icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

loretana
22. júl 2011

@bacillka aha, tak to máte jinak, u nás je fakt jen 2. února...
@adenka je to tak, ještě to promyslíme a uvidíme🙂

gubcikova
22. júl 2011

@mareka ja som tiež na prelomu.predtým to bolo 3.2 a podľa najnovšieho sona 30.1 a ja aj tak verím,že to bude 1.2 😀 (aj ked podľa sexu to vychádza na 30.1.)
@ancka a na kedy ti posunul termín?to ste o 2mm menší od nás my sme mali 5,5cm 🙂) pekne fotky.aj ja som sa skoro rozplakala,ked sa začalo mrviť.včera ma bolelo tak brucho,no dúfam,že mrňe je v poriadku.

saaska
22. júl 2011

dobre ranko, aj mna dost bolieva brucho, hlavne vecer a uz sa mi pomaly ukazuje brusko, malicke musi teda riadne rychlo rast 😀 😀 ale nevolnosti sa uz uplne stracaju, tak sa tesim.....inak vitam nove tehulky a ak by sa niekto chcela pridat do nasej tabulky (vid moj album) tak nech mi napise spravu 😉

hejdita
22. júl 2011

no 😀 tak dneska sem byla na odberech mam tehu prukazku 🙂 a do prodany jdu 4.8 tak se tesim 🙂 no a mne napsali do tehu prukazky 24.2 coz teda nechapu 😀 kazda kalkulacka to pocita jinak???? 😕 no mne to prave vychazi na 21.2 no to je jedno to je stejne jenom informativni 🙂 sak to se uvidi v tom 12tt kdy bude termin 🙂

hejdita
22. júl 2011

😀 😀 samé "no" 😀 😀

tunylyk
22. júl 2011

@gubcikova moje druhe drobco sa narodilo 10dni skor,takze vsetko moze byt uplne inak 😉 nemala som ziadne tazkosti,maly bol riadne donoseny,takze to je fakt individualne aj teraz mam 2terminy zatial 😀 uvidim 1.8 na poradni

saaska
22. júl 2011

@hejdita mne do tehu preukazu napisali datum porodu podla velkosti mimca, roziel bol 2 dni

ancka
22. júl 2011

@gubcikova no naposledy ked som bola pred troma tyzdnami tak povedali, ze zatial taky predbezny termin okolo 11.2., ale ze hlavne zalezi od tohto neskorsieho ultrazvuku... lebo u mna sa totiz nemozu opriet o datum poslednej mrchy, kedze som ziadnu nemala. no a teraz zrazu ze uz 4.2. takze celkom dost velky skok 🙂 ale som len rada, lebo to znamena, ze uz som za tou obavanou hranicou, ktorej som sa tak bala a uz sa konecne z toho idem poriadne tesit a uzivat si to. a aj to zacneme uz hovorit okoliu, vcera boli na rade moji stari rodicia, ktori su uz vo velmi pokrocilom veku, tak stara mama mi dala vsetky prikazy od toho, ze si nesmiem farbit vlasy az po to, ze nesmiem stiplavy gulas jest 🙂 tak to bolo mile 🙂

@hejdita gratulujem 🙂

hejdita
22. júl 2011

tu to tak piší nevim proč nikdy sem nemela dva TP vzdy jenom ten co mi napsala sestra 😀 😝 😀 no ale miminko se strejne rozhodne samo.....

dekuju za gratulace 🙂

saaska
22. júl 2011

@ancka a ktora je podla teba ta hranica, ktorej si sa bala?

ancka
22. júl 2011

@saaska no tych 12 tyzdnov... lebo to je kedy mi pred rokom na ultrazvuku povedali ze mimco prestalo rast... takze cez to som sa hlavne teraz chcela dostat

saaska
22. júl 2011

@ancka ja uz by som tak chcela byt za nejakou tou hranicou 😀 velmi sa s tebou tesim 😉

bacillka
22. júl 2011

@saaska @ancka aj ja by som už chcela byť za vodou. Tiež mám mindrák a od včera ma ťahá podbruško. Nie je to nič strašné len také ťahanie ale bojím sa ako čer kríža. K Dr. idem vo štvrtok tak som zvedavá.

viknat
22. júl 2011

@bacillka Já jdu k Dr, taky ve čtvrtek, tak jsem zvědavá, jestli dostanu i foto 😎 Takové to tahání bříška je si myslím normální, tak neboj. Jinak už bych byla ráda, kdyby mi nebylo tak zle. Čtu tady, jak už všem začíná být dobře a já pořád každý den zvracím. Dětem zavřely přes prázdniny školku, tak už toho mám plný kecky 🙄

bacillka
22. júl 2011

@viknat presne viem o čom rozprávaš u nás v rodine sú 4 pári dvojičiek. Kedy máš termín?

viknat
22. júl 2011

@bacillka Zatím mám termín 19.2., ale čekám, že mi ho Dr. třeba po tom čtvrtku upraví. Zatím to vypadá, že budu na vlastní narozky v porodnici (21.2.) 😀 😀 😀

bacillka
22. júl 2011

@viknat dáš si ten najkrajší darček a tvoj muž si to bude ľahšie pamätať

gubcikova
22. júl 2011

@saaska aj mna bolieva brucho a tiež len večer.aj ja som čakala na 12tt to je tiež u mňa hranica

@tunylyk mne pri prvej bolo povedané 24.10-30.10 a podľa sona v nemocnici 26 a v ten deň sa aj narodila 😀
@ancka no tak drobcovi je dobre v brušku.mne posunuli o 5 dní

u nás v rodine babka pochádzala z dvojičiek,no jedno po mesiaci zomrelo a u nás ešte nik nemá 2.ešte ostáva sestra a bratranec.typujem to na segru,lebo tá ma 34rokov a to už má väčšiu pravdepodobnosť

viknat
22. júl 2011

@bacillka On si radši všechny datumy ukládá do mobilu a do PC, takže mu to týden před oslavou řve, že by to chtělo koupit nějaký dárek 😀 😀 😀

viknat
22. júl 2011

@gubcikova U nás je manžel z dvojčat, takže se to dalo čekat 😅 Já k tomu přišla jak slepý k houslím a holky jen porodila 😀

loretana
22. júl 2011

@gubcikova jeee, já mám taky termím 1.2. ... 5. února mám narozky tak moje dr mi hned řekla, tak to vidíte, budete slavit celý týden🙂🙂🙂
Příští čtvrtek jdu na další kontrolu a první genetické testy... holky, já mam takový strach... ale musí to dobře dopadnout, prostě musí!!!!

emilly
22. júl 2011

Aojte tak aj ja sa k vam pridavam, termin mame zatial 29.2.2011 😀 no dufam, ze to bude bud skor alebo neskor. Uvidime ako sa bude babu chciet 🙂

lilka1
22. júl 2011

@emilly vitaj medzi nami emily

petrusew
22. júl 2011

@loretana ber to jako já! Genetika je jen taková formalita. Všechno bude v pořádku!
@emilly Vítám novou těhulku!

saaska
22. júl 2011

@gubcikova v stredu idem na utz, to by som mala byt 10+2, tak ak to bude ok, uz sa mozem vytesovat? to uz je skoro 12ty tyzden 😀 😀

lilka1
22. júl 2011

@saaska 10+2 to nie 10tt a 2 dni nahodou? to nie je 12 tt.

saaska
22. júl 2011

@lilka1 ja vieeem, pisala som SKORO 12ty 😀 😀 😀

loretana
22. júl 2011

@petrusew děkuji, máš pravdu, to je správný přístup, prostě BUDE to v pořádku!!!!🙂

funny
22. júl 2011

@ancka tak to je super! krasne spravy 🙂

funny
22. júl 2011

@emilly to je dobry termin 😀 😀 tak este najst nejake meno, co je 29. 2 - su v ten den nejake meniny v slovenskom kalendari ? 😀 ale nie, to je len zart.
len 4 % prichadzaju na svet v stanoveny datum? hehe, moja kamaratka ma 3 deti a vsetky sa narodili na prvy urceny datum 😀 😀 😀
moje ani jedno 🙂