icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

xxx.klarka
21. júl 2011

ahojky
já jsem nějáká nadopovaná poslední dny. Včera jsem pekla vynikající štrůdl. Dneska se ráno vzbudila Natálka v 6 hodin, tak jsem vstala, zadělala na koláče, připravila si náplně a čekám až mi vykyne těsto. Mezitím jsem si naložila na svíčkovou co budu dělat zítra a připravila bombičky na dnešní oběd. Ještě odpoledne uvařím knedlíky k té svíčkové, ať mám zítra klid. 🙂

petrusew
21. júl 2011

@monicka23 Vítej mezi námi.

sara45
21. júl 2011
saaska
21. júl 2011

@sara45 jeho, kraaasne 🙂

loretana
21. júl 2011

@xxx.klarka jeeee, ty mi děláš chutě... miluji kynuté těsto, koláče i knedlíky... je a nějakou doboru omáčku bych si dala taky🙂 mě hrozně honí chutě - hlavně kyselé - okurky, zelí, kyselo a polívky... ty já nikdy moc nemusela a v těhotenství bych se po nich utloukla - vývary, bramboračka, čočkovka, květákovka, gulášovka, mňam🙂🙂

bacillka
21. júl 2011

@saaska aj mňa to zaujímalo lebo som mala vo februári MA tak chcem vedieť kedy som za vodou.

lubikaf
21. júl 2011

ahojte 😉

@gubcikova sa ani necudujem, ze ta to vytocilo 😠 mne nastastie dali hned skumavku, v ktorej mam nosit moc, takze nemusim zohanat. lebo pri prvom som si musela kupovat 😒

@xxx.klarka ty teda inak frcis 😉 mne sa veru nic nechce robit, by som sa len v posteli valala, len skoda, ze sa to pri mojom synovi neda 😉

@sara45 krasne foto 😉

sara45
21. júl 2011

@monicka23 aj ta vítam medzi nami 🙂

sara45
21. júl 2011

@saaska dakujem 🙂 konečne sa mi to podarilo vložit

hhranolka
21. júl 2011

tak já se asi take pripojuju... jeste nevim termin,.. bud konec unora, ci brezen .. jsem ted v 8tt
holky prosím dotaz,... jak se sexem,... mate pust, ci normální aktivita? Muze se neco stat mimcu?

danielik26
21. júl 2011

ahojte baby, aj ja by som sa rada pridala. Čítam Vás už od začiatku ale nechcela som sa pridávať a niečo zarieknuť, minulý rok som totiž tiež zažila niečo zle. No ale o tom už nechcem, včera som bola na ultrazvuku a všetko vyzerá ok. Termín mám 17.2. Chcela som sa pridať až po NT, ktorý mám na budúci týždeň ale vidím, že to tu chcete zamknúť tak som rýchlo šup sem musela.

ancka
21. júl 2011

@sara45 krasne fotecky!!!

@loretana ja som taka ista, tiez mam chut hlavne na take slano-kysle veci. minuly tyzden som varila kapustnicu a tento zase poriadny gulas, tak sa aj cela britska posadka domu zalizovala. len uz mi dosla slovenska slaninka a neviem co si bez tej pocnem, lebo ja ju rypem vsade :(

@xxx.klarka NEROB CHUTE!!!! 🙂

saaska
21. júl 2011

@hhranolka ak mas fyziologicke tehotenstvo, ziadne problemy ani potraty za sebou, tak mozete robit vsetko ako pred tym, tak ako my 😉

xxx.klarka
21. júl 2011

@loretana 🙂 hehe, to já zase maso, paštiky, a tak. 😅

@lubikaf taky bych se válela, ale když to strašidlo vstávalo tak brzo, tak jsem musela něco začít dělat, jinak bych usla 😀

Vítám nové členky 🙂

bacillka
21. júl 2011

@hhranolka @danielik26 tak vás tu vítam 🙂

saaska
21. júl 2011

ja by som zas jedla len sladke, kolaciky, zmrzlinky....ach jooo

hhranolka
21. júl 2011

@bacillka dik 😉 jeste radeji nebudu moc prispivat,.. porad se bojim, aby to dopadlo dobre 😉

bacillka
21. júl 2011

@hhranolka my s mužom máme do 13tt zákaz

mersinka
21. júl 2011

@hhranolka nam zase doki zakazal prve 3 mesiace pri malej, aj ked bolo vsetko ok, no a teraz ani nehovorim ☹

hhranolka
21. júl 2011

@bacillka a vis z jakeho duvodu? docetla jsem se, ze potrat to v zadnem pripade nevyvola,.. max ze je nejaka moznost infekce.... já ted totiz nevim ... 8.7. jsem byla v nemocnici a gynekolog mi zakazal sex i jakekoliv koupani (i ve vane),.. pak jsem sla ke svemu asi o tyden dele a ten rekl, ze koupat se muzu bezproblemu,.. na sex jsem v tu chvili zapomnela 😅 no a vcera uz jsme to nevydrzeli 😵 tak hledam info 😀

sara45
21. júl 2011

@hhranolka my mame tiež zakazané ☹

hejdita
21. júl 2011

ahoj 🙂
vitam nove tehulky 🙂
sexovat se muze normalne ..... jenom kdyz jsou nejake komplikace a pak to lekar nedoporuci tak potom bych se omezovala ...nebo radsi to vynechala uplne ale pokud je vse v poradku tak neni problem az do porodu sice je to pak omezene ale da se to a pro muze je obdobi tehotenstvi to nejlepsi protoze nemusi davat pozor 😀 (aspon u nas)

a jak se citite mate jeste nevolnosti? mne je sem tam divne od zaludku ale nezvracim jenom mne kdyz tak navali 😝 ale nezvracim jenom se potrebuju odvzdusnit a pak je to ok 🙂 chuti mi vsechno slane a korenene maso na vsechny spusoby.... a buchty a sledke mi leze krkem to nemusim 🙂 chiti mi kysele jako stavy a jablka .... sice jakoby nemam na nic chut ale kdyz uz dostanu tak prave na jmenovane ....citim se porad plna najezena ... tak pak az mi dojde spatne z hladu tak je sptane ...... no su zvedava co nosim v brisku taketo priznaky sem mela u jirku 😀 kazde tehotenstvi ale jine a ja si nevybavuju jake to bylo ze zacatku s jirku 🙂 ale az ten stred ....ze byl uplne pohodovy a uplne odlisny od dcery pri ktere sem na maso nekoukla az do porodu 😝 😀 😕

lilka1
21. júl 2011

@sara45 super fotecky . . . blahozelam

bacillka
21. júl 2011

@hhranolka ja som mala vo februári MA s tým že som neudržala a som náchylná na infekcie.
ale ak ti dnes nič nie je a včera ste to nepreháňali si myslím že bude všetko v pohode.

lubikaf
21. júl 2011

@xxx.klarka mne tiez hrozne chutia pasteky, jedla by som ich kazdy den 😉

aj ja vitam nove babulky tehulky 😉

@danielik26 ved preto sme este nespravili sukromnu, aby sa este mohli nejake baby pridat 😉

hhranolka
21. júl 2011

@bacillka aha,.. tak v tom pripade je pust lepsi....jinak jsme samozrejme nic neprehaneli 😉
a k nevolnostem... me je docela spatne... motani hlavy, pocity na zvraceni, navaly - teplo - zima a porad mam prujem, at jim co jim....
castecne si myslim, ze za nevolnosti muze i to hrozne pocasi.. si nedokazu predstavit, ze holky v takovych vedrech rodi.. diky bohu za zimne-jarni termin...
jinak musim opravdu kazdou hodinu neco snist, mam fakt hrozny hlad,... ale zase toho moc nesnim,.. staci dve, tri sousta neceho a jsem zase na hodnu najedena 😀

petra1303
21. júl 2011

@hhranolka tak podla mna ak nemas ziadne komplikacie sex nie je v ziadnom pripade zakazany...my sme pri Sofii sa nijak neobmedzovali a milovali sme sa este aj ze v ten den ako som isla rodit...teda o 1 rano a o pol 4 rano mi odtiekla voda 😵

ve2
21. júl 2011

ahojte -Vítam nové baby 🙂
@xxx.klarka ty teda fičíč. 🙂 🙂 🙂
@sara45 pekné foto. ja idem na UTZ až po1.8. -už aby to bolo! 🙂

petra1303
21. júl 2011

@hhranolka tak podla mna ak nemas ziadne komplikacie sex nie je v ziadnom pripade zakazany...my sme pri Sofii sa nijak neobmedzovali a milovali sme sa este aj ze v ten den ako som isla rodit...teda o 1 rano a o pol 4 rano mi odtiekla voda 😵

xxx.klarka
21. júl 2011

Už jsem kantáre, tak jen dopeču koláče a prdím to. Knedlík udělám kdyžtak až odpoledne. 🙂 Dítě konečně uslo, tak si užívám ticho. 😵
Já jdu k dr. až 8.8. ☹