icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

danka483
13. dec 2012

@oluska88 a čože Oli stále nie ste v poriadku?

oluska88
13. dec 2012

@danka483 stale to neni dobre...mne sa to nezlepsuje,vypadava mi hlas.maly ten mava aj teploty a strasny kasel,tak mu dnes robila odbery a hodnoty ma dost zvysene,tak ma ine lieky a ked nepomoze tak ideme na krcne a vanes ma kasel a je velmi zahlienena a ked sa z toho nevylieci,tak tiez na krcne.a ma sopliska.je to take vseliake.

danka483
13. dec 2012

@oluska88 😖 no teda tak to máte pestré , zlatko skoré uzdravenie vám prajem

oluska88
13. dec 2012

@danka483 musime to len vydrzat.ale im chybaju velmi vychadzky.na malej to bolo vidiet,ze bola spokojna aj na tu chvilu co sme bolu vonku.a inak mame zazitok.Sice nechutny,ale nasmiali sme sa.Vanes sa mi u doktorky strasne pokakala.ona bola cela okakana,ja od nej,doktorka a aj sestricka.takze sme mali uzas den.

danka483
13. dec 2012

@oluska88 😀 😀 dobre vám Vanes nadelila 😀 😀

oluska88
13. dec 2012

@danka483 co uz...

elenka6
14. dec 2012

@oluska88 Oli hov.á to znamena štastie 😀 tak už sa vam bude dariť a deti budu zdrave a aj ty.

nelinqua
14. dec 2012

@oluska88 zelam celej rodinke nech ste pod stromcekom uz vsetci zdravucki🙂 a ozaj hadam tie hovienka prinesu aj stastie 😉

kkl82
14. dec 2012

@danka483 krasne miery, o 400g viac ako my, to ma na tych stehniskach 😀 a dado velmi dobre preco na kazdej poradni place...

catrena
15. dec 2012

prva sankovačka

kkl82
15. dec 2012

@catrena jeeeeeejda, cica aj havo 😀 😀 😀 ta vasa mala bude mat kraaasne detstvo 😉 a to ste tu cicu aj vozili, ci len tak pozovala kvoli foteniu?

catrena
15. dec 2012

@kkl82 ...ale moc sa jej to nepáčilo.. .skor pes je taky...nahore by ju tahal,ale furt jej robi zle, len by ju oblizoval,ale ked lozila vnutri po zemi tak sa jej bál a utekal sa schovat pod stol 😀 😀

kkl82
15. dec 2012

@catrena 😀 😀 😀

oluska88
17. dec 2012

no idem sa "pochvalit" s nasom zdravotnym stavom.Ja hlasivky 10%,Vaneske sa choroba vratila.boli sme dnes u doktorky,dostala antibiltika a ma zapalene ocko,tak dostala masticku na ocko.A Janikovi sa to zlepsuje.douziva antibiltika a bude dobrea troska zahlienene mandle.

matulat
17. dec 2012

ahojte baby...nestiham vas citat, dost ma zobrala tema slavka a jej odobratie dietata v uk, precitala som za jednu noc vsetky stranky a bola som sokovana ...sledovali ste to v telke? Ja si neviem predstavit ze by mi niekto len tak pre nic za nic zobral dieta. Ale nastastie su uz na slovensku. Baby a co mate nove vy??? Nam sa tlaci horny 4 zubcek. Ale zatial to zvladame.

matulat
17. dec 2012

@danka483 super miery my mame cca 7300g a 71 cm...

danka483
17. dec 2012

@matulat ďakujem je to chlap 😉 ale to papanie je na nervy 😖 no ja telku moc nepozerám ale akože to bolo celé nejaké divné asi by ma drblo na mieste tých maminiek ...lebo je tuším viac prípadov no hrozné.

elenka6
17. dec 2012

Dnes som pozerala Priateľov a Nikolka pozerá na Rossa a namierila na neho ukazovak že tata tata 😀

bebel
17. dec 2012

Ahojte, už máme aj podvodné fotky z plávania 😉
@catrena máte iný zverinec...mňa ukecal Brunko na fretku k narodeninám...v júni ju dostane. 😎

catrena
18. dec 2012

@bebel to máme u mami mačky su štyri,pes sestrin a ešte ma sliepky...my byvame v činžaku,ale snivam o domčeku 😉

matulat
18. dec 2012

@danka483 ja som to nepozerala v telke ak na modrom koniku vznikla tema socialny system v uk a jeho skusenosti a normalne som ani nedychala ked som to citala. Je to des co sa deje Co papkavate??My rano papame bud vyzivu , chlieb s maslom s dzemom, alebo len s maslom, alebo ovsene vlocky s jablkom, alebo chlieb so sunkou na obed bud nejaku polievocku, alebo zemiaky zo zeleninou, alebo masko s prilohou a poobede ked sa vysinkame tak mame banan s ovs. vlockami, alebo ine ovocie a potom kedze sa nam ptrlacia zuby papame talianske palicky, grisinny framiny...a vecer okolo 20tej ideme spinkata to davam cca 180 ml UM a potom sa budime okolo 1-2hej rano zase dam cca 120 ml UM a vstavame cca okolo7-8 rano. Jogurty teraz nedavam papali sme aj jogurty ale kedze sme boli dost nachladnuty tak som mliecko obmedzovala...ale inak dochadza mi inspiracia pri vareni lebo mala toho vela nezie a ja neviem varit v malom a potom to vsetko musim dojedat ja lebo mi je luto vyhodit to...

matulat
18. dec 2012

@elenka6 to muselo byt uzasne ako si dieta spiji podobu. my nechceme hovorit tata tata ani za svet len mama.... no tesim sa aj tomu

matulat
18. dec 2012

@bebel krasne fotecky...

elenka6
18. dec 2012

Ták a už mame 10 mesiacov a dnes sme vyhrali čiapku sovu tak sa tešim 😀

danka483
18. dec 2012

@bebel krásne zábery malá je svetová my sme neni tak ďaleko ale už sa ponára do priestoru chodíme 1x týždenne na plavko.

danka483
18. dec 2012

Inka čaute tetky u nás tie nočné variácie pokračujú mládenec celú noc na prsníku a ja len gúľam oči že nech je už aspoň ráno 😖 Cez deň nemá čas ani záujem mliekovať a nie ešte papať (občas malá výnimka) a v noci doháňame ja už neviem. Bolo by to fajn ale spať sa pri tom nedá len nenápadne udriemkávať ...a prča je to že cez deň spí 2x po cca 40 minút akože mám dosť. 😒

elenka6
18. dec 2012

@danka483 keby si to skusila vydržať a oddialovať to v noci dať mu co najneskor,aby jedol aj cez deň,nech si to obrati,on by to zvladol za par dni,len či by si ty vydržala 😕

danka483
18. dec 2012

@elenka6 no veď toto dala som mu večer banán ...akože papal teraz spí už skoro 2hoďky. On začne plakať no a nedaj mu 😒 a keď potrebujem ísť na wc tak spustí strašný rev chúďa moje ja neviem... a prča že ja trúba maximálne unavená a neviem zaspať 😠

elenka6
18. dec 2012

@danka483 to je na nervy toto,nikolka sice jedava "len" dva krat ale je x krat hore,ale ona ma taky spanok divny aj cez den,že zapišti,ja jej dam dudel,ona spi dalej,za chvilu si sadne,ja ju polahnem,ona spi dalej,a furt toto robi,ja neverim že raz začne spat normalne,presne o polnoci sa zobudi že chce mlieko,potom nevie hodinu zaspat s plnym bruchom,zas som sa dala na to že jej znižujem davky,sme na 15Oml,moj chce cez vianočne volno skusit vydržat že jej nedame to mlieko v noci a ona si odvykne,nevydrži to si myslim,lebo dve noci dozadu nikolka nespala od polnoci do tretej a ja som ušla do obyvačky a on jej o druhej robil mlieko,pritom pila o polnoci a ani mu to nevypila,ale hadam ked bude v puberte tak bude spavať 😀

bebel
18. dec 2012

@matulat waw, to tak veľa zje? Myslím, že aj ja menej jedávam 😀 Moc sme sa nepohli s rozširovaním jedálnička. 😅 Čakám až bude mať viac zubov..