icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

petra1303
21. júl 2011

@hhranolka prepac dva krat sa to poslalo niekedy mi to tu blbne 😖

lubikaf
21. júl 2011

@petra1303 tak vy ste si mozno tym sexom privolali porod, nie? 😉

@xxx.klarka to moj mi tu od rana, teda od pol deviatej, pisti 😝 dnes to bude tazky den 😒

petra1303
21. júl 2011

@xxx.klarka ty si aka sikulka normalne sa hanbim mi sme len teraz doranajkovali 😀 mne mala vstava o tej 10 som zvedava ako bude vstavat do skolky od septembra 🙄

lilka1
21. júl 2011

@hhranolka ja som mala napr. sex zakazany od dr. ked som si bola pre potvrdenie o tehu . . . to bolo v 6 tt., ale mam uz po UTZ a babo je v poriadku, ale zabudla som sa dr. opytat ci uz mozme a tak radsej neskusame a pravdu povediac ani nemam chut ☹

petra1303
21. júl 2011

@lubikaf no asi ano termin som mala 11.11. a narodila sa 7.11. 🙂

loretana
21. júl 2011

@xxx.klarka jeee, tak na masíčko chu´t ani nemám, ale ta paštika, zase si mi udělala chuť... dalal bychsitakovou tu v alobalu a madlovou🙂 jeee, tak už vím, co si koupím k obědu🙂 a doma si pak udělám bramboračku🙂
@ancka kamarádka mi říkala, že když je chuť na slané a kyselé, bude to kluk🙂 když na sladké, tak holka🙂 je to roztomilé, ale nevím, jak daleko to má k pravdě a jak daleko k babským pověrám🙂 ale stejně mě to baví, takhle si říkat - bude to kluk nebo holka a přemýšlet si o tom🙂 to je tak krásný🙂🙂🙂

xxx.klarka
21. júl 2011

@lubikaf mlaďaska dneska od 6, proto jsem ráda, že teď chrní 😅

@petra1303 jéjej, kde jsou ty časy kdy my malá taky vstávala kolem 10 hodiny, teď jsem ráda, když ji udržím v posteli do 8 hodiny 🙂

@loretana to já mám zase mlsnou hubu, jím jen francouzkou, svačinku a métskou. 😀

bacillka
21. júl 2011

@hhranolka aj ja mám prehánky tedy do času kým som nezistila že ma preháňa mlieko ako som ho vypustila zo stavy vo všetkých formách tak mi nič nie je až na to že mi všetko smrdí 🙂

lubikaf
21. júl 2011

@petra1303 a spava ti mala cez den alebo nie?

loretana
21. júl 2011

@xxx.klarka hmmm, já to vidím jasně a dnes si jdu pro paštiku🙂
Holky, určitě jste to už řešili, ale už máte jména? My máme klučičí jasné - Ondrášek🙂 Ale holčičí, to je problém - vždycky jsme chtěli Nelinku, je to číslo jedna, ale máme termín 1. února a Nela má svátek 2. února:( Co myslíte, dali byste tohle jméno, i když by bylo okolo narzek? Další v pořadí je Sofinka a Terezka, ale to už prostě nejsou číslo jedna🙂🙂🙂

petra1303
21. júl 2011

@lubikaf Sofinka nespava uz dlho...este sem tam cez zimu zaspala v kociku no uz skoro rok poobede nechce hajat ...a aj som sa ju vzdy snazila nech haja len ked zaspala a zobudila sa tak bud revala alebo bola taka zla ze radsej nech nespi 😀

lubikaf
21. júl 2011

@petra1303 lebo tiez rozmyslam nad tym, ze maleho nebudem davat cez den spat, lebo mi zaspava velmi neskoro, medzi druhou - tretou poobede, spi skoro tri hodiny a potom chodi spat vecer o jedenastej. tak rozmyslam, ze radsej ho necham cez den hore a dam ho spat o nejakej pol osmej - osmej. aj dnes vstal o pol deviatej rano, tak uvidim, aky bude poobede, ak by bol v pohode tak ho dam spat az vecer.

@loretana ja by som teda Nelinku asi nedala, keby mala mat hned narodky aj meniny 😕 a Sofinka aj Terezka su krasne mena, popravde neviem, ktore by som z tych dvoch vybrala, lebo sa mi pacia obe rovnako 😉 mozno skor Terezku, ale to asi len preto, lebo tych je v okolo menej ako Sofiniek 😉

petra1303
21. júl 2011

@lubikaf no aj mne chodievala spat neskoro niekedy sa ulozila aj o 5 tak som jej vymyslela program aby nespala...ale vies moja sice poobede nespi no niekedy este o 11 skace 😠

parvitas
21. júl 2011

tak babuľky, mám potvrdené dvojvaječné dvojičky. 😉 a podľa sona som v 9.tt. srdiečka pekne bili, fotka je rozmazaná (som nestihla ísť na wc). uff... som aj rada, aj sa bojím... dostala som Duphaston 2x 1 tab., na udržanie tehotenstva... 😕
snáď to bude dobré...
celá rodina v šoku 🙂
u nás dvojičky nikto ešte nemal. doktor to len tak skonštatoval, že to boli 2 zdravé vajíčka a 2 zdravé spermie 🙂 a že niekto s tým začať musí... 😀

loretana
21. júl 2011

@lubikaf děkuji za radu... asi máš pravdu, bylo by to hloupé... v dospělosti to asi člověk vůbec neřeší, ale děťátko by to mohlo mrzet, navíc když i ty Vánoce a narozky a budou blízko u sebe...

lenca.b
21. júl 2011

loretana u mna to je to iste tiez vyberam meno, ktore sa mi paci ale tiez nechcem aby to bolo nakope uz len to ze tam su dost tesne aj vianoce 🙂 len mesiac ...ale myslim ze najlepsie je sa rozhodnut co sa ti bude k babatku hodit proste na ktore si zvyknete... sak cas ukaze :D

hhranolka
21. júl 2011

@parvitas tak to gratulace!!!!

ve2
21. júl 2011

@parvitas supér ,tak sa držte 🙂 🙂 🙂

gubcikova
21. júl 2011

@sara45 krásnučké foto
@hhranolka @danielik26 vítam vás medzi nami

ja som teraz skončila 2 hod. upratovanie.som celú kuchynu vyhádzala,vyumývala,záchod,kúpelku,spálnu,decku,obyvku a mám hotovo fuuu.dnes mám nejak dobrú náladu.no včera som sa navečer rozčulovala nad malou,že ma už bruško bolelo.máme obdobie vzdoru.sa 4 krát pocikala vedľa nočníka,pokazila žaluzie 🙄

gubcikova
21. júl 2011

@loretana ja som pri malej mala chuť len na sladké a hlavne ananás a melon,čokolády tak niečo na tom bude
@parvitas gratulujem 😀

tunylyk
21. júl 2011

@parvitas blahozelam,ja som si po zisteni tehu s mm robila zarty,ze to tentokrat budu dvojicky a zas chalani,tak ked mi prve sono ukazalo jedno drobco,bola sranda,ze nemam plasit 🙂 ale aj tak sa smejem,ze stale tam mozu byt 2 😀 poznam pani,ktora sa o dvojcatach dozvedela,az ked ich porodila 😉

viknat
21. júl 2011

Ahojda, taky se přidávám do klubu 😀 Takže píšu něco o mě... Termín máme 19.2., já sama jsem narozena 21.2. 😉 Byl to trochu šok, protože hned napoprvé nám vyšla dvojčátka a já vždy plánovala jen 2 dětičky, takže jsem myslela, že miminkovské období mám už nadobro za sebou... no opravdu jen myslela 🤐 Příští týden ve čtvrtek jdu k Dr. na KO a pro těhotenskou knížku. Jinak každý týn zvracím a modlím se, ať už je toto období za mnou 😀

bacillka
21. júl 2011

@lubikaf a chcete ju volať Nela alebo Kornélia lebo u násl je Nela v 5mesiaci a Kornélia v 12tom. aj tak sa to bude volať Nelka

adenka
21. júl 2011

ahojte,
fuuuu baby vy ste teda aktivne... ze kolace a svieckova a upratovanie... o com to hovorite??? ja tu uz zakopavama o spinave pradlo, o tej kope na zehlenie ani nehovorim a cely byt ako po vybuchu... ale uz len cakam nech prejdu tie nevolnosti a vyslem manzela s malou k babke a ja si tu pekne vygruntujem 😀

a k tym chutiam, ja zas pistim po salamach a klobaskach... vyprazany syr a podobne tazke zranice z ktorych je mi potom na grc, ale nemozem si pomoct... a samozrejme hned po chlebe so salamou si musim dat cokoladu.. no uplne sialenstvo.. a mamnzel mi len nadava ze sa stazujem ze mi je zle a pojem piate cez deviate... hmmmm 😅

gubcikova
21. júl 2011

@tunylyk poznám aj ja jednu pani a jej to oznámili v 33tt

adenka
21. júl 2011

@parvitas jeeej tak dvojicky?? gratulujem 😵 ... osobne si to neviem predstavit, ale zas ako to bude na zaciatku tazke, tak to bude potrom lahsie ked sa spolu prehraju... drzim moc palce 🙂

tunylyk
21. júl 2011

@gubcikova hmmm tak u mna ani srnka netusi,co mi chuti 😀 skor nic,ale pri chlapcom som milovala kremzsku horcicu,este som si tam namiesala chren a jedla to lyzicou 😀

lubikaf
21. júl 2011

@parvitas wau tak to gratulujem 😉 😉 😉

petrusew
21. júl 2011

Vítám všechny nové těhulky!
@parvitas Jéééé, tak to dvojnásobně gratuluju! Je to bomba!
@tunylyk kamarádka se dozvěděla, že bude mít dvojčata až v pátém měsíci těhu, byla docela v šoku...ale ta co se to dověděla při porodu musela být víc 🙂
Mě se všichni ptají, jestli je tam fakt jedno...já teda zatím viděla JEDNO, tak doufám, že to durhé nebude někde schované 😀 Švagrová mě s tím pořád zlobí 😀
Dneska jsem mluvila s mojí milovanou tchýní, ona je tak hodná, mám ji moc ráda. Má dnes narozeniny, krásných 50! Už mi chtěla volat v týdnu, ale měla strach se zeptat...byla jsem na těch odběrech na NT a ona se bojí, jestli je všechno v pořádku. Tak jsem jí říkala, že jdeme 25. 7 na genetický pohovor a snad i ten UTZ, tak jí řeknu potom, ale že jsem vnitřně přesvědčená, že je malé v naprostém pořádku a že má být klidná. Minule mi říkala, že našla zavinovačku ještě po manželovi (30let starou) takovou tu péřovou a prý jestli ji budu chtít. Tak jsem byla strašně moc nadšená, chci pár věcí po nás, je to krásná vzpomínka!
@gubcikova Já jím pořád masenko 😀 Jsem schopná kombinovat brambůrky s čokoládou a tak 😀 Jen jsem zjistila, že mi dělá špatně rajče a paprika či okurek, vše kde je šlupka 😖

lubikaf
21. júl 2011

@bacillka to nie ja ale loretana riesila Nelu 😉 😉

@adenka ja teda tiez nemam chut upratovat doma, vcera som na vela na vela pozehlila 😝