icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

cizu
19. mar 2012

@danka483 ahojte - tak to bych se pridala k homeopatikam na tvorbu mlecka - nam to teda zatim staci, ale citim, ze jsme na hrane.-(

oluska88
19. mar 2012

@danka483 strasne je divoka.trapia ju koliky,reflux a v noci katastrofalne spi.aj cez den nekludne zaspava.uz si nevieme rady.

bebel
20. mar 2012

@oluska88 tak sa s tým vyrovnaj, proste niektoré deti také sú, časom sa to bude zlepšovať. 😎

danka483
20. mar 2012

@oluska88 aj ja som bola že veľmi ale že veľmi zlé dieťa a nakoniec ma to prešlo a teraz som veľmi ale veľmi dobré dieťa 😀 ale ak budeš niečo potrebovať skúsim v našej lekárni objednať a poslala by som ti ak by vám to malo trošku uľahčiť život daj vedieť 😉

danka483
20. mar 2012

@cizu no ja som tiež že pre istotu lebo aj včera cucal a cucal z oboch naraz až potom sa zasýtil 😅

oluska88
20. mar 2012

uz mas z nejakymi homeo skusenosti???

danka483
20. mar 2012

@oluska88 ja nie ale veď je to príroda hádam to bude ok zatiaľ skúsim tie na tvorbu mliečka na sebe a do budúcna určite budem malého radšej touto cestou liečiť ak sa bude dať. Inak ja som dnes v noci vstala s tým že ma bolí riadne hrdlo tak dúfam že to nejako prejde lebo sa bojím aby som vedúceho nenakazila.

oluska88
20. mar 2012

@danka483 dufam,ze nebudes chora...skus nejake cukriky na cmulanie.ja uz anik nevravim o vstavani.som trada,ze vobec vstanem z postele.strasne ma krize bolia uz dva mesiace.aj ja som rozmyslala nad homeo,aj som si zapisala do mobilu a potom ich kupim,ak budu mat

danka483
20. mar 2012

@oluska88 ja som sa túto noc luxusne vyspala išli sme spať všetci o pol 9 a malý na mňa cmukal až o pol 3 a potom spinkal zasa do pol 7. Ja som si už včera dala taký sťahovací pás na brucho lebo fúú brutál ma bolí po tej sekcii celé vnútro a dokonca sa mi tam narobili aj strie čo som nemala celé tehu tak teraz nad tou ranou samá stria, na tie kašlem len keby ma to brucho nebolelo a na wc som normálne nebola od pôrodu ☹

petja
20. mar 2012

@oluska88 ty ta homeopatika pořád nemáš? 😕

oluska88
20. mar 2012

@petja este mi stale neprisli...

oluska88
20. mar 2012

@danka483 tak to ti zavidim,u nas to nehrozi.a kolko si platila za ten pas???kupila si to v lekarni???

oluska88
20. mar 2012

@petja pred nedavnom mi prisli homeo

petja
20. mar 2012

@oluska88 ok,rozpusť ve štamrplce v převař,ale ne horké= vodě třeba 3kuličky a kapátkem podávej co 2h,v noci jak se vzbudí,určo není potřeba budit apod. Co 2h proto,že mi přijde hodně neklidná,že potřebujete ten problém vyřešit co nejdřív..Nesmí přijít do kontaktu s kovem,takže i lžička pokud nemáš kapátko musí být plastová,pozor na uchovávání poblíž aromat,eterické oleje,masti s obsahem mentolu a kafru. a nějaký ten masážní olej na bříško sis pořídila?

oluska88
20. mar 2012

@petja aj to mam objednane a este nic.a mozem jej to dat vypit z flasky?

oluska88
21. mar 2012

@petja a to jej mam davat kolko krat denne???

petja
21. mar 2012

@oluska88 tak to flašky a do čeho,do mlíka? to ani ne,dávát i co 2h,tam nejde o to kolikrát denně

oluska88
21. mar 2012

@petja reku len tu vodu ci moze aj z flasky???vecer som jej to dala a spala o nieco kludnejsie.bola hore 4-krat.Uvidime ako bude spat tuto noc

petja
21. mar 2012

@oluska88 jéé,to jsem fakt ráda!!! může dojít i ke zhoršení,ale jen krátkodobému,podat jí to můžeš jakkoliv,jen ne kovovou lžičkou apod.a ona ti to přes kapátko nechce,nebo je to nejpraktičtější z tej flašky,jo?Tak si tam rozpusť 5kuliček třeba do 200ml a co 2h jí trošku dej.

oluska88
21. mar 2012

@petja kvapkatko ani nemam,ale ona mi to ani z umelej lyzicky nechce.tak som jej to dala do flasky a to mala o chvilu vypite.no dufam,ze sa jej to nezhorsi.to uz by ma asi vykotilo.a to samoze aj miesat z niecim,napr.feniklovy caj,ale materske mlieko?

petja
21. mar 2012

@oluska88 nokdyž dojde ke krátkodobému zhoršení,je to dobré znamení,paradoxně.Vyloženě pít hned potom by taky neměla,ať to chvíli působí na sliznici v ústech,ale jinak u těch miminek nejsou žádné extra věci co se musí dodržovat,oni nekouří,kávu nepijí 😀
a nezkoušelas vysadit ten fenykl čaj,někdy kolice přitěžuje...

oluska88
21. mar 2012

@petja neskusala som...uvidime ako bude a ked tak ho vysadim.

kristinaanna
21. mar 2012

ahojte, vonku sa nám pekne oteplilo, ešte že sa maličká rada vozí v kočíku 😉
ako sa máte? a drobčekovia?
@oluska88 držím palce, aby sa malej čo najskôr polepšilo, držte sa

danka483
21. mar 2012

@kristinaanna aj mi sme práve prišli z prechádzky aj nám sa páči v kočíku 🙂 inak aj mama by sa nechala voziť keby ju má kto... 😀

danka483
21. mar 2012

@oluska88 pás sme mali doma môj starý ho používal pri cvičení...

petja
21. mar 2012

@danka483 kdo je starý,jako manžel?

danka483
21. mar 2012

@petja ano 😀 😀

petja
21. mar 2012

@danka483 a on je nějak starej,nebo mu akorát tak hnusně říkáš?

danka483
21. mar 2012

@petja ozaj zlatko chcem sa ťa spýtať mám doma homeo na tvorbu mliečka ricinus... ako si to mám v prípade potreby dať ešte som homeo nemala 😨

danka483
21. mar 2012

@petja nie má 35 ale mi si tak zo seba robíme srandu