icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

lenca.b
30. jún 2011

silvia.t no ja som to takto mala cca do toho 7tt ale potom to uz zacalo dovtedy som mala len bolesti v podbrusku ale potom uz mi zacalo byt nevolno ☹ a to uz nie je taka sranda

petaxi
30. jún 2011

tak aj nam to vychadza na februar 🙂 na kontrolu ideme buduci tyzdne v piatok...to budem mat v 7tt - tak snad bude vseto ok 🙂

adenka
30. jún 2011

@lenca.b musis casto jest... iba po troskach ale velmi casto....

akinorev87
30. jún 2011

@silvia.t aj mne tiež.....už vôbec nič necítim okrem bolesťiach v podbrušku....dúfam, že to nič zle neznamená 😅

lenca.b
30. jún 2011

adenka ved stale nieco mam v puse ale proste nejde do mna hned mi je zo vsetkeho zle okrem ovocia to mi nevadi toho papam na kvanta

adenka
30. jún 2011

@lenca.b ano ani mne nejde, ale musis sa prinutit.. aspon maly chlebik... kusok masa, zemiakov... stale nieco... ja zas ovocie nemozem.. to mi je hned zle...

lenca.b
30. jún 2011

ale tak kym mi je zle tak viem ze babo sa ma dobre uz sa neviem dockat dalsieho sona ako drobciatko podrastlo 🙂

adenka
30. jún 2011

@lenca.b no v 12tt ti uz bude kyvat rucickou 🙂

lenca.b
30. jún 2011

adenka jaaaj bodaj by to tak bolo 🙂 u mna to je hrozny zazrak a velky boj toto babatko

funny
30. jún 2011

ahojte, tak aj ja som sa konecne odtrepala k dr, babo tam je 🙂 fuha, aj mne byva zle, ale to sa zasa podda. teraz uz mavam aspon take pol hodinove okna, kde mozem predychat. par lokov coly trochu zabera, alebo hocico s bublinkami. a to ja colu normalne nikdy nepijem. inak je jedalnicek znacne obmedzeny.

zdravim nove tehulky!

jaannaa86
30. jún 2011

@funny ja som mala 1.tehu také "colové" 🙂 Strašne mi chutila cola a pepsi 😅 Ale neuveriteľne!!! 😝 Dokonca aj pár dní pred pôrodom,keď som bola v nemocnici som nepila nič iné....doktori kričali,že to spôsobuje nadúvanie,ale nemohla som si poradiť 🙄 Cola bola u mňa no.1! 😀 A rovnako je tomu aj teraz-začína colové šialenstvo 😵

bebel
30. jún 2011

FUJ, mne je zle celý deň..........a nemám rada colu - podľa mňa je to riadne svinstvo....v podstate do seba lejete kyselinu fosforečnú .http://vesely.blog.sme.sk/c/83877/Ako-sa-cisti-...

bebel
30. jún 2011

FUJ, mne je zle celý deň..........a nemám rada colu - podľa mňa je to riadne svinstvo....v podstate do seba lejete kyselinu fosforečnú .http://vesely.blog.sme.sk/c/83877/Ako-sa-cisti-...

bacillka
1. júl 2011

@akinorev87 aj ja som mala poslednu mrchu 24.5 a potrat vo februari Podla vcerajsieho soma som 5+2tt co presne sedi Len je skoda ze to vcera bolo este prazdne

loretana
1. júl 2011

ahoj holky! tak jsem včera byla kontrolním UTZ a srdíčko tlouklo🙂🙂🙂 dostala jsem i průkazku a za měsíc jdu na kontrolu a první genetické testy... ježiš, já mám takovo radost, to si nedovedete představit🙂🙂🙂
Odjíždíme na týden zase pryč na chatu, tak tady nebudu, Každopádně přeji krásné dny, pohodu, klídek a hodně štěstí!!!!!🙂

malineta
1. júl 2011

@loretana gratuluji k srdíčku!!!!
Holky, já se trochu obávám, jestli je vše v poho, ale k doktorovi jdu poprvé až 4.7.:-( Při prvním těhu jsem ani nevěděla, že jsem těhotná, bylo mi skvěle, ale teď? Je mi pořád "divně", hrozně mě bolí vaječníky, k ránu, přes den i večer, hlavně po fyzické zátěži a to nejsem žádná citlivka. Když tahám dítě (je to mazlíček), když vezu kočár,.. Včera jsem měla pocit, že začnu krvácet a v hlavě mi šrotovalo, co bych venku ve městě dělala, když jsem měla na sobě sukni..
Jak to máte vy?

lilka1
1. júl 2011

@loretana blahozelam k srdiecku aj k tehu knizke 🙂

natymaty
1. júl 2011

Ahojky,

vítám nové maninky 🙂...já vás nestačím vůbec dočítat 🙂,ale je to fajn,že to tu nevázne🙂.

U mě nového akorát to,že je mě fajn,nic mě nebolí,a ani špatně mě nějak není..ale nebudu zastírat,že mám strach ☹.K Mudrovi jdu až 18.7...to je ještě více než 14dní ☹.Teď jsem v práci a dělám měsíční uzávěrku,ale nejraději bych šla domů,moc jsem toho nenaspala,jak jsem pořád ve stresu ☹.

natymaty
1. júl 2011

@silvia.t Silvinko,jsme tak skoro na stejno,nějak jsem nepostřehla,jestli už máte srdíčko?Byla jsi teď někdy u Mudra?Jestli jsi to tady psala,tak se omlouvám,ale opravdu nestačím dočítat 😀

silvia.t
1. júl 2011

@natymaty este nie ja idem az okolo 13ho aj na utz 😉 zatial mi brali len kvr

nadja23
1. júl 2011

ahoj babulky, tak ja som doteraz mala bezproblemove tehu, len od vcera sa mi zacali nevolnosti :(( 3x som pokecala s WCkom a stale ma prehana.... neudrzim v sebe takmer ziadne jedlo, tak papam piskoty... len dufam, ze je to tehot. nevolnost a nie dajaky virus..
Inak Vam vsetkym prajem krasny den ..

lilka1
1. júl 2011

@nadja23 ahoj a v ktorom si tyzdni?

ve2
1. júl 2011

tak už som doma. Zatial je všetko ok ,srdiečko bije,len ten hematom trošku narastol ,čo ma vobec neteší.

elza81
1. júl 2011

Ahoj holky, muzu se taky pridat? Nechtela jsem na zadnou diskusi, abych neco nezakrikla... 😎 ale neda mi to, potrebuji se podelit o pocity a jsem rada, ze je tu nekdo, kdo je cca ve stejne fazi. Ja bych dnes mela byt presne v 6tt a na ultrazvuk jdu az v patek 8.7. Tehotenstvi mam zatim potvrzeno z krve, na ultrazvuku jsem byla brzy a nebylo jeste nic videt, posledni hcg minuly patek jsem mela kolem 3300. Mame za sebou 2 roky snazeni, tak jsem tak nadsena, ze se konecne povedlo, az se bojim, ze to snad ani neni mozne... Taky jsem trochu nervozni, ze mi vubec nic neni, ani prsa, jen sem tam citim podbrisek, ale nic zvlastniho... 😨

lili_a_mimi
1. júl 2011

@nadja23 nic si z toho nerob, tie hnacky mam aj ja... 😉 treba to len vydrzat, po prvom trimestri by sa to malo upravit a uvidis, ku koncu budes rada, ak nebudes mat zapchy 😀 😎
@elza81 vitaj medzi nami
a samozrejme vitam aj nove tehulky, ktore sa ozvali v priebehu poslednych dni 😀 😉 🙂
ja sa mam zatial celkom ok, len sa mi zda, ze mam strasne nizky tlak, lebo sa mi toci hlava a som strasne unavena (co je pri mojom hyperaktivnom drobcovi neskutocny problem...) ale co uz... dufam, ze coskoro sa to polepsi 🙂
Inak, hroooozne mi smrdi surove maso... 😖

lilka1
1. júl 2011

@elza81 Vitaj medzi nami a blahozelam 🙂

elza81
1. júl 2011

Dekuji moc za privitani 🙂
Jestli je tu nektera z vas taky bez priznaku, napiste mi prosim, at se trochu uklidnim... 😖

sofi07
1. júl 2011

@elza81 blahozelam🙂. klud, ja mam z priznakov jedine nevolnosti, ostatne nula bodov 🙂.
@nadja23 skus jest castejsie, aj kazdu hodinu, a male porcie, ja som vcera mala polievku asi aj 3x, dolezite je nemat prazdny zaludok, aspon u mna toto zabera. uz aby sme mali toto najhorsie obdobie za sebou 😉

akinorev87
1. júl 2011

@bacillka Ahoj, takže včera si bola u dr? ja idem stredu, dúfam, že už tam volačo bude, vie mi potvrdiť tahotenstvo!!!

clubmix
1. júl 2011

Ahojte kočky 🙂 Mozem sa k vam pridat aj ja? Cakam sice po 13tich rokoch dietatko,ale citim sa ako prvorodicka 😕

adenka
1. júl 2011

ahojte,
vitam dalsie nove tehulky... kraasne pribudame.. tusim februar bude silny mesiac 😀

ja som najnovsie zacala obedovat uz o pol 11... nevydrzin do obeda a potom je mi pred obedom tak strasne zle ze uz ani neviem jest... tak som si dnes dala polievku skor a manzel mi zachvilu donesie cinu.. mnam... 😅