icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

bacillka
21. júl 2011

No nám dievčenské meno vybral syn že Nikolettka a o chlapčenské meno bojujeme, ja chcem Olivera alebo Jakuba no môj manžel ani počuť.
Prvé sme riešili kuriózne - dohoda bola že chlapec bude po mne Maťo a dievčatko po mužovi Mirka teda si to vystriedame. No potom prišiel syn a striedačka je tatam.

silvia.t
21. júl 2011

Ahojte baby,my sme uz doma po 2tyzdnoch 😀 idem hned zapinat pracku,lebo mame toho az cez hlavu 😅 tak uz sa vam budem naplno venovat 😀 ozaj uz je aj sukromna skupina?ak ano,kde ju najdem???

vitam vsetky nove tehulky je vas tu dost to je super 😀

my meniny neoslavujeme vobec,v TR ani neexistuju 😅
@parvitas gratulujem a aj v dobrom zavidim 😉 moj sen mat dvojky ♥

petrusew
21. júl 2011

Holky, kdy jde na UTZ poznat pohlaví miminka?
@bacillka tak u nás byl Martin jasný téměř hned, ale ta holka je tak trošku boj. Zatím se nám ale nejvíc líbí ta Klárka.

xxx.klarka
21. júl 2011

@petrusew Mě dr řekla že budeme mít holčičku v 17+2tt a od té doby jen a jen potvrzovala. Hodně záleží na tom jak je miminko natočené. 🙂

ba80
21. júl 2011

ahojte, ako sa mate v tomto "super" pocku? ja uz som z toho na nervy... 😠 😠
@petrusew
@xxx.klarka aj nam to povedali na 3D utz uz v 17tt... 😉

petrusew
21. júl 2011

Tak všem budu tvrdit, že čekáme miminko a víc nás nezajímá 😀
@ba80 U nás začalo pršet v noci a ještě nepřestalo. Venku je tak strašně ošklivo!A já musím 3x za den ven se psem...vůbec se mi nechce 😠

funny
21. júl 2011

@petrusew to je dobra odpoved 😀 😀 😀

my sme to pri prvom fakt nevedeli (chceli sme) a na porodnej sale na nas porodnik kukal ako na mimozenstanov, ze v dnesnej dobe techniky... ale ja som mala taku divnu dr vtedy. a ona robila fakt len 3 x utz za cele teho a ze ona tam nic nevidi. 😒

mne sa tiez teraz moc nechce so psom, vsetka energia sa mina na certov a na domacnost. ale aspon na cvicak sa musim dovliect. 🙄

petrusew
21. júl 2011

@funny já musím vyžehlit hromadu prádla, ale ještě jsem se k tomu nedokopala ale asi to udělám teď, protože není tak horko a nemám se tedy na co vymluvit, že 😀 Se psem bude muset hold švagrovka...i když se jí teda asi nebude moc chtít 😀

petrusew
21. júl 2011

@funny se mě ptal brácha tak 14dní je to, že "ségra, a co to teda bude?" a já mu na to" předpokládáme mimino"...no byl v šoku 😀 manža se u toho chechtal jak malej 😀

parvitas
21. júl 2011

@petrusew uz aj od 16tt sa to da, ale musi byt prtave spravne natocene... nasa mala sa ukazala nakoniec az pri velkom 4D sone, okolo 20tt, dovtedy sa skryvala a mala tam bud paticky alebo pupocnikovu snuru 😀

parvitas
21. júl 2011

a este k tym meninam a narodkam... ked sme vybrali po dlhom boji meno Evka, tak vsetci sa na nas divali, ze ci ju chceme pripravit o meniny... no nechceme... ale aj mamina aj svagrina su Evky, tak sa to normalne oslavuje, navyse mamina ma pred Vianocami aj narodeniny. ani vo sne by nás nenapadlo nejako spajat dokopy. proste sa to oslavuje akoby bol normalny den 😉

petrusew
21. júl 2011

@parvitas No necháme to nakonec na prckovi, kdy se nám a jestli se nám vůbec ukáže 🙂

gubcikova
21. júl 2011

@loretana on mal utz,ale bol lenivý mi ho spraviť.a prečo ideš na kontrolu,až tak neskoro?ja som teraz 12+3 a idem na kontrolu po 4 týždňoch a vtedy mi to vychádza 16+1(čiže 17tt)

moja malá je viera,takže meniny má 5.10 a narodená je 26.10.meno sme dávali po mojej mamine,ktorá zomrela skôr ako malinkú videla.sme s jej menom spokojný,pekne jej sedí,je to taký šibal a neviem si u nej predstaviť nejaké meno ako vaneska,sofinka.hovoríme jej vierka,vieri.ked naštve tak vierisko 😀 druhé by som chcela elišku,alebo elizabet (najviac však barborka no mm o tom ani počuť) on chce simonku(podľa jeho bývalej lásky z detstva)no zase ja ani o tom počuť.okolí sa páči elizabet,len nechcem ked má malá slovenské,tak nech ma aj druhé

mersinka
21. júl 2011

Tak my sme pri malej do poslednej chvilky nevedeli, co to bude 😀 nechali sme sa prekvapit, aj doki co ma rodil, nechapal, ze preco sme nechceli vediet. Bolo to nase najvacsie prekvapenie zivota a stalo to za to 😀 😀 😀 Ja som bola presvedcena, ze to bude chlapec, aj okolie mi podla najroznejsich priznakov prepovedalo chlapca a nakoniec sme vsetkych dostali 😀 😀 😀
Ale tentokrat uz asi nevydrzim a dam si povedat, aby som sa tak nejak na to pripravila...no ale uvidime, ako sa este rozhodnem, lebo mm ani pocut, on sa chce zase nechat prekvapit, tak mozno ma ukeca 😀 😀 😀
A mena mame Martin jednoznacne od zaciatku a dievcenske bude zase obrovsky problem, tak snad nieco do porodu vyhutame 😀 Ale nieco klasicke, slovenske a nejake kratsie.

No a moj pruser najvacsi je, ze zajtra nastupujem spat do prace po troch rokoch 🙄 Doki ma nechcel vypisat, ze az po velkom screeningu uvidi, co sa s tym bude dat robit 😠 Tak to tam musim nejako prezit 😔

lubikaf
21. júl 2011

@mersinka jeej tak tvoja malinka ma dnes tri rocky? tak to vsetko najlepsie prajeme 😉

inak aj nas maly je narodeny 1.8. a meniny ma 23.8., takze v jeden mesiac. sme si to ani nejak neuvedomili, ked sme to meno davali, ale tak nevadi 😉 pri nom sme vedeli, ze bude chlapec, a rozmyslam, ze teraz by som si to nedala povedat, ale uvidim, ci nebudem moc zvedava 😉

lubikaf
21. júl 2011

@gubcikova ja by som asi Elisku dala, ked mate Vierku 😉 nech su obe mena slovenske 😉

funny
21. júl 2011

@gubcikova eliska je krasne! mne sa paci aj amalka (tuna amelie), alebo ellen, ale manzelovi nie. mozno na amalku by sa este dal ukecat. uvidime. on chce lenu, ale toho je tu na kazdom rohu plno.

@lubikaf hehe, aj my oslavujeme 1.8 😀 ale meniny ani neviem kedy ma. 🙂

sara45
21. júl 2011

@parvitas dvojnásobná gratulácia 🙂
K tým nevolnostiam ja som bola celkom v pohode ,ale dnes mi je úplne ne nič. My sa na mene nemožeme zhodnut vobec .ja mam par mien ktore sa mi pacia pre chlapca sa ,i celkom paci Kristian ,Sebastian , dievcatko Karolinka ,Klara ,Liliana ,Zoe atd..... ale priatel ani pocut

lubikaf
21. júl 2011

baby je to tazke s tymi menami, ze? my zas keby cakame chalana, tak neviem na akom mene by sme sa dohodli, ved my sme aj filipa vybrali len tak tak. to bolo tusim jedine meno, s ktorym sme obaja suhlasili. no pevne verim, ze to bude teraz baba 😉

@funny jeej tak super, a kolko mate rokov?

amouramour
21. júl 2011

my planujeme ked bude dievcatko Paulinka a ked chlapec po ockovi Roman🙂

mersinka
21. júl 2011

@lubikaf dakujeme 😉

mareka
21. júl 2011

Ahoj holky, nevím zda mě tu přijmete , dnes jsem se dozvěděla termín a máme to na zlomu ☹
29.2 a pak říkal 5.3 ale že pokud mám záhul tak prý to bude únorátko 😀
Tak mohu se sem přidat k vám ?

ancka
21. júl 2011

baby tak mne dnes spadol orbovitaaaaaaaaansky balvanisko zo srdca. az sa mi slzy natisli do oci ked som videla to male drobatko a skackalo si tam a kopkalo, no uplny zazrak... som sa nevedela vynadivat. a dokonca nam posunuli termin lebo meriame uz 53,8 mm, cize 12tt a to som podla minuleho ultrazvuku mala byt len 10 + 4tt takze dost velky skok... tak som strasne vyradostnena, aj drahy bol so mnou, tak ten nechapal a dufam, ze mu to konecne uz doslo ze cakame babo. takze uz hadam aj my zacneme nad tymi menami rozmyslat 🙂

hejdita
21. júl 2011

@mersinka malé velké slečně Petruške přejeme k dnešním narozeninám hodně zdraví 🙂
a kam nastupujes teda kam se vracis do prace je to nejaka tezka prace nebo v jakem je to smeru? ze rikas musis nejak prezit.... no je to teda mazec ale zase budes mit nejake korunky ne? nebo i tak by si musela na UP ne? a tam nevim ci by si neco dostala.....takto to treba bude lepsi teda pokud nejsou nejake problemy samozrejmne.... 🙂

adenka
21. júl 2011

tak u nas mena nebol problem... dominika bolo uz vyrobne meno a alternativa bola danko... takze ak bude chalan, tak daniel... mne sa paci aj tomas a filip, ale manzel ani pocut... a pri domike sme este zvazovali viktoriu, tak ak sa nam opat postasti dievcatko, tak bude viki... 🙂

adenka
21. júl 2011

@ancka blahozelam a tesim sa s vami 🙂

lucika09
21. júl 2011

@mersinka Peťke všetko najlepšie 🙂
@ancka jééj, to je úžasná správa a samozrejme gratulujem 🙂 Ja si ešte musím počkať do 1.8. aby som videla našeho drobčeka, len dúfam, že je všetko v poriadku.
K tým menám. My máme s tým kurióznu príhodu. Do poslednej chvíle bol náš malý Damián, ale na poslednú chvíľu som si to rozmyslela a ešte cestou do nemocnice v kontrakciách sme nakoniec vybrali Jakuba. Myslím, že mu to meno sedí, je to taký malý Kubo a ani by som si k nemu nevedela lepšie meno predstaviť 🙂

sara45
21. júl 2011

@ancka krásne fotečky 🙂

mersinka
21. júl 2011

@lucika09
@hejdita dakujeme za blahozelanie 😉
nastupujem do starej prace, je to statna sprava - zivotne prostredie, zensky ohovaraci kolektiv, no ziadna slava. Chodievam aj dost von, do terenu, po stavbach, zumpy kontrolovat...eee....tak snad to tam niekedy neoznackujem 😀 😀 😀 Ja som odtial odchadzala na matersku s tym, ze uz sa tam nevratim, ze nejako sa to vyriesi za tie 3 roky... 😝 A nic sa nevyriesilo, roky usli strasnou rychlostou a moj plan pokracovat v dalsej materskej sa nepodaril ☹ No a rozhodla som sa, ze ked sa nepodari do posledneho mesiaca otehotniet, dam vypoved, uzijem si este leto s malou a od septembra sa zacnem pozerat po niecom novom. A psychika zapracovala, podarilo sa otehotniet a tym padom nic ine nejdem riesit, vyuzijem vsetky vyhody st.spravy, ze mi drzia miesto stale, takze si to tam odkrutim par mesiacov a zase som za vodou na dalsie 3 roky 😅 Takto je to najjednoduchsie a aj peniazky sa hodia, tak kaslem na to. Len sa mi straaaaasne nechce 😖
.....a bude mi smutno za malou.... 😢

petra1303
21. júl 2011

@lubikaf no tak dnes som ten poobedny spanok nejak zakrikla lebo zaspala o 4 a pospala si hodinku a teraz tu este skace a stale chce mnamo 😠 😀