Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
uz mas z nejakymi homeo skusenosti???
@oluska88 ja nie ale veď je to príroda hádam to bude ok zatiaľ skúsim tie na tvorbu mliečka na sebe a do budúcna určite budem malého radšej touto cestou liečiť ak sa bude dať. Inak ja som dnes v noci vstala s tým že ma bolí riadne hrdlo tak dúfam že to nejako prejde lebo sa bojím aby som vedúceho nenakazila.
@oluska88 ja som sa túto noc luxusne vyspala išli sme spať všetci o pol 9 a malý na mňa cmukal až o pol 3 a potom spinkal zasa do pol 7. Ja som si už včera dala taký sťahovací pás na brucho lebo fúú brutál ma bolí po tej sekcii celé vnútro a dokonca sa mi tam narobili aj strie čo som nemala celé tehu tak teraz nad tou ranou samá stria, na tie kašlem len keby ma to brucho nebolelo a na wc som normálne nebola od pôrodu ☹
@oluska88 ok,rozpusť ve štamrplce v převař,ale ne horké= vodě třeba 3kuličky a kapátkem podávej co 2h,v noci jak se vzbudí,určo není potřeba budit apod. Co 2h proto,že mi přijde hodně neklidná,že potřebujete ten problém vyřešit co nejdřív..Nesmí přijít do kontaktu s kovem,takže i lžička pokud nemáš kapátko musí být plastová,pozor na uchovávání poblíž aromat,eterické oleje,masti s obsahem mentolu a kafru. a nějaký ten masážní olej na bříško sis pořídila?
@oluska88 nokdyž dojde ke krátkodobému zhoršení,je to dobré znamení,paradoxně.Vyloženě pít hned potom by taky neměla,ať to chvíli působí na sliznici v ústech,ale jinak u těch miminek nejsou žádné extra věci co se musí dodržovat,oni nekouří,kávu nepijí 😀
a nezkoušelas vysadit ten fenykl čaj,někdy kolice přitěžuje...
ahojte, vonku sa nám pekne oteplilo, ešte že sa maličká rada vozí v kočíku 😉
ako sa máte? a drobčekovia?
@oluska88 držím palce, aby sa malej čo najskôr polepšilo, držte sa
@kristinaanna aj mi sme práve prišli z prechádzky aj nám sa páči v kočíku 🙂 inak aj mama by sa nechala voziť keby ju má kto... 😀

@danka483 ahojte - tak to bych se pridala k homeopatikam na tvorbu mlecka - nam to teda zatim staci, ale citim, ze jsme na hrane.-(