Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@petra1303 tak vy ste si mozno tym sexom privolali porod, nie? 😉
@xxx.klarka to moj mi tu od rana, teda od pol deviatej, pisti 😝 dnes to bude tazky den 😒
@xxx.klarka ty si aka sikulka normalne sa hanbim mi sme len teraz doranajkovali 😀 mne mala vstava o tej 10 som zvedava ako bude vstavat do skolky od septembra 🙄
@xxx.klarka jeee, tak na masíčko chu´t ani nemám, ale ta paštika, zase si mi udělala chuť... dalal bychsitakovou tu v alobalu a madlovou🙂 jeee, tak už vím, co si koupím k obědu🙂 a doma si pak udělám bramboračku🙂
@ancka kamarádka mi říkala, že když je chuť na slané a kyselé, bude to kluk🙂 když na sladké, tak holka🙂 je to roztomilé, ale nevím, jak daleko to má k pravdě a jak daleko k babským pověrám🙂 ale stejně mě to baví, takhle si říkat - bude to kluk nebo holka a přemýšlet si o tom🙂 to je tak krásný🙂🙂🙂
@xxx.klarka hmmm, já to vidím jasně a dnes si jdu pro paštiku🙂
Holky, určitě jste to už řešili, ale už máte jména? My máme klučičí jasné - Ondrášek🙂 Ale holčičí, to je problém - vždycky jsme chtěli Nelinku, je to číslo jedna, ale máme termín 1. února a Nela má svátek 2. února:( Co myslíte, dali byste tohle jméno, i když by bylo okolo narzek? Další v pořadí je Sofinka a Terezka, ale to už prostě nejsou číslo jedna🙂🙂🙂
@petra1303 lebo tiez rozmyslam nad tym, ze maleho nebudem davat cez den spat, lebo mi zaspava velmi neskoro, medzi druhou - tretou poobede, spi skoro tri hodiny a potom chodi spat vecer o jedenastej. tak rozmyslam, ze radsej ho necham cez den hore a dam ho spat o nejakej pol osmej - osmej. aj dnes vstal o pol deviatej rano, tak uvidim, aky bude poobede, ak by bol v pohode tak ho dam spat az vecer.
@loretana ja by som teda Nelinku asi nedala, keby mala mat hned narodky aj meniny 😕 a Sofinka aj Terezka su krasne mena, popravde neviem, ktore by som z tych dvoch vybrala, lebo sa mi pacia obe rovnako 😉 mozno skor Terezku, ale to asi len preto, lebo tych je v okolo menej ako Sofiniek 😉
tak babuľky, mám potvrdené dvojvaječné dvojičky. 😉 a podľa sona som v 9.tt. srdiečka pekne bili, fotka je rozmazaná (som nestihla ísť na wc). uff... som aj rada, aj sa bojím... dostala som Duphaston 2x 1 tab., na udržanie tehotenstva... 😕
snáď to bude dobré...
celá rodina v šoku 🙂
u nás dvojičky nikto ešte nemal. doktor to len tak skonštatoval, že to boli 2 zdravé vajíčka a 2 zdravé spermie 🙂 a že niekto s tým začať musí... 😀
loretana u mna to je to iste tiez vyberam meno, ktore sa mi paci ale tiez nechcem aby to bolo nakope uz len to ze tam su dost tesne aj vianoce 🙂 len mesiac ...ale myslim ze najlepsie je sa rozhodnut co sa ti bude k babatku hodit proste na ktore si zvyknete... sak cas ukaze :D
@sara45 krásnučké foto
@hhranolka @danielik26 vítam vás medzi nami
ja som teraz skončila 2 hod. upratovanie.som celú kuchynu vyhádzala,vyumývala,záchod,kúpelku,spálnu,decku,obyvku a mám hotovo fuuu.dnes mám nejak dobrú náladu.no včera som sa navečer rozčulovala nad malou,že ma už bruško bolelo.máme obdobie vzdoru.sa 4 krát pocikala vedľa nočníka,pokazila žaluzie 🙄
@parvitas blahozelam,ja som si po zisteni tehu s mm robila zarty,ze to tentokrat budu dvojicky a zas chalani,tak ked mi prve sono ukazalo jedno drobco,bola sranda,ze nemam plasit 🙂 ale aj tak sa smejem,ze stale tam mozu byt 2 😀 poznam pani,ktora sa o dvojcatach dozvedela,az ked ich porodila 😉
Ahojda, taky se přidávám do klubu 😀 Takže píšu něco o mě... Termín máme 19.2., já sama jsem narozena 21.2. 😉 Byl to trochu šok, protože hned napoprvé nám vyšla dvojčátka a já vždy plánovala jen 2 dětičky, takže jsem myslela, že miminkovské období mám už nadobro za sebou... no opravdu jen myslela 🤐 Příští týden ve čtvrtek jdu k Dr. na KO a pro těhotenskou knížku. Jinak každý týn zvracím a modlím se, ať už je toto období za mnou 😀
ahojte,
fuuuu baby vy ste teda aktivne... ze kolace a svieckova a upratovanie... o com to hovorite??? ja tu uz zakopavama o spinave pradlo, o tej kope na zehlenie ani nehovorim a cely byt ako po vybuchu... ale uz len cakam nech prejdu tie nevolnosti a vyslem manzela s malou k babke a ja si tu pekne vygruntujem 😀
a k tym chutiam, ja zas pistim po salamach a klobaskach... vyprazany syr a podobne tazke zranice z ktorych je mi potom na grc, ale nemozem si pomoct... a samozrejme hned po chlebe so salamou si musim dat cokoladu.. no uplne sialenstvo.. a mamnzel mi len nadava ze sa stazujem ze mi je zle a pojem piate cez deviate... hmmmm 😅
Vítám všechny nové těhulky!
@parvitas Jéééé, tak to dvojnásobně gratuluju! Je to bomba!
@tunylyk kamarádka se dozvěděla, že bude mít dvojčata až v pátém měsíci těhu, byla docela v šoku...ale ta co se to dověděla při porodu musela být víc 🙂
Mě se všichni ptají, jestli je tam fakt jedno...já teda zatím viděla JEDNO, tak doufám, že to durhé nebude někde schované 😀 Švagrová mě s tím pořád zlobí 😀
Dneska jsem mluvila s mojí milovanou tchýní, ona je tak hodná, mám ji moc ráda. Má dnes narozeniny, krásných 50! Už mi chtěla volat v týdnu, ale měla strach se zeptat...byla jsem na těch odběrech na NT a ona se bojí, jestli je všechno v pořádku. Tak jsem jí říkala, že jdeme 25. 7 na genetický pohovor a snad i ten UTZ, tak jí řeknu potom, ale že jsem vnitřně přesvědčená, že je malé v naprostém pořádku a že má být klidná. Minule mi říkala, že našla zavinovačku ještě po manželovi (30let starou) takovou tu péřovou a prý jestli ji budu chtít. Tak jsem byla strašně moc nadšená, chci pár věcí po nás, je to krásná vzpomínka!
@gubcikova Já jím pořád masenko 😀 Jsem schopná kombinovat brambůrky s čokoládou a tak 😀 Jen jsem zjistila, že mi dělá špatně rajče a paprika či okurek, vše kde je šlupka 😖

@hhranolka prepac dva krat sa to poslalo niekedy mi to tu blbne 😖