Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
Baby, mám pocit, že som si prečítala kuchársku knihu 😀 Popravde, mne to neurobilo žiadne chute, zväčša trpím skôr nechutenstvom a jem len preto, že musím. Občas ale aj na mňa prídu chute, ako napríklad dnes som dostala brutálnu chuť na babovku, ale kým som si ju spravila, akosi sa pominula 😅 Spala som 2 kúsky a mala som dosť. A teraz som dostala chuť na guláš s čerstvým voňavým domácim chlebíkom, tak dúfam, že ma chuťové bunky nesklamú a do zajtra vydržia 😀
@ancka my výročie slávime len originálnym programom, zväčša miestom na ktoré máme spoločnú citovú väzbu, navarím dobrú večeru a urobím manželov obľúbený koláč, či zákusok, ktorý nerobievam až tak často a jednoducho sa len venujeme sami sebe 🙂
@sara45 mne na zápchu pomáhajú okrem štandardných postupov aj ľanové semienka. Viem, že by sa veľmi nemali v tehotenstve jesť, ale z času na čas snáď neublížia.
@lenca.b nech Ťa netrápi lekárka. Dôležité je, že je bábo v poriadku, asi by každá hneď utekala pri podobnej situácii na pohotovosť a myslím si, že aj tá lekárka, keby bola v Tvojej koži 😉
Ja neviem co mam urobit zacala ma boliet neskutocne hlava...pravdepodobne mi zacina poriadna migrena ☹ a nevie ci si mam dat tabletku proti bolesti...alebo cakat ci to do zajtra prejde...uz som mala minule asi v 8tt dva dni migrenu az som si musela dat tabletku ☹ uz ste si dali pocas tehu tabletku proti bolesti???
ahojte,tak aj ja sa ku vam pripajam.termin mam na 23.2.mam to uz potvrdene aj od lekara
ahojte 😉 baby neskusali ste na zapchu psyllium? je to indicka vlaknina, a mne osobne to velmi pomaha, pijem to kazde rano, len to treba zapit velkym mnozstvom vody, si to rozpustam v dvojdecovom pohari a potom este vypijem jeden pohar dzusu alebo caju. a idem na zachod ked nie kazde rano, tak kazde druhe urcite 😉 a pred tym som tiez mavala velke problemy s vyprazdnovanim 😒 😒
@petra1303 ja som tiez minule mala strasnu migrenu, pomohlo mi to, ze som cely den lezala v posteli a spala, a natierala som si celo vietnamskou mastickou. nastastie sa to zaobislo bez liekov. ked tak by som si skor paralen ako ibuprofen. niekto tu pisal, ze ibuprofen by sa vobec nemal pocas tehu. a pri prvom tehu, ked som sa pytala dr. ze co v pripade migreny, tak mi povedal, ze ak sa da vydrzat bez tabletky, tak radsej vydrzat, a ked nie, tak si dat tabletku, ktoru si obycajne davam na bolest hlavy 😝
@ancka ja som sa teraz pytala muza, ze ci si zajtra spravime nejaky pekny den, lebo mame to prve vyrocie, a sa ma opytal, ze co si pod tym predstavujem 😅 a ze uvari nieco dobre k obedu teda 😉 😉
ahoj 🙂
ja si uz ani nepamatam jak sme prvni vyroci slavili 😀 ale na nase 10 vyroci nebo 15 (az uz budou deti trochu vetsi) bych chtela ja nejak zaridit to aby sme sli do divadla manzel tan jeste nebyl a ja pri kazde prilezitosti kdyz se slo ve skole takze mi to chybí ..... a pak potom jit nejak na veceri kdyz uz budem tak hezky obleceni 🙂 to by mohlo byt krasne 🙂 no mam nato jeste casu dost ninimalne 4 roky 😀 ale jelikoz nejmensi by mel 4 roky ani ne tak asi az v na to vyroci 15let 🙂 kdyz se toho ve zdravi dozijeme teda 😅 😀 ale verim ze jo 🙂
no ja teda bolesti hlavy nemam ale pry ze kdyz je to v zacatcich tak pomuze jablko ale to je taka babska rada .....mamka mivala migreny ani nevidela jenom kouskem nejakeho uhlu takze byla uplne vyrizena...... su rada ze zadne take problemy nemam..... ona mela zablokovanou chrbticu a asi z toho se ji to spustilo..... lezela i na nervovem protoze se nemohla otocit a strasne ji to bolelo ja si to jeste ted pamatam jak se otacela celym telem 😔
a vitam nove tehulky 🙂
baby mne na zapchu funguje jablkovy dzus, kupujeme vzdy karton v lidli, ja si dam na ranajky pohar riedeny s mineralkou a nieje problem
@silvia.t nie si sama, ja by som mala zehlit, upratovat a este sa aj ucit a miesto toho surfujem . MM aj s malou chrnia a tak som si ukradla chvilku pre seba
@silvia.t No ja som nikdy nefajčila iba tak občasne na chate ,ale inak nie ale keby som vedela že mi to už po tom týždni pomôže tak by som si určite zapalila aj ja ,ale žial teraz mi to neuveritelne smrdí a ked priatel pride z balkona este taky osmradeny od cigariet tak mna natahuje ako žabu 🙂
@cigaretka5 Tak to si pojdem kupit džus a skusit to s tym upratovaním ani nehovorte dnes nerobím nič iba ležím a som pri pc inak vôbec žiadna aktivita 🙂 a cítim sa ako sud a už mi poriadne trčí brusko ,síce som este nepribrala ani kg ale citim sa ako keby som mala už sto . 😉
dakujem...
@sara45 vidis sme v rovnakom tyzdni ja som si dnes obliekla svoje milovane rifle a su mi nejake volne, ale pocitovo si tiez pripadam ako sud.
inak baby som to vyriesila, zavolal som babe a v utorok nam vygruntuje cely dom aj ozehli, takze ja idem bez vycitiek oddychovat a venovat sa malej a mm . kaslem na to za 40 evri som si kupila pokojni vikend bez makania
ahojte baby.dnes mi ráno vstávala malá o 7:30 😀 a my s mužom už o 7 hore.boli sme sa preísť na hodinu a pol no potomuž som funela a poobede sme išli do Uhorského Hradište sa kúpať.bolo v celku fajn,len studená voda pre malú bola a v hale tiež,lebo boli otvorené vonkajšie dvere a bol prievan.a bola som aj na tobogáne 😅 najprv na takom pre jedného má nejakých tuším 180m.som dole povedala,že už nikdy a na druhom sme boli ja,mm a svokor,to bolo na takých nafukovacích kolesách a to bolo super.malá zalahla a hotová a aj ja už pôjdem drichmať,lebo som ko.
cigaretka5 ty si to vyriesila sto bodovo s tym upratovanim :D a aj to mas overene ci to bude kvalitne urobene ?
ahojte, tak ja som dnes spravila pre mna uplny extrem - dala som si na ranajky varenu klobasu, taku dobru, domacu 😝 Jedavam ju tak 2x za rok, ale dnes som si vyslovene pochutnala 😀 a za tym makovnik 😝 A teraz musim stale pit, lebo ma strasne smadi 😀
Inak chute nejake sialene nemam, jem vsetko, co stretnem, stale som hladna, len mi byva obcas zle skor na vecer a rano sa budim nie ze hladna, ale uplne vlci hlad, az ma zaludok boli, taky je scvrknuty 😀 😀 😀
No a dnes cestujem domov, malu nechavam u babky v Puchove na cely tyzden ☹ A ja do prace 😢 Tak ma caka tazky tyzden, ale musim si zvykat 😒
je tu aj niekto z Prievidze????
@petra1303 petka tak to uz sme dve Petry s takymi naladami🙂aj moja polovicka je zo mna na nervy🙂
@mersinka 😀 😀 😀 to jsou chutě 😀 😀 😀
Já ve sprše zjistila, že nám neteče vůbec voda. Ani teplá, ani studená. Někde na sídlišti rupla voda a tak nás odstřihli pro jistotu všechny! Co nás naštvalo hodně bylo to, že cisternu nám přistavili, až jsme řvali, že je o 2 ulice dál.(je to fakt kus) a to, že se nás o tom neobtěžoval nikdo informovat...chjo. Jen doufám, že odpoledne už voda poteče, protože si nutně musím umýt vlasy 😖
ahojte,
@mersinka paradne chute... ale dobra klobasa nie je zla 😀 ... a na tu pracu si velmi nezvykaj, ved zachvilku si opat doma... aj ked nechapem preco ta ten sprosty doktor nemohol vypisat.. ved ani v robote ta poriadne nemozu zaradit do prace lebo im zas o chvilu odides... je to chore 😒
tak ja sa dnes citim trolilinku lepsie, akurat mam stale problem s jedlom kedze ziadne ovocie a mliecne vyrobky mi nerobia dobre... uz som fakt zufala co mam jest... a ked citam o zdravej vyzive tehuliek tak sa len smejem... celozrnne pecivo ani nahodou, len pozriem a je mi zle, tak zijem na bielom chlebe, rozkoch, cestovinach... dnes mm urobil hovadzie na sampinonoch s ryzou.. mnamka, som ci pochutila ale co budem jest dalej na olovrant a tak netusim... 😖

@silvia.t hihi 🙂 ja som tiez uvazovala, ze to tak budem riesit pred par dnami, lebo som mala presne taky isty problem a tiez som cerstva ex-fajciarka. nastastie ani neviem co, ale nieco zabralo a nemusela som si dat tu cigu, navyse myslim, ze by som sa z nej teraz pogrcala, lebo ked si mm ide zapalit a len dojde dnu tak mi je z toho smradu zle...
@petrusew @parvitas asi to poriesim naozaj len tymi "nematerialnymi" darmi ako ranajky (s tou tortou tiez nie zly napad) a hlavne sa mu budem cely den venovat a obskakovat ho a laskat 🙂 snad postaci... a este mu idem dat personalizovat pohladnicu s nasimi fotkami, tak aspon nieco 🙂 a ak mi nahodou nieco kupi, tak sa budem tvarit, ze predsa sme sa dohodli, ze si nic nekupujeme 🙂