, kde mi hlava stojí.

silvia.t
29. jún 2011

@hanka21 ja sa az tak okolo 13ej nastartujem do vtedy sa prevalujem v pyzame 😅 tamer uz lezi v posteli pomaly zaspava,ja dopijam kavu a idem nieco navarit,potom pojdeme na Anicku do parku,dufam ze pocasie bude aspon take ako doteraz a nezacne prsat 😖

gubcikova
29. jún 2011

juj brucho mi tak vyhuplo,že vyzerám ako pri malej v 4,5mes. 😀 a som aj niekde čítala ,že pri druhom je to už o dosť skôr vidno.a na večer ani nehovorím to už som jak v 6tom.aj vy ste také unavené?absolutne sa mi nič nechce.sa len musím donútiť.za mesiac a pol ma čaká operácia.idú mi vyberať zub múdrosti,lebo sa mi celý rozpadol ☹

hanka21
29. jún 2011

@silvia.t Presne tak..Až okolo 13:00 konečne začnem niečo každy den...Niekedy aj skor ale dnes teda nehrozí...aj počasie je take divné a ja teda ešte divnejšia..

silvia.t
29. jún 2011

@gubcikova zuby mi ani nespominaj...mna to caka o mesiac,budu mi tahat jeden mrtvy zub a robit novy ale bojiiim sa jak cert kriza
tak idem sa pustiti do varenia,zatial sa majte 😀

gubcikova
29. jún 2011

@silvia.t by som si to stebou vymenila he he.sestra bola na tej operácii čo aj mna čaká a ešte jedna známa a vraveli,že to je nehorázna bolesť potom.no ja oproti nim to mám horšie nemôžem tabletky na bolesť

ve2
29. jún 2011

@lucika09 dík,mala som tam malý hematom,tak dufam,že je to z toho a bábo je ok

adenka
29. jún 2011

ahojte
@aktakatka je mi to velmi luto.. drzim palce nech sa vam skoro zadari a nech to dotiahnete do uspesneho konca
@lucika09 moja mala ma meniny a narodky 2 tyzdne po sebe... ale dominika bolo uz proste vyrobne meno, aj ked v navale emocii sme na porodnom boxe spekulovali nad viktoriou, ale uz tak dlho sme brusko volali dominika ze nam to nejak neslo zmenit... aj manzel ma meniny a narodky 2 tyzdne po sebe, tak co uz... zvykne si... 😀

ve2
29. jún 2011

@adenka ahoj zohnla si tie lízatká?