Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@silvia10131 ma aj cumlik.niekedy ho pekne drzi,ale vacsinou ho vypluva.skusim zmenit.
@oluska88 vyskusaj,mozno to pomoze,,
@silvia10131 uvidime,dnes idem do mesta aj z malou k lekarke na prevazenie,tak kupim iny.a vy preco zle spavate?
@oluska88 nemoze tiez nejako zaspat,on je stale hladny,mlieka mam uz malo,aj na rukach uz ho niekedy nosim ale nezabera to,dufam ze takto nebudu do dospelosti spavat 😅 ,,daj potom vediet ako dopadnes u lekarky,ja idem s nimi v piatok na kontrolu,,
@silvia10131 ok,dam.aj ja som zvedava.dufam,ze uz pribrala,lebo ako davam ten nutriton tak menej grcka.a toto mame aj my problem z kojenim.cez den jej to staci,ale v noci ked ju nakojim,tak je o chvilu hore a stale hlada prsnik.
@oluska88 ja malemu na vecer davam nutrilon tak sa mi zda nejaky troska kludnejsi,,,ale stale to neni nejako ono este,,
@silvia10131 aj ja som nad tym rozmyslala.uvidim,poradim sa z doktorkou.ako nerada by som dokrmovala,ale ak bude nutne,tak budem musiet.
@oluska88 no uvidis co ti povie doktorka,mi sme uz museli lebo maly dost vyrazne schudol,,,
@silvia10131 mne mala schudla od minuleho stvtku do pondelka 130g
@oluska88 hm,to je tiez dost,nam za tyzden necelych pol kg 😔
@silvia10131 je,tak dufam,ze uz dnes bude vo forme
@oluska88 tak to dufam aj ja 😉 ,bude dobre 😉 neboj
Ahojte baby dnes sme boli na nožičky a máme sa baliť na široko a chcem sa spýtať či mám používať poštolky alebo môžem aj látkové plienky takéto máte skúsenosť? http://www.plienka.sk/index.php?cPath=76_148
@danka483 ja, keď som balila prvú na široko, tak som na pampersku dávala klasickú plienku a na to poštolku, prvé tri mesiace , a potom som používala na pampersku túto plienku čo si dala adresu, ale to až po druhej kontrole na USG
já látkuju,takže máme široké balení tak jako tak.Přidala bych 1nebo 2pleny
@oluska88 ahoj, držím palce aby bolo všetko v poriadku, pribrali ste? dúfam že áno
@kristinaanna ahoj,uz sme doma,pribrala 40g.
@silvia10131 ahoj,pribrali sme len 40g.
@oluska88 tak to je velmi malinko,ale lepsie ako keby mala schudnut,,,co povedala doktorka?
@silvia10131 ze dufa,ze zacne priberat a bude to na dobret ceste.
@oluska88 uvidis,bude to dobre,verim tomu,ze dobehneme vahu aj my a aj vy 😉
@silvia10131 to dufam.a my sa zase trapime.zasa mame koliku od osmej
no vcera sme s zase vytrapili z kolikou.od osmej do pol jednej.katastrofa.som ako maca.baby,chcem sa spytat ci ste uz aj vy dostala niektora svoje dni?som z toho soknuta.konecne sme mali ocistky za sebou a zrazu dni.
@oluska88 ahoj,no doteras som len spinila no ale dnes akoby som dostala ale neviem ci je to ms alebo nie 😕
@silvia10131 podla mna je to skoro.ja som zacala spinit uz v pondelok,ale uz sa mi to rozbieha.
@oluska88 to sa este maternica dava doporiadku,tak to mozno to bude asi este to,,,

@oluska88 hm,tak to potom neviem,,a ma aj cumlik?mojmu dam dakedy ked tiez nemoze zaspat