Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@danka483 stale to neni dobre...mne sa to nezlepsuje,vypadava mi hlas.maly ten mava aj teploty a strasny kasel,tak mu dnes robila odbery a hodnoty ma dost zvysene,tak ma ine lieky a ked nepomoze tak ideme na krcne a vanes ma kasel a je velmi zahlienena a ked sa z toho nevylieci,tak tiez na krcne.a ma sopliska.je to take vseliake.
@danka483 musime to len vydrzat.ale im chybaju velmi vychadzky.na malej to bolo vidiet,ze bola spokojna aj na tu chvilu co sme bolu vonku.a inak mame zazitok.Sice nechutny,ale nasmiali sme sa.Vanes sa mi u doktorky strasne pokakala.ona bola cela okakana,ja od nej,doktorka a aj sestricka.takze sme mali uzas den.
no idem sa "pochvalit" s nasom zdravotnym stavom.Ja hlasivky 10%,Vaneske sa choroba vratila.boli sme dnes u doktorky,dostala antibiltika a ma zapalene ocko,tak dostala masticku na ocko.A Janikovi sa to zlepsuje.douziva antibiltika a bude dobrea troska zahlienene mandle.
ahojte baby...nestiham vas citat, dost ma zobrala tema slavka a jej odobratie dietata v uk, precitala som za jednu noc vsetky stranky a bola som sokovana ...sledovali ste to v telke? Ja si neviem predstavit ze by mi niekto len tak pre nic za nic zobral dieta. Ale nastastie su uz na slovensku. Baby a co mate nove vy??? Nam sa tlaci horny 4 zubcek. Ale zatial to zvladame.
Dnes som pozerala Priateľov a Nikolka pozerá na Rossa a namierila na neho ukazovak že tata tata 😀
@danka483 ja som to nepozerala v telke ak na modrom koniku vznikla tema socialny system v uk a jeho skusenosti a normalne som ani nedychala ked som to citala. Je to des co sa deje Co papkavate??My rano papame bud vyzivu , chlieb s maslom s dzemom, alebo len s maslom, alebo ovsene vlocky s jablkom, alebo chlieb so sunkou na obed bud nejaku polievocku, alebo zemiaky zo zeleninou, alebo masko s prilohou a poobede ked sa vysinkame tak mame banan s ovs. vlockami, alebo ine ovocie a potom kedze sa nam ptrlacia zuby papame talianske palicky, grisinny framiny...a vecer okolo 20tej ideme spinkata to davam cca 180 ml UM a potom sa budime okolo 1-2hej rano zase dam cca 120 ml UM a vstavame cca okolo7-8 rano. Jogurty teraz nedavam papali sme aj jogurty ale kedze sme boli dost nachladnuty tak som mliecko obmedzovala...ale inak dochadza mi inspiracia pri vareni lebo mala toho vela nezie a ja neviem varit v malom a potom to vsetko musim dojedat ja lebo mi je luto vyhodit to...
Inka čaute tetky u nás tie nočné variácie pokračujú mládenec celú noc na prsníku a ja len gúľam oči že nech je už aspoň ráno 😖 Cez deň nemá čas ani záujem mliekovať a nie ešte papať (občas malá výnimka) a v noci doháňame ja už neviem. Bolo by to fajn ale spať sa pri tom nedá len nenápadne udriemkávať ...a prča je to že cez deň spí 2x po cca 40 minút akože mám dosť. 😒
@danka483 to je na nervy toto,nikolka sice jedava "len" dva krat ale je x krat hore,ale ona ma taky spanok divny aj cez den,že zapišti,ja jej dam dudel,ona spi dalej,za chvilu si sadne,ja ju polahnem,ona spi dalej,a furt toto robi,ja neverim že raz začne spat normalne,presne o polnoci sa zobudi že chce mlieko,potom nevie hodinu zaspat s plnym bruchom,zas som sa dala na to že jej znižujem davky,sme na 15Oml,moj chce cez vianočne volno skusit vydržat že jej nedame to mlieko v noci a ona si odvykne,nevydrži to si myslim,lebo dve noci dozadu nikolka nespala od polnoci do tretej a ja som ušla do obyvačky a on jej o druhej robil mlieko,pritom pila o polnoci a ani mu to nevypila,ale hadam ked bude v puberte tak bude spavať 😀

@oluska88 a čože Oli stále nie ste v poriadku?