icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

tunylyk
5. mar 2012

@danka483 ja pouzivam avent via pohariky 😉

bebel
5. mar 2012

@danka483 tiiež máme avent via set na MM

petja
5. mar 2012

Dnes slavíme měsíc 😉

danka483
5. mar 2012

@kkl82 aj ja keď to rozhýbem je ok preto radšej ani nesadnem ja som mala svorky na rane tie mi vybrali v piatok mňa ani ten rez vonkajší nebolí ako ten vnútorný to zašívanie 😒

bebel
5. mar 2012

@petja gratulujeme ... 🙂
My máme už aj pár profi fotočiek,čo k nám prišla zase Dita Fiebigová nafotiť - tak sa tu z nich vytiešam.

petja
5. mar 2012

@bebel nádherné! Krásná čepička!

petja
5. mar 2012

Holky,taky vám děti pořád škytají? U nás i 5x denně klidně 15min,mám z toho nervy,doma to někdy zapije,ale venku škytá až hrůza

bebel
5. mar 2012

@petja hej, aj moja štikúta, ale u nás to súvisí s refluxom, preto ju polohujem 🙂

bebel
6. mar 2012

@petja btw ja kojím aj vonku 😵 ....odporúčam na diskrétne kojenie trička boobdesign, sú z organickej bavlny. Super sedia, vydržia časté pranie a sušenie v sušičke. A majú najlepší systém odkrytia prsníkov, vyskúšala som viac typov a značiek. Stoja dosť, ale naozaj sa do nich oplatí investovať najmä na zimu, jar a jeseň - majú aj outlet. http://shop.boobdesign.com/en/8/outlet
A čiapočku nám uštrikovala 1 známa tu v Senci z vlny lamy impala.

petja
6. mar 2012

@bebel jo taky kojim kdekoliv,ale to sme vylezli ráno ze školky,malá se mi motala pod nohama a já měla někde na čas být 😀 navíc byla docela kosa,takže když neměla hlad,zas tak akutní to nebylo 😉

bebel
6. mar 2012

Ja si asi aj na jar/leto kúpim šaty na kojenie http://shop.boobdesign.com/en/product/477/nursi...
http://shop.boobdesign.com/en/product/471/nursi...
Až sa oteplí, budeme chodievať veľa von so šatkou a ergo nosičom. (zatiaľ len doma sa príležitostne nosíme, je to záruka, že malá po napapní hneď zaspí a nebude štikútať, ani sa dusiť zvratkami)

petja
6. mar 2012

@bebel ty šaty mají nějaký boční rozparky nebo záševky,nebo ja se prsa vytáhnou ven?
My mámena nošení manducu

bebel
6. mar 2012

@petja nie , celý predok, je otvárateľný, je to mierne pružné/elastické, spodná časť je prekrytá zvrchu ....
žiadne mini otvory celá časť trička je otvárateľná....takže môžem aj 1 prsník odsávať a paralelne z 2. kojiť a nebyť komplet zakydaná od mlieka 🙂

petja
6. mar 2012

@bebel Moc ti to sluší,vypadáž hooodně flexibilně 😀

danka483
6. mar 2012

@bebel veľmi pekná maminka 😎

sammmy19
6. mar 2012

ahojte, nam sa 26.2. narodila dcerka 🙂 zatial je to doma v pohode, starsi ju zboznuju 😵

@bebel - naaadherne fotky, fakt krasne!

@petja - chcela som sa spytat, nosis v Manduce uz teraz? ja sa stale nejako zdraham dat tam malicku... starsiu dcerku som v Manduce nosila az od nejakeho 4. mesiaca, ale je pravda, ze mi tam velmi byt nechcela. Teraz by som chcela nosit, no fakt mam stale trosku obavy...

petja
6. mar 2012

@sammmy19 malou ještě nenosim,,zatim je spoko v hacce,takže nosit nemusim,s Jolankou to bylo náročnější a ven zatim chodim s kočárkem,mám tandem.Počítám tak od 3m,to krásně vyjde na jaro 😵

sammmy19
6. mar 2012

@petja - dakujem za odpoved🙂

bebel
6. mar 2012

@petja nafotila som ti to tričko, ako je strihnuté.... 🙂
+ ja dnes v obložení, pri návrate z prechádzky, Bibi som musela zobrať na koňa a v ruke som niesla motorku a Iza celý čas spinkala v Ergu(aj som ju dnes premiérovo v ňom nakojila).

bebel
6. mar 2012

Inak Izkine miery z dnešnej poradne 4440 g a 53,5 cm 😉

hhranolka
7. mar 2012

27.2.2012 se nam narodila cisarem Terezka 3210g 49cm 😀
Od soboty jsme doma, cisar byl na prani a jsem moc spokojena, cekala jsem to mnohem horsi
Mala se prisala hned jak me vyvezli ze salu a nez me zasili, tak ji celou dobu mel u sebe tatka
V nemocnici to bylo zlate miminko, ted ji zacinaji trosku trapit prdiky...takze nam vecer pokrunhava, ale jinak je mohodna 😉

oluska88
7. mar 2012

@bebel su prenadherne...

oluska88
7. mar 2012

@sammmy19 blahozelame a prajeme vela zdravia.

oluska88
7. mar 2012

@hhranolka tak aj ty to mas uz za sebou.blahozelame a prajeme vela zdravia.

kristinaanna
7. mar 2012

@hhranolka blahoželám

matulat
7. mar 2012

@hhranolka gratulujem k Terezke. aj nam sa narodila terazka 14.2, i ked sme mali termin 23.2. mate krasne miery....my zatial priberame malinko mame 2720g, porod hmotnost bola 2690g... tak vam zelame vela zdravicka a hodne mliecka

petja
7. mar 2012

@bebel dost dobrý,díky!

oluska88
7. mar 2012

tak,nasa Vaneska ma treti den pokoj od kolik.len teraz neviem,ci jej tak super zaberaju tie lieky,alebo to,ze som vysadila mliecne na skusku.Dufam,ze uz je to navzdy za nami.

amulienka
7. mar 2012

@oluska88 gratulujem! 🙂 to si mala super, ja som mala kontrakcie kazde 3 minuty a trvalo to 13 hodin aj tak.

amulienka
7. mar 2012

ahojte. mate niektora podobny problem? svrbi ma bradavka na spicke, ale uz treti den vkuse a neprestava to. pri kojeni neboli ani nic ine nemame, mykozy alebo nejake viditelne nieco, aj si to umyvam vodou a bepanthen mi zaberie? je to dost otravne 😒