icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

oluska88
5. máj 2012

@kkl82 no mne mala vecer zaspi okolo osmej,ale budi sa 4-6 krat na papanie.takze ziadna slava.a cez den sa chce stale nosit,si na to zvykla,ked mala tie koliky a nosi sa po papani,lebo ma reflux.no a potom chce stale.

kkl82
5. máj 2012

@oluska88 ale to nosenie jej nemozes vycitat, chce ta citit a byt s tebou. devat mesiacov sa nosila v brusku a citila sa bezpecne a sa to tak lahko nezmeni. pritomnost ludskeho tepla=bezpecie. tak jej to dopraj, neboj ona sa postupne osamostatni 😉 podla mojho nazoru je satka idealna na doma, lebo je flexibilnejsia a s uviazanym dietatom sa mamicke v satke lepsie zohyba a sedi. ergo nosic je super na von do prirody, na nakupy a tak., popr. pre tazsie decka...

oluska88
6. máj 2012

@kkl82 ved ja tomu rozumiem a nezazlievam jej to,ale predsa sa to neda cele dni ju nosit.ved mam aj ine povinnosti a musim sa aj malemu venovat,aby neziarlil.Ved mi sme v objati a tak stale.

danka483
6. máj 2012

@oluska88 No veď som jej to hovorila a to vždy keď prídeme na poradňu tak spinká v kočíku ešte keď ho vyzlečiem tak dríme a ona ho hneď začne tam naťahovať ale tiež nechápem ako má dvíhať hlavičku keď ho ona dá na bruško a ručičky má ako lietadielko veď to sa ani ja nedvihnem 😅

danka483
6. máj 2012

@kkl82 no môj mrnčí vždy keď chce didu u nás je dida na všetko ani prdkať bez didi nič ani kakošiť no ja neviem čo je to za morálka...potom daj vedieť ako na neurologii neboj všetko bude ok držím palec dúfam že tam nebudete musieť dlho čakať.

oluska88
6. máj 2012

@danka483 no ja by som uz davno zmenila lekarku.

oluska88
6. máj 2012

moje slniecko sa takto na mna smeje,ked vidi flasu z mliekom.

kkl82
6. máj 2012

@oluska88 krasne satocky a este krajsie slniecko 😉

kkl82
6. máj 2012

@danka483 no jo dani, tak u nas to bolo do tohto tyzdna rovnako, ale uz nie je ☹ kakame na pultiku s nohami hore, pripadne na hojdacom kresielku. prdkame tiez najradsej na kresielku a didi uz ani takmer nechceme... som z toho zufala, lebo uz ani nechce papat tak casto a zda sa mi, ze papa aj kratsie, ako predtym. a medzi tym vsetkym plackame a plackame. dnes mi odmietol aj nosenie v satke... len dufam, ze ho to bolenie bruska coskoro prejde 😢

bebel
6. máj 2012

@kkl82 daj mu 5 kvapiek BIOGAJA denne

oluska88
6. máj 2012

@kkl82 dakujeme.som jej dneska kupila v tescu,ked su taketo tepla,nech ma saty.

oluska88
6. máj 2012

@kkl82 mava koliky?

danka483
7. máj 2012

@oluska88 Tá je krásna bábika 🙂

danka483
7. máj 2012

@kkl82 papať môže kratšie veď je to už veľké miminko už to zvládne lepšie a rýchlejšie. Skús mu stále ponúkať didinku .

danka483
7. máj 2012

@oluska88 No čo ti poviem kam budem potom s malým behať máme len jedno auto aj to náš tata chodí do roboty a s malým cestovať za nejakou inou lekárkou....veď uvidím čo nám teraz povie ideme vo štvrtok na to očkovanie ktorého sa veľmi bojím ale všetci do mňa hustia nech sa nebojím a dám ho zaočkovať nech sa nenechávam ovplyvniť čítaním na nete no čo ti poviem ☹

oluska88
7. máj 2012

@danka483 dakujeme...

oluska88
7. máj 2012

@danka483 to mas tiez pravdu.my sme to s muzom vyriesili tak,ze mne nehal auto a jemu som z porodneho kupila skutra.jemu to do prace staci.lebo dostat sa do busu s kociarom katastrofa.

danka483
7. máj 2012

@oluska88 aj mi chceme kúpiť ešte jedno nejaké malé to nám stačí, môj chodí do práce trošku ďaleko a nechať ho na skútri síce veselá predstava ale asi nerealizovateľná... 😀 😀

oluska88
7. máj 2012

@danka483 to je dobra vec aj auto aj skuter.ja sa vzdy na nom smejem,ked ide domov na skutri tak je taky vyskereny.a povinne ked pride domov z prace,tak musi maleho povozit po ulicke.a maly si berie jeho prilbu.

kkl82
7. máj 2012

@bebel @oluska88 probiotika davam kvoli silnym a castym prdikom od tretieho tyzdna, najprv biopron a od 6 tyzdna biogaia. pomahalo krasne doteraz, ale teraz posledny tyzden sa k tomu pridruzil taky neznesitelny a neutisitelny plac, ktory predtym nebol...

kkl82
7. máj 2012

@danka483 on papat vzdy chce, ale dvakrat potiahne a potom zacne plakat a neviem ho utisit. kym sa nepodari vyprdkat, tak ma malokedy chce... niekedy place do umoru a potom na par minut zaspi. po prebudeni chyti a papa normalne

danka483
7. máj 2012

@kkl82 chúďa malé, prečo taký drobci musia mať takéto problémy 😢 😢

kkl82
7. máj 2012

@danka483 najhorsie je, ze to zacalo az posledny tyzden. niekedy placem spolu s bubom a tak tatinko radsej uteka kade lahsie... doteraz bolo vsetko este lepsie ako idealne, maly krasne papal, spinkal a priberal. teraz som z toho na nervy, ale vsetky mudre knihy vravia, ze to ma prejst do konca tretieho mesiaca. dnes to zatial vyzera slubne, okrem malych pauz na prdkanie a prebalovanie spinkame doteraz. uz si potreboval naozaj dobre pospat, bubacik moj maly. aj to pocasie mu asi pomaha 😉 dufam, ze to nezakriknem.

oluska88
7. máj 2012

@kkl82 nema koliky???

danka483
7. máj 2012

@kkl82 skús ho dať spinkať na bruško môj vtedy prdká aj bez didi, moja zlatá vydrž aj keď to je hrozné aj ja som už revala spolu s mojím bubom a potom začal ešte ľútostivejšie držkajte sa. A ty si nezačala niečo iné papať náhodou ...

danka483
7. máj 2012

Baby len taká otázočka ako často kakajú vaše dojčené miminká to moje cca 4 až 5 x denne a to som čítala že kojené drobce aj raz za týždeň... či som mešuge ale nechcem niečo zanedbať 😝

oluska88
7. máj 2012

@danka483 radsej nech kaka viac za den,nez jeden krat za tyzden.mne mala kaka tak 1-2za den

kkl82
7. máj 2012

@danka483 papam furt to iste, nic nove som nezaradila... moj kaka tak 2-4 krat denne, podla toho, ako sa mu podari, ale priblizne v tych istych casoch 😉 pri odchode z porodky som sa to pytala pediatricky a ona ze u kojenych je normalne hocikde v rozmedzi 15x denne az raz do tyzdna. ale ze nie je v poriadku, ak jeden den niekolkokrat a potom tyzden nic... takze, danko je urcite v norme 😉
@oluska88 neviem, ci je to kolika, lebo ta vraj zacina okolo 2. tyzdna a charakterizuje sa castym neutisitelnym placom a bubo zacal plackat az teraz, ako boli tie horucavy. je to sice taky kolikovy plac, uplne iny ako inokedy. u inych deti to uz v takomto veku pomaly konci, tak neviem, ci to kolika moze vzniknut aj takto neskoro...

oluska88
7. máj 2012

@kkl82 mne lekarka vravela,ze to kludne moze zacat aj neskoro.A ako dlho to trva,kolko hodin???

danka483
7. máj 2012

@kkl82
@oluska88 ďakujem babule. Možno že tak malý reagoval na to teplo a teraz keď sa schladí sa to možno dá do normálu držím vám palec.