Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@petrusew tak to veru bola,doma vybavicka a kociarik pre jedno a manzel v telefone az onemel 😉 inak mi mame tiez nejake vecicky po mne aj mm,stale su pekne a daju sa vyuzit,aj perinky,niekedy veci vydrzali viac,ako tie ktore teraz predavaju... a do tych zavinovaciek starych klasickych som uz perove vyplne nedavala,dostat kupit aj stvorcove a hranate vyplne,podla toho aky ma tvar zavinovacka,pekne to vyperie aj pracka,mladsi je alergik,tak u nas pierka nehrozia 😉
Ďakujem za gratulácie, kočky 🙂
teraz si to užívam... ale aj tak to je neskutočné... som vždy túžila po dvojičkách, reku dve deti a jedným vrzom 😉 a potom som bola šťastná, že máme len dcérku, lebo aj okolo jedného dieťaťa je dosť roboty... a teraz pribudnú rovno dve! 😀 wuuaaaa
s tým upratovaním - ja sa tiež pridávam do klubu. neskutočne ma vytáča každý smietok. (ono je to celom pravdo, to o budovaní hniezda), už aj pílim manželovi uši, že by sme mali vymaľovať a konečne dokončiť podlahu do spálne (zatiaľ tam máme linoleum) 🙂
a minule som umyla všetky okná, jasné že už v noci muselo pršať... takže sa mi teraz všetci v rodine smejú, že podľa mňa vedia, kedy si majú brať dáždniky. vždy potom, čo doumývam okná 😝
tiež ma čaká hora prádla na žehlenie veľká ako golem... tak si asi pozriem nahraté seriály.
len keď mi prestane byť zle.... 😝
a chute neskutočné... chuť na kyslé a sladké zároveň, potom iba čokoláda. na ďalší deň ju nemôžem ani cítiť... včera by som vraždila za kyslé rybičky.
dnes zase za maliny...
@loretana no mne môj gynekolog pri dcére nerobieval sono,preto som už u druhého.ten robieva aj veľké soná.mne zistili pohlavie teda v nemocnici za príplatok 10€ v 20tt a potom na 3D sone v 22tt.ja idem na kontrolu o 4 týždne takže by som už mala byť 16+1 tak hádam to už bude vidno.už sa teším aj na prvé kopančeky.pri malej to bolo v 20tt prvé bublinky a riadne kopance už 22tt 😀 tak som zvedavá či to bude ako sa píše,že pri druhom bývajú skôr cítíť
baby, no ja teda maso normalne vobec nejem, max obcas z donutenia hydinu, ale teraz by som zjedla aj celeho vola, keby mi ho upeceneho naservirovali. sila. manzel sa tesi, lebo zrazu ma na stole rezne a steaky a rolady v nevidanej frekvencii 🙂 ale okrem masa a melonu je to dost biedne. a to je vraj vrchol nevolnosti okolo 8-9 tt, potom by mali ustupovat. ak teda zena nema cysty, lebo tie vraj nevolnosti predlzuju. divna statistika. moc jej neverim.
my chodime kupat na bagrovisko, na kupalisko, do haly. normalne si z bazena vzdy doniesem "pekny pozdrav", ale zatial sa da. aj som sa cudovala. inak, babulky co trpite na kvasinky. ak vam to nie je nechutne, mne celkom pomaha sa dole vytriet bielym prirodnym jogurtom. a trochu nechat posobit. odvtedy mam celkom pokoj. ale neviem, ci to kazdemu pomaha.
http://tehotenstvo.rodinka.sk/index.php?id=gene... zaujímavé hlavne stým nosom
Vítam nové čakateľky 🙂
@parvitas dvojnásobná gratulácia, bude to určite ťažké, popri malej nezbednici, ale o to krajšie 😉
@loretana my máme podobný problém. Ešte z prvého kola máme favorita Veroniku, ale keďže nemôžem rodiť neskôr ako mám termín, narodeniny a meniny budú asi tesne pri sebe. Manžel by aj napriek tomu dal také meno, no ja som proti. Chudák dieťa všetko pokope aj s vianocami, ani by si to neužilo.
Mne zistili pohlavie v 20 tt, pri veľkom ultrazvuku a odvtedy sa zakaždým cudne schovával 😀
@petrusew tiež mám kopec vecí po mne a je to výhoda, hlavne na doma, alebo na ihrisko. Ak aj náhodou zničí, nie je mi to až tak ľúto 😉
moj bratranec sa vola adam a narodil sa na stedry den 🙂 😀
a mena - my nemame ziadne a ani nevieme nejake najst. bud su uz zadane, alebo "onosene", alebo sa nieco vzdy na to rymuje (manzel vzdy pride s takymi hlaskami). a nic exoticke. je to tazke.
@adenka
@bacillka
@funny holky děkuji, to znamená, že na příští kontrole, když půjdu zase po měsíci, bych mohla už možná vědět, to budu 17+1🙂
@lucika09 no tak vidíš, tak to máme stejné... ve mě se to pořád tluče... to jméno se nám opravdu líbí nejvíc, ale mít to hned za sebou??? A zase na druhou stranu - jméno se používá neustále, dennodenně, jde s tebou celým životem, kdežto svátek je jednou za rok a navíc u nás v rodině se mu zase takový velký význam nepřikládá, takže nevím nevím:(
@gubcikova tak to se ti nedivím, že jsi šla k jinému doktorovi, který má UTZ.. taky jsem měla doktorku, která ho neměla a rychle jsem od ní utekla... dnes mi to přijde až neuvěřitelné, a zvlášť v těhotenství, že jsou ještě lékaři, který ho nepoužívají...
@funny ja take experimenty neskusam ze biely jogurt lebo raz ma mama natrela tusim bielym jogurtom lebo som bola spalena alebo smotanou uz neviem co je dobre na to a taky krik som spustila co ma to stipat a svrbet zacalo az som plakala 😀 takze radsej nic take 😀
a tiez nie som masova pri malej som skor cokolady jedla a teraz by som jedla len sunky salamky a maska...
@loretana nie, vsetko naraz slavili, to je prakticke 😀
u nas sa meniny neslavia, takze to neriesime. ale keby to bolo moje vysnivane meno, vobec by som nevahala. martin, alebo daniel je aj u nas vo vybere. ale este to nie je take ..... " ze to je to meno!" .... ja zavidim ludom, ktori uz vzdy vedeli ako sa budu volat ich deti.
hahaha, ja som jeden cas bola presvedcena (asi v 11rokoch), ze moja dcera sa bude volat scarlett a syn rhett 😀 😀 mna odviate vetrom velmi bralo 🙂 nastastie ma to preslo a ine napady uz neprisli 😀
ale nestraste, ja cokoladu a sladke ani citit nemozem, co je super, kvoli cukrovke, ale ja chcem babbbuuuuuu! nie ze to fakt funguje s tymi chutami 🙂
@petra1303 na popaleniny je dobry cierny caj 😀
to sa s tym musi clovek vediet stotoznit. urcite su aj ine dobre recepty. ja to nikomu nenutim, len to mam tiez od mojej zenskej dr. ta je taka joginka spiritualka, celkom srandovna. a dobre rady dava, aj potom neskor na cviky panvoveho dna, co konecne zaberaju. takze ja jej verim 😉
no prave som sa objednala na ten utz v dr. Cunderlikovi a sestricka mi povedala ze ma to bude stat 95 ecok... skoro som spadla z noh... ja fakt neviem co robit.. to je strasne vela a ked aj tak budem musiet ist na amniocentezu, tak tam budem zas platit... aaaach 😔
No já nevím ale u mě vždy dosahovali nevolnosti vrcholu kolem 10-12 týdne. Poté byly sice vydatné ale už jen sem tam... Aj teraz to tak mám.... ale už mi to (snad) končí. Hurá do 2. trimestru
@lucika09 môj otec Je Štefan teda má Vianoce, meniny a v januári aj narodeniny celý život na to nadáva že všetci to odbili jedným darom. Preto nemá rád Vianoce
@loretana ja som písala len som to zle priradila že je možné na SK dať meno Nelka tá má sviatok v 5mesiaci a Kornélia tá má sviatok v 12tom a všetky ich voláme rovnako Nelka. Aj toto je riešenie 😀
nemyslim ze to je s tymi meninami a narodkami take tragicke... aj moj manzel a aj dcera maju meniny a narodky v ten isty mesiac.. obom vzdy kupujem 2 dary a tiez maju 2 oslavy... je to o pristupe rodiny ze tie zviatky nespoji...

@parvitas dvojnasobne gratulacie 🙂
@viknat ahojky, to je sranda, ja mam narodeniny 21.2., moj manzel 19.2. a termin mame 20.2 😀