icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

oluska88
9. dec 2012

@danka483 moze byt

oluska88
9. dec 2012

@catrena tak dve deti stacia...uz mam svoju ulohu splnenu,uz len im dat vsetko co treba,stale ich lubit...

danka483
9. dec 2012

@oluska88 tak keď nájdem trochen času tak to vyparatím...

catrena
9. dec 2012

@oluska88 🙂 nikdy nehovor nikdy 🙂

nelinqua
9. dec 2012

zeny, aj mne uz prebleslo hlavou druhe babo...len neviem si seba predstavit ako by som to zvladala...v tomto obdivujem @bebel ze zvlada 3 deti🙂)
ja som si myslela ze ani to jedno co mame nebude, ked som v 18ke lezala na gynde po operacii vajecnikov ☹ a sup podarilo sa na prvy x 😉

danka483
9. dec 2012

@nelinqua no veru ja fakt netuším ako to @bebel robí a ešte vyzerá priam neskutočne ty kokos nie je ona nejaká čarodejnica ? 😀 😀

nelinqua
9. dec 2012

@danka483 dam si s nou v januari stretko a overim to 😀 😀 😀 ozaj vzdy ked sa mi nieco nedari s malou, alebo to nejak nezvladam..tak si spomeniem na nu, ze da sa to zvladnut a este aj tak spokojne a dobre vyzerat 🙂 no klobuk dole 😉

danka483
9. dec 2012

@nelinqua tej sa musí štikútať prepáč zlatko @bebel (počkaj rozmýšlam anabela že)
jej budete mať stretko ja som mala s katkou @kkl82 a veru sme si padli do oka aj chalani len ten môj chcel Kubka furt chytať a ešte nemá cit v rúčkach 😒

bebel
9. dec 2012

Ďakujeme za priania...tata to dnes s kamošom a jeho deťmi u nás oslávil. 😎

@danka483 že váhaš, jasné, že som, si to predávame po praslici 😀 😀 😀 😀 😝 😎 😉
Nie vážne, niekedy je to tu čisto čistá psychiatria......rozdiel medzi 2 a 3 deťmi je citeľný, aj keď Iz je veľmi trpezlivá a jednoznačne najkľudnejšia pohoďáčka z mojich potomkov.

Kamoška práve čaká 2ičky a to ani nedúfala, že budú mať vôbec 1 bábo a teraz dorovnávajú naše skóre. 😉 všeličo sa môže stať a situáciu zmeniť. 😅 Ani ja som Iz neplánovala 😝 takto skoro po Bibi.
Chvalabohu už to máme definitívne poriešené , že žiaden ďalší potomok nepribudne. 🤐

danka483
9. dec 2012

@bebel ahóoj a neštikútaš? furt ťa spomíname 😀 😀

bebel
9. dec 2012

@danka483 nie, zaliala som to pohárom Devína 😎 😝, čo tu ostal otvorený .... deti konečne zaspali

danka483
9. dec 2012

@bebel dobrý vkus na vínko hmmm

oluska88
11. dec 2012

tak a siedmy zubok je vonku...

catrena
11. dec 2012

vratili sme sa z poradne 7910g,nemerala ju,dalsia navsteva az 5.2. ockovanie...teraz idem mame na sankovacku,lebo mi nemame sane a zajtra zubarovi do TTtak dufam ze to prezijem a neostanem niekde na bielej hore zafukana... 🙂

danka483
11. dec 2012

Ahojte babule tak prvá mrcha dorazila 😠 😠 😠 tak som dúfala že dá pokoj 😖
Dnes sme sa boli prvý krát sánkovať juj páčilo sa nám babka s dedom kúpili sánky ( akože na ježiška) tak sme ich boli prevetrať foto dodám 🙂

kkl82
11. dec 2012

@danka483 dado zacal vynechavat cuckanie? neverim 😝 ale bud rada, ze dorazila tak neskoro 😉 ja som dostala, ked mal bubo pol roka a doteraz mam kazdy mesiac sok, ze co to a to preco... nejak som si odvykla 😖
sanky mame aj my dostat na jeziska, no svokra to uz nevydrzala a mi poslala fusak, ze nech dam malemu zatial do kocika... ako keby v tom kociku chcel byt 😀 😀 😀 a vyzera to, ze aj sanky otestujeme cez vikend, tak som zvedava, ci to buba aspon trochu nadchne, alebo to bude brat ako to kocikovanie...

danka483
11. dec 2012

@kkl82 nie cucá ale len zľahka ide mi na nervy dnes celý deň nič nejedol nepočítam dve mini lyžičky jogurtu a ani necucal takže zasa bude doháňať v noci ide ma drbnúť neviem čo to má celé noci na prsníku ach 😒 idem haji zajtra odpíšem papa

kkl82
11. dec 2012

no vidite, ja som tu dlho nebola a aj som zabudla minuly tyzden napisat miery nasho modela: 9100g a 76cm 😉 a mame uz konecne aj fotky od fotografky, az na to, ze jeden zaber uplne zabudla a z dalsieho nevytlacila fotky 😖 ale inak su krasne a sme velmi spokojni
@bebel ty si mi minule posielala kontakty na fotografky tu v nr, davala si mi ditu fiebigovu a tu druhu, no ani za svet si nespomeniem na meno... mozes mi ho, prosim, znovu napisat? dakujem

oluska88
11. dec 2012

baby nieje pravda,ze ked kojite menzes nedostanete.ja som naleho kojila do roka a menzes som dostala hned po sestonedeli a to iste pri malej.poznam viac bab,ktore to dostali ako ja.

oluska88
11. dec 2012

@kkl82 krasnucky...

kkl82
11. dec 2012

@oluska88 dakujeme 😉

kkl82
11. dec 2012

@oluska88 no ved, aj ja stale kojim, ale menzes som dostala, ked mal maly pol roka. ze vraj sa hormonalna cinnost znovu prebudza, ak nekojis aspon kazde 4 hodiny. takze ak drobce prespia noc, tak menzes sa coskoro obnovi. u nas bubo zacal vynechavat dojcenie, ked sme zacali s prikrmami. velmi mu chutilo a potom uz na cici nechcel... dovtedy som kojila kazde dve hodiny ako podla hodiniek, a napr. teraz pije len 1-2x cez den a v noci 3-4x.

oluska88
12. dec 2012

tak ako maminky,drobceky su zdrave?detii uz nechcu lieky uzivat.zajtra ideme ns kontrolu ale este nam da urcite lieky.

danka483
12. dec 2012

@oluska88 prajeme nech ste čím skôr fit Oli. My sme ok zuby asi majú pauzu mňa štve tá mrcha ...tak som si odvykla normálne mám nervy ach 😠

danka483
12. dec 2012

@kkl82 Kati a ozaj keď prídete dones aj fotočky ukázať Kubko je chutnučký... 🙂

oluska88
12. dec 2012

@danka483 aj ja mam a teraz som viac podrazdenejsia,ked som aj chora.dakujeme Dani.

kkl82
12. dec 2012

@danka483 no jasne, mam to v plane, len dufam, ze s tou mojou deravou hlavou potom nezabudnem 😝

danka483
13. dec 2012

Ahojte Tetky , po dnešnej urevanej poradni hlásime váha medzi 9500 až 9600 gr a dĺžka 74 cm
Ten môj mucík každú jednu celú poradňu totálne preplače to ani nie je plač ale hystéria chúďa moje malinké 😒

oluska88
13. dec 2012

@danka483 krasna vaha aj dlzka.chlap ako sa patri.aj my sme boli dnes u lekara a nedopadli sme dobre 😖