Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@monika2712 to mi je veľmi ľúto 😢 aj napriek tomu, čo všetko si si za posledné obdobie odskákala držím Vám veľmi päste, aby si sa z toho rýchlo dostala a čoskoro opäť nosila pod srdiečkom ďalšie bábätko.
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Někdy v květnu jsem otěhotněla, takže mi termín vychází na únor, ale k doktorovi jdu až další pondělí, takže zatím nevím nic přesně.
Už máme jednoho chlapíka a druhé mimčo jsme si přáli 🙂 Jak jste na tom vy?
@monika2712 To je mi strašně líto ☹ ... Držím palce!
@aktakatka já když jsem měla zamlklý potrat tak mi taky dělal utz jen můj dr. kde zjistil že není srdíčko a pak až v nemocnici mi dr. zkontroloval jestli tam opravdu nejsou průtoky krve jestli se dr. nespletl ale bohužel...i když v jednu chvilku už si myslel že tam něco přece jen je ale ty průtoky ho ujistily že ne tak i v nemocnici jsem ještě doufala ale za hodinu už pak bylo po všem a ted nosím pod srdcem dva mimísky a i když jsem se ze začátku děsně bála začínám se na ně těšit 🙂
Já jsem dnes šla totálně vyplašená na utz (minulý týden jsem 3xlehce krvácela, jednou jsem měla i křeče a čerstvou krev). A je to dobré! Sice se schovával, ale A) je tam, B)roste, C)už se mu asi třepeté i srdíčko... 🙂 Jsem šťastná jako blecha! (A taky hladová, protože jsem se celý den tak bála toho utz v 17:30, že jsem skoro nejedla..).
@beritek gratulujem 😀 ja by som chcela dvojky ale u nas mena nikto 😒
@darksky este neviem ,lebo musi byt prvy ranny moc,izbovej teploty 😀 dnes som to uz presvihla lebo najprv som isla na wc naranajkovala sa a potom som chcela robit ten test 😅 tak zajtra uz zrobim...dam vam vediet co vyslo ...na ich stranke pise 98% ale tu co baby pisali tak to nie je az take iste...vraj ked ukaze chalana tak bude chalan ale dievca sa este moze zmenit ,no uvidime...ja tomu budem verit,a urcite mi ukaze dievcatko,potom aj na utz to dr.potvrdi a budeme mat doma princeznu 😀 😀 😀
@silvia.t Chcela by som sa ta este opytat. Som z toho vsetkeho uplny jelen...Lekar mi povedal,ze som v 5 tyzdni aj nejake dni a moj datum porodu je okolo 21.02.2012, tu som si dala ten isty datum porodu a vyslo mi,ze som v siedmom mesiaci a ked som si to vypocitala na inej stranke podla prveho dna poslednej menstruacie, vyslo mi 6 tyzdnov a 2 dni. ja by som chcela vediet aspon presny tyzden, tych +- pa dni mi nevadi.Ale podla coho sa mam orientovat
@silvia.t Chcela by som sa ta este opytat. Som z toho vsetkeho uplny jelen...Lekar mi povedal,ze som v 5 tyzdni aj nejake dni a moj datum porodu je okolo 21.02.2012, tu som si dala ten isty datum porodu a vyslo mi,ze som v siedmom mesiaci a ked som si to vypocitala na inej stranke podla prveho dna poslednej menstruacie, vyslo mi 6 tyzdnov a 2 dni. ja by som chcela vediet aspon presny tyzden, tych +- pa dni mi nevadi.Ale podla coho sa mam orientovat?
Inac mna by zaujimalo ci sa da podla hcg v krvi zistit v ktorom tt je zena,alebo o kolko je hcg vyssie ked zena caka dvojky???
@darksky ten 6 tyzdnov a zopar dni znamena, ze si v 7.tt (6 uz si komplet dokoncila a si v siedmom) a to, co povedal doki, je o 2tt menej, kvoli tomu, ze asi myslel ved plodu - babatka - pretoze tych 7tt je od poslednem menstruacie a k oplodneniu doslo az cca 2 tyzdne od toho detumu. takze si v 7.tt, ale babo ma 5tt 😉 dufam, ze som to napisala zrozumitelne 😉
Dobru noc baby idem spat nejak mi zacina byt divne 😝
@lili_a_mimi Dakujem krasne, az mam z toho lepsi pocit 🙂 Velmi dobre a vystizne si to napisala

dakujem vam babulky krasne, ano naozaj je to tazke, a hovorim si ze asi to tak naozaj malo byt, ze mozno by bolo babatko velmi chore, alebo by ohrozilo moj zivot.... len sa musim teraz dostat z tych depresii a zacat znova zit.. hoci aj po kyretazi to bude takze, obmedzene sportovanie zrovna teraz v lete.. z toho budem mat dost nervy, lebo sport je pre mna jedine mozne odreagovanie, ale snad mi nieco dovolia... hlavne nech uz je to za nami, nech uz mozme pracovat na dalsom a potom uz sa budem sustredit iba na to... teraz som sa na to male nestihla ani tesit, bala tesit.. a mozno to vycitilo.. urcite sa vsetko deje pre nieco.. len sa teraz hnevam na cely svet, ze mi nebolo dopriane stastie po tom zarmutku..