icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

petja
10. mar 2012

@danka483 a pokud přibírá,určo bych ani nebudila 😉

petja
10. mar 2012

@oluska88 no otázka je,co je její největší problém,či zdroj těch jejich potíží?Jen kolika? V kolik se narodila? I v porodnici hodně plakala?

oluska88
10. mar 2012

@petja 16:24 sa narodila a plakavala aj tam vela.No kolika,ale teraz som si citala aj o refluxe a podla toho co som citala,tak asi aj to.

petja
10. mar 2012

@oluska88 ok já prostuduju nějaká homeo 😉

oluska88
10. mar 2012

@petja dakujem,ja sa v tom nevyznam.

mirka1308
11. mar 2012

Ahojte, tak mi sme sa narodili po termíne až 3.3.2012 cisárskym rezom, už sme doma a sme zdraví 🙂

danka483
11. mar 2012

@petja
@kristinaanna ďakujem dievčatá, kojíme sa tiež na požiadanie už mi aj 2x v noci prespal 5 hodín ale väčšinou ja to cca 3 hoďky.

bebel
11. mar 2012

Ahojte, krpatá sa mi komplet na tváričke vyhádzala, nemáte skúsenosť s alergiami?
Nie som si vedomá, že by som niečo extra zvláštne zjedla, periem v sensitive práškoch. Pri starších deťoch som to neriešila...až v neskoršom veku sa Bibi vyhodil atopický ekzém.
Dávam malej 3 kvapky fenistilu, ako mi poradili vlekárni, premasťujem mliekom lipikar od la roche, lebo zarobenú kyselinu mliečnu mi celú Bibi už dávnejšie z kelímka vykydla 😒
Už som vysadila aj jahodovú zložku z môjho obľúbeného jogurtu, jem teraz len čistý....ja som alergická na perie, tak neviem, či je aj ona na to citlivá, prípadne na vlnu, lebo kamoškina dcéra s tým mala problém...a má vyhodenú len tváričku a hlavičku , čo by potenciálne mohlo byť spôsobené kontaktom s vlnenou čiapočkou.

danka483
11. mar 2012

@bebel môj malý bol tiež vyhádzaný a keď ho bola pozrieť doktorka kázala mi umývať mu tváričku materským mliekom skús možno pomôže 😉

petja
11. mar 2012

@bebel no zkus čepičku zrušit a uvidiš.jinak to může být reakce na svět,má to suché?

bebel
11. mar 2012

@petja hej suché. Čiapku už teraz dávam len organickú bavlnu bielu. Už to nie je červené, len ako krupica...

petja
11. mar 2012

@bebel tak asi ta vlna,co?

bebel
11. mar 2012

@petja vychádza mi to tak, uvidíme, skúsim to odsledovať 🤐 Možno aj jedlo, alebo perie, lebo aj sedačku v obývačke, kde ju kojím a potom si odgrgne/ odgrcne napolohovaná, máme plnenú kačacím perím.

oluska88
11. mar 2012

baby,krora mate skusenost z refluxom vasho dietatka?

petja
11. mar 2012

@oluska88 určo @bebel

petja
11. mar 2012

@oluska88 Vaneska jen ublinkává,nebo i zvrací?

oluska88
11. mar 2012

@petja aj zvracia.

bebel
11. mar 2012

@oluska88 ja , všetky 3 deti refluxové ...

aknajdobko
11. mar 2012

@danadany zajtra ide mať drobček mesiac a pribral 1100g, takže dobiehame rýchlo ostatné detičky

oluska88
11. mar 2012

@bebel ako si to riesila?

petja
11. mar 2012

@oluska88 takže myslim na vás a dnes i když sem doma s dětmi sama,jsou hodní,tak jsem četla radila bych ti homeopatikum Nux vomica v ředění 9CH.Myslím,že by to mohlo zafungovat 😉

petja
11. mar 2012

Holky jak často koupete?
A ještě mě zajímá jestli jíte ořechy

danadany
11. mar 2012

@petja ja kúpem každý deň, lebo malý má z toho neskutočnú radosť, úplne mu žiaria očká keď ho dám do vaničky, ale nepoužívam každý deň mydielko

danadany
11. mar 2012

@bebel mne sa malý tiež vyhádzal na líčkach, ale myslím že je to to novorodenecké akné, dúfam že mu to zmizne a ako to vyzeralo keď sa malá vysypala??

petja
11. mar 2012

Holky,suchou kůži promazávat Lenienskou nebo mateřským mlíčkem,mastné pupínky Sudocream,ten je naprosto úžasnej 😉

oluska88
11. mar 2012

@petja dakujem za radu,vyskusam to.lebo uz nevieme ako jej pomoct.a inak aj ja kupem malu kazdy den,tiez je velmi spokojna.

bebel
11. mar 2012

@oluska88 polohovaním.....všade a stále po napapaní. Musíš dlho držať dieťa na rukách , cez deň je veľa v kresielku a aj kočík mám napolohovaný. Keď je kríza je v ergo nosiči na mne.Ja som pri Bibe odstriekavala mlieko a pred kojením som jej dala z fľašky moje MM zahustené svätojánskym chlebíkom NUTRITON http://www.mojalekaren.sk/nutriton-135g/
Podmienkou je minimalizovať manipuláciu s bábom po najedení, lebo keď ti začne štikútať tak celý cyklus nakŕmenia, odgrcnutia, po ktorom ho páli žáha, môžeš robiť dokola....
Aj v noci spí malá so mnou vypodložená v uhle cca 35-40 stupňov

@danadany toto akné určite nie je...komplet alergický výsyp, po celej tváričke aj vo vlasoch, už aj na ramenách 🙄

kristinaanna
11. mar 2012

no my kúpeme každý druhý, ale každý deň umyjeme aspoň zadoček pod tečúcou vodou, niekedy aj dvakrát podľa toho koľko naloží do plienky 😉

oluska88
11. mar 2012

@bebel a mam je rovno nasadit ten nutriton,ci mam ist aj s nou k lekarke?vyskusam,dufam ze to pomoze.dakujem za rady.

bebel
11. mar 2012

my sa kúpeme denne pod tečúcou vodou ....