Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@oluska88 ale to nosenie jej nemozes vycitat, chce ta citit a byt s tebou. devat mesiacov sa nosila v brusku a citila sa bezpecne a sa to tak lahko nezmeni. pritomnost ludskeho tepla=bezpecie. tak jej to dopraj, neboj ona sa postupne osamostatni 😉 podla mojho nazoru je satka idealna na doma, lebo je flexibilnejsia a s uviazanym dietatom sa mamicke v satke lepsie zohyba a sedi. ergo nosic je super na von do prirody, na nakupy a tak., popr. pre tazsie decka...
@danka483 no jo dani, tak u nas to bolo do tohto tyzdna rovnako, ale uz nie je ☹ kakame na pultiku s nohami hore, pripadne na hojdacom kresielku. prdkame tiez najradsej na kresielku a didi uz ani takmer nechceme... som z toho zufala, lebo uz ani nechce papat tak casto a zda sa mi, ze papa aj kratsie, ako predtym. a medzi tym vsetkym plackame a plackame. dnes mi odmietol aj nosenie v satke... len dufam, ze ho to bolenie bruska coskoro prejde 😢
@oluska88 No čo ti poviem kam budem potom s malým behať máme len jedno auto aj to náš tata chodí do roboty a s malým cestovať za nejakou inou lekárkou....veď uvidím čo nám teraz povie ideme vo štvrtok na to očkovanie ktorého sa veľmi bojím ale všetci do mňa hustia nech sa nebojím a dám ho zaočkovať nech sa nenechávam ovplyvniť čítaním na nete no čo ti poviem ☹
@danka483 najhorsie je, ze to zacalo az posledny tyzden. niekedy placem spolu s bubom a tak tatinko radsej uteka kade lahsie... doteraz bolo vsetko este lepsie ako idealne, maly krasne papal, spinkal a priberal. teraz som z toho na nervy, ale vsetky mudre knihy vravia, ze to ma prejst do konca tretieho mesiaca. dnes to zatial vyzera slubne, okrem malych pauz na prdkanie a prebalovanie spinkame doteraz. uz si potreboval naozaj dobre pospat, bubacik moj maly. aj to pocasie mu asi pomaha 😉 dufam, ze to nezakriknem.
Baby len taká otázočka ako často kakajú vaše dojčené miminká to moje cca 4 až 5 x denne a to som čítala že kojené drobce aj raz za týždeň... či som mešuge ale nechcem niečo zanedbať 😝
@danka483 papam furt to iste, nic nove som nezaradila... moj kaka tak 2-4 krat denne, podla toho, ako sa mu podari, ale priblizne v tych istych casoch 😉 pri odchode z porodky som sa to pytala pediatricky a ona ze u kojenych je normalne hocikde v rozmedzi 15x denne az raz do tyzdna. ale ze nie je v poriadku, ak jeden den niekolkokrat a potom tyzden nic... takze, danko je urcite v norme 😉
@oluska88 neviem, ci je to kolika, lebo ta vraj zacina okolo 2. tyzdna a charakterizuje sa castym neutisitelnym placom a bubo zacal plackat az teraz, ako boli tie horucavy. je to sice taky kolikovy plac, uplne iny ako inokedy. u inych deti to uz v takomto veku pomaly konci, tak neviem, ci to kolika moze vzniknut aj takto neskoro...

@kkl82 no mne mala vecer zaspi okolo osmej,ale budi sa 4-6 krat na papanie.takze ziadna slava.a cez den sa chce stale nosit,si na to zvykla,ked mala tie koliky a nosi sa po papani,lebo ma reflux.no a potom chce stale.