icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

viknat
25. júl 2011

@bacillka @sara45 @saaska Moc děkuju za odpovědi. No tak asi půjdu nalačno a do tašky si vezmu nějakou svačinku 😀 Mně právě taky nic neřekl, jen že mám přijít dopoledne mezi 8-12 hod. A já byla z toho těhotenství v takovým šoku, že mě ani nenapadlo se zeptat 😀 Jen to mám k Dr. hodně daleko, cca 1,5 hodiny autem (jezdím do Prahy) tak snad po cestě nezkolabuju 😨

tinulka1
25. júl 2011

@oluska88 dakujem.....

gubcikova
25. júl 2011

@viknat tak sa napapaj.ja som si vtedy dala polku rožteku

petra1303
25. júl 2011

Ahojte ako sa mate? Ako sa citite? Vsetko ok?
Ja som nejaka k.o. po vikende celu dobu len spekulujem nad prerabkou obyvacky a kuchyne...do obyvacky si chceme dat vyklapaciu postel len tie ceny co pytaju 😅 no a vcera som mala vecer taky zachvat kaslu az mi drobca v brusku bolo luto tak ideme kupit specialny vysavac s hepa filtrom pre alergikou ...mate niektora skusenost? Viete mi poradit? Aky mate doma vysava?

amouramour
25. júl 2011

@petra1303 ako v praci🙂teda tieto prve mesiace s unavou a takymto pocasim je to tu normalne niekedy peklo vydrzat🙂ty si inak alergicka...ked ten kasel?

saaska
25. júl 2011

@petra1303 si mi pripomenula.....to ja som alergicka a kycham tak, ze sa az cely dom otraisa a teraz mi je normalne luto babatka, ze ake musi mat z toho soky 😀

oluska88
25. júl 2011

toto pocasie nam este robi zle do toho,musime si davat vacsi pozor a aj nasich rastucich anjelikov

silvia.t
25. júl 2011

@saaska v stredu ides k dankovcikovi ?? alebo len k svojej obvodnej?

adenka
25. júl 2011

ahojte,
dakujem vam baby za upokojenie, no ja verim ze to zvladneme, budeme musiet. ja by som malu rada dala od januara na 4 hodinky do skolky. jednak aby sa nenudila so mnou a babom doma, ona je strasne rozlietana, my vzdy niekam chodime a ked je doma tak ju zeru mrle a jednak aj ja nemam doma blazinec.. viem ako som sa s nou strasne vytrapila prvy polrok a nestihala som si rano ani zuby umyt tak ak to bude zas podobne, tak chuda dominicka.... ale neviem ci ju vezmu, ak nie, zvladneme to do septembra 🙂

ja musim poklopat ze mne uz zacina byt kusocek lepsie, teraz si dokonca po 4 tyzdnoch davam kavu ale uz som z toho pocasia uplne k.o.

silvia.t
25. júl 2011

@adenka ja by som tiez chcela dat od januara tamera do skolky a keby ho vzali tak by to bola parada...

mam zapnutu markizu a ide ta farma,no ta tehotna v 3mesiaci co vypila mlieko rovno ,,krave z vemena,, a vlaci kufre jednej piplene je dobre slahnuta...nemam slov 😅 😕

adenka
25. júl 2011

@silvia.t ja bude strasne rada ak ju vezmu a ak sa tam aj adaptuje.... to bude hlavne pre nu super lebo ona zboznuje deticky.. na obed by dom uz pre nu chodila nech mame popoludnie pre seba...
ta tehotna tusim caka 7me dieta tak ta uz to asi neriesi 😀

silvia.t
25. júl 2011

@adenka ty ako kosicanka nevies poratid nejaku skolku na terase...tu hned pod oknami je jedna ale evanjelicka 😅

adenka
25. júl 2011

@silvia.t ja som chodila na safarikovu a aj bratov syn tam chodi a je to velmi dobra skolka... to mas hore smerom na popradsku asi 10 minut peso... je to na lavej strane a na druhej strane trosku vyssie je druha aj ta je vraj dobra,,,

silvia.t
25. júl 2011

hej uz viem raz som isla okolo 😀 neviem ako je to tu ale u nas v Sp by tamera v january nevzali 😒 tam je v january zapis na september...

adenka
25. júl 2011

@silvia.t treba sa opytat.. podla mna ak nebudu mat plny stav tak by mohli... ja tiez neviem ci ma riaditelka neposle do haja, mala este nebude mat ani 3 roky, ale zas za pokus nic nedam.... aj ked teraz je taky trend ze ak pokracujes v materskej tak ti dieta nevezmu, lebo su preplnene skolky...

saaska
25. júl 2011

@silvia.t len k svojej obvodnej, k dankovcikovy som objednana na 9. augusta....ty ides v stredu k nemu, vsak? som zvedava, co povies, ci sa mi tam oplati ist, lebo ja si to budem hradit sama, za tych 39 eur

silvia.t
25. júl 2011

@saaska hej ja idem v stredu sa uz tesim 😀 baby neviete kedy je vidno pohlavie??? 😀

adenka
25. júl 2011

@silvia.t nam videli v 16tt, ale vo stvrtok idem na nejaky super utz, tak by som sa tesila keby nieco videl.. ale neverim.. uvazujem ze pojdem na 3D v 16tt a na ten neskorsi uz asi nie... lebo moja doky mi na tej svojej sunke povedala pohlavie az v 30tt tak to nechcem cakat 😀

silvia.t
25. júl 2011

@adenka ja sa uz teraz v stredu budem pytat 😀 😀 tiez ma nejaky super utz...pri tamerovi mi povedali okolo 15tt tusim

adenka
25. júl 2011

@silvia.t ja som kedysi davno citala ze do 12tt su vsetky deti dievcatka, ale neviem co je na tom pravdy.... tak ja ani nedufam ze tam nieco uvidi 😀

petrusew
25. júl 2011

Ahoj všechny! Tak jsem doma z NT, všechno v pořádku a máme se čile k světu. Jen na pana doktora ukazovalo prdelku a snažilo se mu uniknout 😀 Když mi pustil nahlas srdíčko, tak jsem málem brečela. Zatím to byl ten nejsilnější zážitek krom objevu //.

adenka
25. júl 2011

@petrusew super spravy, tesim sa a blahozelam 🙂

saaska
25. júl 2011

@petrusew mam radost s tebou, gratulujem!! 😉

norcima
25. júl 2011

@adenka 6 týždňov boli aj chlapci dievcatkami 🙂, preto majú napriklad muzi bradavky, lebo 6 tyzdnov sa vyvijali ako dievcata 🙂

adenka
25. júl 2011

@norcima iba 6? no dobre.. tak som zle citala, alebo si zle pamatam... dik za info 🙂

zuzanka444
25. júl 2011

@petrusew tak to je super blahoželám! ja idem na NT až 17.8. a predtým 8.8 do poradne tak dúfam, že je všetko v poriadku...

lubikaf
25. júl 2011

ahojte kocky 😉

@adenka ja som teda spanie este neriesila, ale maly pojde aj tak k mojej mame asi, lebo mm bude muset chodit do roboty, lebo chcem, aby bol potom so mnou aspon dva tyzdne doma, ked pridem z porodnice. a s mojou mamou krpec zaspi v pohode 😉

@petrusew super spravicky, a verim ti, ze pocut srdiecko bolo skvele 😉 ja som tiez nemohla verit, ked som takto maleho pocula prvy krat 😉

a k tej skolke, to sa da zobrat dieta do skolky, aj ked nebolo este na zapise? ja som myslela, ze sa vzdy iba od septembra beru deti do skolky 😕

ba80
25. júl 2011

ahojte... no tak my mame po dovolenke( v piatok sme mali letiet)... v sobotu som skoncila na pohotovosti s krvacanim a dnes som bola u dr., dostala som na 3 tyzdne dufaston, kludovy rezim a je... 😖 ...no co uz, hlavne, ze je mimis v poriadku... len som este zvedava, jak to budeme vysvetlovat malej, lebo ta sa uz taaaaak tesila... ☹ ☹

adenka
25. júl 2011

@ba80 to mi je luto... ale hlavne ze babo je v poriadku... mala to hadam pochopi, nech ju mm alebo stari rodicia zoberu parkrat niekam na kupko, alebo do nejakeho akvaparku.... aspon mala kompenzacia...

saaska
25. júl 2011

@ba80 tak tak hlavne ze je babo v poriadku, dovoleniek este budeeeee 😉