Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@adenka ale co to co to .. ani si sa u nas nepochvalila.. no gratuuuuluuuujeeeem
@babulka123 heh, ze aky vymak.... a ty co tu robis???? nasledujes moje kroky?? 😀
@adenka hehehe .. nie len som otvorila kona a kukam ze februar a ze adenka.. sak tu poznam .. tak a kukam a kukam a to ty ..
ja druhe neee.. teda neviem o tom .. takze zatial neee.. heheheh a momentalne akurat tak bojujem s ninkinou horuckou ... takze asi tak ale myslim ze to je skor na nasu temu ako tu ..
v kazdom priapde sa tesim s tebou
tak baby tymto sa s Vami aj lucim, kedze ja babo mat vo februari uz urcite nebudem... moje predtuchy a nervozita bola opravnena.. v poslednej dobe ma siesty zmysel neklame :( diagnoza anembryola,alebo MA.. som zdrvena, v piatok ma caka nemocnica.. myslela som ze sa na nas konecne po tazkej dobe usmeje stastie, ale pan bozko to chcel asi inak... vravime si ze asi to tak malo byt, asi lepsie ako mat postihnute dieta, alebo prijst o neho v neskorsom stadiu... i tak to velmi boli.. tak vam tu drzim palce, nech vam vsetkym vsetko vyjde, ale hlavne vela zdravia..
Ahojte baby
@adenka tak skoda ze nepomohlo,skus sa spytat na tie cipky,aspon na cetu na dovcu by si si dala...mne pomahali 😀 to som chodila na VS a cakala som tamera,bez toho cipku by som na prednaske asi omdlela 😝
Tamer este stale spi a nevyzera ze by sa mal zobudit tak skoro,tak dnes asi pojdeme len pred bytovku,na anicku uz nesihame 😒
@monika2712 to je mi luto ☹
@monika2712 ☹ ☹ je mi to velmi luto... drz sa, posielam vela vela energie a nabuduce aby to vyslo na 1...
@silvia.t torecan som brala pri malej, ale to som grcala tak 20x za den... teraz to nie je vobec take zle a mimo toho, mi ani tie cipky nepomohli.... drzi ma pri zivote cola a keksik mata... a zmrzlina... 😀
@monika2712 uf velmi ma to mrzi ☹ ....dnes tu mame smutny dne....
oprava: den
@monika2712 to je mi luto . . . viem velmi dobre ako sa asi citis, zazila som nieco podobne nedavno vo februari ☹ . . . A drzim prsty, aby to nabuduce vyslo . . . vela sil
@monika2712 vím jak ti je a moc mě to mrzí ale jak se dáš dohromady tak to určitě vyjde znovu držím palce 😉
@darksky turecko je nadherne len ja sa obavam jazykovej bariery mne ta turectina nejde nijak do hlavy 😅 s mm sme spolu 4roky a po turecky neviem ani makke f 😝 zoznamili sme sa tu na slovensku bol tu na sluzobke ,a potom sme zistili ze byva v holandsku na tej istej ulici ako sestra mojej mamky,one je tam uz cez 15rokov 😀 😀 😀 takze nahoda jak hovado 😅 az neuveritelne
@monika2712 to mi je lúto.ako si to zistila?v kolkom si bola?
@margetakuska ahoj,mozem sa opytat aka bola pricina tvojho potratu?Urcite sa uz o tom nechces bavit, len ja som strasne zvedava. Tiez sa strasne bojim:(
baby je mi to luto,viem aké to je tažké.
@darksky ma ... rodicov aj 4surodencov a zvysok nepocitam...ale je ich ako hadov,ale patria k tym modernym moslimom takze ziadne satky a 5x denne modlenie nastastie nehrozi 😀 jeho sen je vratit sa tam...a ja viem ze jedneho dna tam urcite pojdeme ale este je to na mna priskoro 😅
Ahojte baby, práve som sa vrátila z roboty a čítam- to je strašnéééééééé, ani jedna nemáte srdiečko, ale už ani mimi????? Čo sa to preboha deje ☹ ☹ ☹
Ja sa zbláznim- je to strašné, prečo?????
teraz budem nervózna aj ja, už som to tiež prežila na silvestra, mala som zamlknutý potrat....
Som smutná, lebo som myslela, že k letu je toho menej, ale mýlila som sa, príroda si robí čo chce!!!!
@darksky nie bojit sa nebojim,jedine jazyka ale tak budem sa musiet ucit...maleho ucime zatial len tak ze s nim mm rozprava len turecky a divim sa ale rozumie ho tak ako mna 😉
@tututu veru je to smutne,aj ja som uz zazila MA,nic mi nebolo v 12tt som isla na poradnu a pri utz dr.videl ze srdiecko uz nebije ☹ ale teraz na to ani nemyslim a verim ze sa nam narodi krasne babo...
Ahoj holky,
tak aspon jedna uspesna kontrola dnes, my srdicko mame, vsechno je v poradku, jen to vypada o tyden starsi ale termin budem urcovat az ve 12tt, stejne tak knizku. Tak mam radost a je mi lito vas, kterym to nedopadlo, preju hodne stesti priste.
baby som na konci siedmeho tyzdna, bola som na niekolkych ultrazvukoch a aj u inych lekaroch, kvoli dalsiemu nazoru, ti posledni boli dvaja naraz co sa na to pozerali, a skonstatovali, ze tam uz asi aj bol zltkovy vacok, alebo plod, nevedeli to identifikovat, iba tam videli zvysok toho.. ale aj to ze ten gestacny vacok mal divny tvar, atypicky, tak aj to tomu napovedalo, a u mna to uz od zaciatku bolo cele zahadne, naskor velmi vysoke hcg, potom dva gestacne vacky, tak sme chvilu mysleli ze dvojicky, no a potom uz len jeden.. a nakoniec ziaden plod ani srdiecko.
bohuzial u mna asi vela zohrala psychika, mala som minuly tyzden velmi velmi tazky, niektorym som to tu uz pisala, zomrela mi mama, v piatok mala pohreb, takze v podstate by to asi bol zazrak keby sa to podarilo vynosit zdrave.. vela som plakala, vela som bola v strese uz vyse mesiaca.... tak si vravimei, ze asi to tak malo byt, ze je to lepsie teraz a takto, akoby keby sa stalo nieco neskor.. cez to vsetko to velmi boli aj mna aj manzela, aj ostatnych ktori o tom uz vedeli... az lutujem ze sa to tolki ludia dozvedeli, ale v tych tazkych casoch to bolo hlavne pre mojho otca takym povzbudenim, motivaciou.... aspon na chvilku bol stastny aj on a aj mama, ktorej to povedal den pred smrtou.. a on tu radost chcel zdielat aj so vsetkymi blizkimi... este som mu to ani nepovedala, mam obavy ako to vezme, nechcem mu pridavat starosti, ma dost co robit sam so sebou teraz... ja verim ze sa vsetko jedneho dna zmeni a budeme opat stastni, ale momentalne je to velmi tazke a beriem to asi 1000krat horsie ako bezne ine zeny.. urcite sa pokusime znova hned ako to bude mozne, ale uz sa budem asi viac bat a urcite nebudem roztrubovat vsetkym minimalne do tretieho mesiaca...
@monika2712 mna to s tebou tak mrzi ☹
@monika2712 mala si to fakt tazke,az mi slzy vysli ked to citam ☹ ale je to normalna reakcia organizmu,tvoje telo malo co robit aby sa vyrovnalo s tymto smutkom...mozno je aj dobre ze to takto dopadlo,ako by sa to malo stat vo vyssom stadiu tehotenstva,alebo nedajboze odzrkadlit na zdravi babatka...tak prajem nech sa rany rychlo zahoja,chce to cas...a potom ked uz bude to najbolestnejsie obdobie za vami budete sa tesit na dalsie babo...a kazdy den ocakavania na drobca bude vesely ... Drzim vam palce
@monika2712 teď to čtu, to mi je líto, přeju, aby už jste měli jen a jen štěstí!!!!
Mně teda překvapilo, že mi dělal ultrazvuk jen můj doktor a pak už nikdo - on řekl, že to je zamlklé těhotenství a pak mě poslal do nemocnice na kyretáž. Tam mě sice prohlédl doktor, ale jen klasicky - ne s UTZ. Ale tak asi to tak dělají nebo nevím..
@monika2712 Naozaj sa take nieco velmi tazko cita....Ocitla si sa vo velmi tazkej situacii, je mi to velmi luto, aj ked sa nepozname. Teraz ked sa budes citis lepsie, vsetko bude jednoduchsie a urcite sa to podari...Raz budete stastna rodinka a tvoj ocino stastny dedko...Drzim place

@ve2 zohnala... ale neviem ci je to pre mna taka vyhra, lebo ja sladke moc nemusim a prislo mi po nom zle... ale mozno je to tym, ze som uz bola hladna...