icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

bacillka
30. jún 2011

@lilka1 ved preto sa to pije zriedené 1:1 a tá vlažná je preto aby to nemalo toľko bubliniek 🙂

Tak poľla tohto výpočtu krvi by to mal byť znovu chlapček. Oba dieťatká sme počali v prvom roku manželovej krvi.

bacillka
30. jún 2011

Kde ste našli ten výpočet z čínskeho kalendára?

saaska
30. jún 2011

mne podla krvi dievcatko a podla linku chlapcek 😀

sasena033
30. jún 2011

@saaska
@lili_a_mimi ahojt etak mne posla oboch vychadza dievcsatko tak uz len cakat 🙂

jaannaa86
30. jún 2011

no baby,a je to isté 🙂

silvia.t
30. jún 2011

@jaannaa86 graulko 😵

margetakuska
30. jún 2011

@darksky ahoj no ani nevieme príčinu keď som bola prvý krát na sone tak som mala byť v 8tt ale dr. zistil že som len v 6tt ale vraj bolo všetko ok no lenže v 10tt som začala špiniť a v nemocke zistili, že som len na 7+4 takže si ma tam nechali no a po 5 dňoch zistili že bábo už nežije tak som musela ísť na kyretáž ale dr. v nemocke mi neskôr povedala že si myslela že to tak dopadne kača... hlavne že somnou nič nerobili len som tam ležala a nič...a nič zvláštne nezistili takže nevieme ale teraz som prišla od dr. a naše druhé tehu vyzerá byť super 🙂 sme v poriadku srdiečko bije bije bije máme 19,5 mm termín pôrodu 5.2. 2012 len mám kvasinky takže som vyfasovala tabletky a musím sa liečiť tak snáď bude vsio ok 🙂a neboj sa bude dobre isto čo ti povedal dr? a prečo sa vlastne bojíš?

popinka73
30. jún 2011

@margetakuska ahoj tesim sa s tebou ze tvoje truhe tehu je v poriadku 🙂 mi sme tiez v poriadku zajtra bude 9tt a mame 2.15cm 🙂) tiez sa velmi tesime ..a v ktorom si tt?

margetakuska
30. jún 2011

@popinka73 jeeeej ´dakujem aj my sa strašne tešíme no tak podľa všetkého som 8+4 pôvodne som si myslela že som mala byť už 9+0 ale dr. ma vyviedol z omylu 🙂 tie tehu kalkulačky na nete riadne zavádzajú 🙂 podľa ms by som mala byť 8+5 ale podľa drobčeka sme 8+4 (jeden deň hore dole no nie? 🙂 ) držím päste a už máš tehu knižku ?

popinka73
30. jún 2011

@margetakuska ano ano uz mame knizku velmi sa tesime a dufame,verime ze tentokrat to dopadne uz dobre 🙂 🙂 ja mam termin porodu 2.2.2012 krasny datum nie? 🙂 :D vcera som si vypitala aj prvu fotecku 🙂

ve2
30. jún 2011

super po včerajšku konečne pozitívne správy 🙂 🙂 🙂 tiež idem zajtra na ultrazvuk,verím,že je všetko ok. 🙂

lucika09
30. jún 2011

@margetakuska @popinka73 gratulujem kočky 🙂
@silvia.t žeby vysnívané dievčatko?
Zo srandy som pozerala, čo by to malo byť a raz vyšlo dievča, raz chalan, ale to je jedno, len nech je to zdravé, aj keď by princezná potešila 🙂

bobina24
30. jún 2011

@popinka73 Ahoj, ty už máš těhu průkajdu?? Teda ty se máš ale je pravda že já mám termín až 24.2.

popinka73
30. jún 2011

@lucika09 dakujem pekne 🙂

popinka73
30. jún 2011

@bobina24 ahoj ano uz sme dostali tehu knizku a termin mam 2.2.2012..a v kolkatom si ?

bobina24
30. jún 2011

@popinka73 ahoj 🙂 se máš, jí jí mám slíbenou na 13.7. až půjdu na další UTZ, jsem v 6.tt

nherry
30. jún 2011

Ahojte baby. Mozem sa k Vam pridat? Poslednu ms som mala 5.5. Tehu mam potvrdene tesom aj hcg.
Minuly tyzden som ale bola u dr ale nenasla srdiecko. Tvarila sa, ze je vsetko v pohode a dala mi spravit vsetky testy ako krvnu skupinu, Rh faktor, protilatky atd.. A objednala si ma na 8.7 kde mam priniest aj moc. Ja mam z toho celeho zly pocit. Je mozne aby cca v 7tt nebol este vidiet srdiecko?

popinka73
30. jún 2011

no ved to mas cca 8tt a tak som dostala aj ja .. to je o chvilku neboj 😉 prajem vela stastia a gratlujem 🙂

lucika09
30. jún 2011

@nherry ak si mala posunutú ovulku, teda bábo je o niečo menšie, akoby si predpokladala je to v poriadku 🙂 Najbližšie bude vidieť aj srdiečko, neboj 😉

nherry
30. jún 2011

@lucika09 dakujem 🙂 bodaj by si mala pravdu

lilka1
30. jún 2011

@nherry ahoj aj ja som mala poslednu ms 5.5. tak sme mozno otehotneli v rovnakom case, u dr. som bola este 13.6, kde mi potvrdil tehotenstvo ale o srdiecku sme sa vobec nebavili, ani UZT mi nerobil. . . a na dalsiu kontrolu idem az 19.7 a dovtedy budem zit v neistote, ci je vsetko ok . . . tak si drzme palce 🙂

slnieckolu
30. jún 2011

Tak babenky dnes som bola na druh.ultraz.srdiecko nam pekne bije🙂 koncom jula mam prist do poradne-krv,moc a ostat.vysetrenia...a vypise mi aj tehulkovsku knizku😉...dufam,ze bude vsetko vporiadku

nherry
30. jún 2011

@lilka1 jeej tak to je super. Mi hovor nieco o tej neistote normalne mam pocit,ze to nevydrzim uz ani o den dlhsie. Ok drzime si palce 🙂 A co ranne nevolnosti mavas nejake?

gubcikova
30. jún 2011

tak mne podla oboch výpočtou vyšlo dievčatko.no ja neviem.cítim sa inak ako pri malej,tak nejako v podvedomí mám že to bude chalan.ja idem na 3 UTZ 19.7 to už by som mala byť 12tt.na mojom prvom UTZ som bola 6+1 a za tri týždne ked som mala byť 8+6 som bola 8+4tt takže sa to posunulo

lilka1
30. jún 2011

@nherry ja mavam celodenne nevolnosti a stale s nimi bojujem, este som nenasla nic co by okamzite zaberalo . . .ale dnes mi na fore poradili coca colu, ze im to pomahalo, tak to chcem vyskusat. Chodim aj do prace a mam s tym problem, ako utajit ze som tehu . . .

popinka73
30. jún 2011

@lilka1 ahoj tie nevolnosti mavam aj ja ... a hlavne navecer 😒 ale coca cola?? no mne prave ta asi ublizovala stoho som mavala kyselinu 😒 a tiez by som nejaku radu priala hm?

hanka21
30. jún 2011

Tak ja som dnes nič nezistila..Stále som v neistote prečo ma bruško tak bolí.Chcela som isť k novej dr čo chcem prestupiť ale mi povedala že nove pacientky registruje vždy v piatok...Tak nebudem zajtra riskovať že ma len zapíše pojdem k povodnej co mam 120km daleko odtialto kde teraz bývame.Mangel si vybavil volno tak ideme radšej...Nech mi radšej povie že čo a ako...lebo takt osom s toho len furt nervozná..Nemáte niektorá podobný problém?mňa bolí bruško na lavo hore....alebo popripade zaboli ale hore od pupka, nie ako sa všade píše že normalne je ked boli dolu....
silvia.t ja som čítala že ten test čo si si robila je na 95% spolahlivý....

nherry
30. jún 2011

@lilka1 U mna to predpokladam, ze zistili podla toho,ze som prestala pit kavu. Kavovar mame v kancli a vsetci videli ked som si robila kavicku a ked som zistila ze som tehu som prestala pit kavu. Ale zle mi inac nebyva len mam zmiesane chute. Co som mala rada uz nemusim a opacne 🙂

lilka1
30. jún 2011

@nherry tak to mas lepsie, ked sa ti iba chute zmiesali a zle ti nebyva 😉 a co sa tyka jedenia tak mi zatial chuti a vonia vsetko ako doteraz.