icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

catrena
18. máj 2012

@danka483 ja som este nemala a dufam,ze tak skoro ani nepride a tiez kojim

catrena
18. máj 2012

maju vase baba take tie lupiny na hlave,mne doktorka povedala,ze neumyvat samponom,nenatierat ojejom proste nic a ze potom uvidi 😝 zlepsenie ziadne

oluska88
18. máj 2012

@danka483 ja dsom to mala hned po porode,aj pri malom,aj pri Vaneske.Danka,dakujem ti za podporu.

kkl82
18. máj 2012

@catrena moj bubo to mal v prvych tyzdnoch. tiez nam doktorka povedala, ze natierat olivovym olejom z lekarne. kamoska, co studuje doktorinu zas vravela, ze je to zastaraly postup, ze lepsie vysledky ma urea (napr. mlieko hydratio u. lipolotio). natierala som tym raz denne a vlasky umyvala cistou vodou kazdy druhy den a supinky po kupeli vycesavala. po tyzdni neboli po supinkach ani stopy 😀

bebel
18. máj 2012

@catrena nám dokina predpísala na to špecálne namiešanú masť lekárne a pomohlo to hneď.

oluska88
18. máj 2012

@radkatalajkova urob si z novin kornut,priloz k uchu a zapal.Nie ze sa opalis,treba opatrne.musi to puknut,aby ti to pomohlo.

bebel
18. máj 2012

Aktuálne foto 😉 , pekný WE želáme

radkatalajkova
autor
18. máj 2012

@oluska88 ďakujem veľmi pekne , idem vyskúšať 🙂 A neboj, nepodpílim sa, teda dúfam 😉 😀 😝

oluska88
18. máj 2012

@radkatalajkova potom daj vediet ci pomohlo.

danka483
19. máj 2012

@catrena ahojky môj mal tie šupinky keď mal 5 t ja som mu to vyčesávala ako blázon a to má dlhé vlásky lebo každý ma strašil že ...bla bla bla 3 hoďky som mu to vyčesávala malý na didinke - zúfalstvo a môj starý mi z lekárne priniesol šampónik a do dvoch dní všetko ok 😉

http://www.shopeumom.ie/babé-pediatric-milk-cr...

danka483
19. máj 2012

Baby ten môj bubák má to denné spinkanie katastofen predvčerom dal za poobedie 3 x po 5 min. a normálne dáva stále 25 min. 😅 v noci spinká dobre.

radkatalajkova
autor
19. máj 2012

@oluska88 No už aj idem na to, tak Ti napíšem potom

oluska88
19. máj 2012

@radkatalajkova tak ako?

radkatalajkova
autor
19. máj 2012

@oluska88 No nejako extra mi to nepomohlo 😒 budem ešte večer skúšať a hádam aj pomôže

oluska88
19. máj 2012

@radkatalajkova to musis viac krat.

radkatalajkova
autor
19. máj 2012

No jasné, budem stále skúšať 🙂 a ďakujem za radu 😉

kkl82
19. máj 2012

@danka483 @catrena myslim, ze aj bioderma ma na to nejaky zazrak... 😉

catrena
20. máj 2012

@kkl82 zajtra zbehnem do lekarne a dakujem 😉

kkl82
20. máj 2012

mile damy, musime sa pochvalit 😀 vcera, ked sme boli pozriet starych rodicov, sa nas kubko vcera prvykrat nahlas zasmial, normalne take ze hehehehe. predtym daval len take hlasne hiii, ked sa z niecoho tesil, ale vcera nas uplne dostal 😀 pre istotu to v priebehu par minut zopakoval 3x. zlaticko nase...

oluska88
20. máj 2012

@kkl82 to je super.to velmi potesi,ked pocujes svoje dieta,tak krasne sa smiat.

danka483
21. máj 2012

@kkl82 júúj super asi ste boli vééľmi smiešny 😀 😀 😀 mala si to zvečniť a nahrať na mobil. Baby aj ja sa musím pochváliť môjho drobca som silno oklamala s tým jeho denným spánkom. Uložila som mladého muža haji dala som mu moju nočnú košielku a on sa k nej pritúlil a hajkal aj 2 hoďky uvidím či experiment vyjde aj dnes 😵 Lebo v noci sa ku mne pritúli a hajá veľmi dobre tak ma napadol takýto fígel .

kkl82
21. máj 2012

@danka483 brat utekal po fotak, ale bohuzial, ked ho zapol, tak maly sa zacal sustredit len nan a uz ani necekol 😒 to s tou koselou, a este takou dobre omlieckovanou, som skusala aj ja, ale bubo mi na to neskocil, po pol hodke bol zase hore 😀

elenka6
21. máj 2012

Ahojte,ja si vás čitavam už dlho kedže mam taku malú februarovu 🙂 a chcela som sa spytať či aj vam sa už detičky začali takto pretačat?

danka483
21. máj 2012

@elenka6 ahoj malá je šikulka mne veru ešte nie nepretáča sa ale baránky pasieme veselo a keď zistil že mu podáme prsty tak sa furt len hore šichorí a on by stále len do sedu ide ma z toho poraziť lebo sa potom len jeduje keď nemá po jeho 😵

kkl82
21. máj 2012

@elenka6 no fiha, sikulka je to ta tvoja nikolka 😀 a pozeram, ze mate aj velku prdelku, pouzivate latkovky? ci to len take velke gate mate? 😉 u nas pretacanie este nehrozi, ale narodili sme sa 28. februara, tak ze vraj este mame cas 😝 zatial sa pretacame len na bok, dopredu na brusko este nevieme...

danka483
21. máj 2012

@kkl82 no to poznám aj ja ho furt fotím chcem ten krásny úsmev odfotiť a on ani za svet ako vidí foťák jajlen oči vypučí a úsmev nikde 😅

elenka6
21. máj 2012

@kkl82 no to len tak vyzera,latkovky by sa mi nechcelo prať 😉 naša je 18.2. a presne 18.5.sa zacala takto točiť len strašneee potom slintá 😀

oluska88
21. máj 2012

@danka483 tak toto robi presne nasa Vaneska...a ked ju na par sekund posadim tak sa rehoce a ked ju dam lahnut,tak place.

danka483
21. máj 2012

@oluska88 a čo ako soplíky? Dúfam že už lepšie

oluska88
21. máj 2012

@danka483 nic nepomaha,v noci krasne ale cez den katastrofa.a od soboty ma aj maly sopliky.