Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@iva_kucerova no nasa mala ma zltu,ale za to tvrdu stolicu a trosku smrdka.
Ahojte holky,co by ste mi poradili?stekaju mi hlieny do hrdla,uz mam z toho hrdlo podrazdene,a soplim,co by som si mala dat?
@silvia10131 ked chces ostat natur, tak slanu vodu, aj do nosa, aj kloktat hrdlo. trochu menej prijemne ako tie mentolove chemikalie z lekarne, ale mne vzdy pomoze 😉
@kkl82 dakujem,vyskusam to,skusila som to len so sprejom do nosa ale nepomohlo to,, ☹
@kkl82 za ako dlho ti to prejde? 😕
@silvia10131 jeden-tri dni, zalezi ako poctivo vyplachujem a ako silne tie hlieny su. efekt po jednom vyplachnuti netrva tak dlho ako po spreji do nosa, takze treba castejsie opakovat. akurat je to prirodne, takze ti predavkovanie nehrozi. ja mam pri prechladnuti vzdy nabeh na zapal dutin. poslednych 10 rokov, ked som bola chora, tak vzdy len dutiny. uz 5 rokov som nemala antibiotika, lebo hned zacnem s touto solnou kurou. ked uz je zle, tak sa aj naparujem nad slanou vodou 😉 ked si casto mimo domu, pomaha aj sterimar, akurat je dost drahy. ale do kabelky ako zaloha dobry...
@kkl82 ja mam kupeny quixx,no dufam ze uz mi to zaberie lebo uz ma ta choroba velmi stve 😠
@kkl82 este otazocka,,,ako casto vyplachujes cez den?staci 5krat?
@silvia10131 aj quixx je dobry, ja vyplachujem tak cca 6 krat, takze by to malo stacit 😉
@kkl82 dakujem krasne,vyskusam a dam za par dni vediet ze ako 😉
@kkl82 len dufam ze nenakazim deti 😒
@silvia10131
@kkl82 holky,zkuste slanou vodu! Výplachy nosa nebo kloktání,když je to v krku
ahojte, davate malinkym vodicku alebo caj? moja nechce a vypluva, ale rada by som jej nejak dala aspon par hltov. ona sa mi poti aj skoro nahata :(
@amulienka ak kojis, tak podla laktacnych poradkyn netreba ani vodu ani caj, len davat babu sancu pit, kedy si ziada. prevarena voda je lepsia, lebo ju telo vie hned zuzitkovat, pri caji treba davat pozor, lebo mnohe detske obsahuju cukry, ktore organizmus este viac zatazi. tiez pozor na bylinky, mohla by tam vzniknut alergia. ja zatial nedavam nic okrem mojho mliecka. 😉
@amulienka ano, aj mne tak radila detska lekarka davat vodicku, ale iba ak si babo pyta alebo cika ovela menej ako zvycajne. skus si odsledovat mokre plienky a ak je velmi zle, skus tu vodu dat do striekacky, ked flasku nechce. ja mam teraz posledne dva dni tiez problem s malym, lebo nechce spat a ani papat cez den, asi kvoli horucavam (ine sme pozorovanim vylucili). takze on nechce cez den ani to moje mliecko, ale place a place aj hodinu s malymi prestavkami. az v uplnom vycerpani sa prisaje a potom je dobre... dnes som skusala aj odsat a flasku, ze ci nemam nieco s bradavkami, ale nie, flasku tiez nechcel. vecer, v noci a skoro rano papa normalne. asi to maju len tym teplom, predsalen, su to prve horuce dni a oni sa musia nan este adaptovat.
Baby moje poraďte akú čapicu tomu môjmu vlasáčovi do kočíka som mu minule nedala žiadnu dala som ho tak hlbšie tak na neho nefúklo, lebo to je hrozné žiadnu čapicu na tom jeho punkerskom zostrihu 😅
ked leži v kočiku nedavam čiapku
boze moj,kedy ta moja svagrina dostane rozum.je tehotna v siestom mesiaci,nic nepribrala,maly je drobnucky,je otvorena a ona sa ide trepat na diskoteku a na rybacku.ma nakazane lezat a ona robi toto.co mam robit aby pochopila,ze robi sebe zle a aj babatku?

@oluska88 nahnědlou a docela dost páchnoucí teď....ale zdá se mi, že se to trochu srovnává, že dneska byla už žlutější