Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
Ahojte ako sa mate? Ako sa citite? Vsetko ok?
Ja som nejaka k.o. po vikende celu dobu len spekulujem nad prerabkou obyvacky a kuchyne...do obyvacky si chceme dat vyklapaciu postel len tie ceny co pytaju 😅 no a vcera som mala vecer taky zachvat kaslu az mi drobca v brusku bolo luto tak ideme kupit specialny vysavac s hepa filtrom pre alergikou ...mate niektora skusenost? Viete mi poradit? Aky mate doma vysava?
@petra1303 ako v praci🙂teda tieto prve mesiace s unavou a takymto pocasim je to tu normalne niekedy peklo vydrzat🙂ty si inak alergicka...ked ten kasel?
toto pocasie nam este robi zle do toho,musime si davat vacsi pozor a aj nasich rastucich anjelikov
ahojte,
dakujem vam baby za upokojenie, no ja verim ze to zvladneme, budeme musiet. ja by som malu rada dala od januara na 4 hodinky do skolky. jednak aby sa nenudila so mnou a babom doma, ona je strasne rozlietana, my vzdy niekam chodime a ked je doma tak ju zeru mrle a jednak aj ja nemam doma blazinec.. viem ako som sa s nou strasne vytrapila prvy polrok a nestihala som si rano ani zuby umyt tak ak to bude zas podobne, tak chuda dominicka.... ale neviem ci ju vezmu, ak nie, zvladneme to do septembra 🙂
ja musim poklopat ze mne uz zacina byt kusocek lepsie, teraz si dokonca po 4 tyzdnoch davam kavu ale uz som z toho pocasia uplne k.o.
hej uz viem raz som isla okolo 😀 neviem ako je to tu ale u nas v Sp by tamera v january nevzali 😒 tam je v january zapis na september...
@silvia.t treba sa opytat.. podla mna ak nebudu mat plny stav tak by mohli... ja tiez neviem ci ma riaditelka neposle do haja, mala este nebude mat ani 3 roky, ale zas za pokus nic nedam.... aj ked teraz je taky trend ze ak pokracujes v materskej tak ti dieta nevezmu, lebo su preplnene skolky...
Ahoj všechny! Tak jsem doma z NT, všechno v pořádku a máme se čile k světu. Jen na pana doktora ukazovalo prdelku a snažilo se mu uniknout 😀 Když mi pustil nahlas srdíčko, tak jsem málem brečela. Zatím to byl ten nejsilnější zážitek krom objevu //.
@petrusew tak to je super blahoželám! ja idem na NT až 17.8. a predtým 8.8 do poradne tak dúfam, že je všetko v poriadku...
ahojte kocky 😉
@adenka ja som teda spanie este neriesila, ale maly pojde aj tak k mojej mame asi, lebo mm bude muset chodit do roboty, lebo chcem, aby bol potom so mnou aspon dva tyzdne doma, ked pridem z porodnice. a s mojou mamou krpec zaspi v pohode 😉
@petrusew super spravicky, a verim ti, ze pocut srdiecko bolo skvele 😉 ja som tiez nemohla verit, ked som takto maleho pocula prvy krat 😉
a k tej skolke, to sa da zobrat dieta do skolky, aj ked nebolo este na zapise? ja som myslela, ze sa vzdy iba od septembra beru deti do skolky 😕
ahojte... no tak my mame po dovolenke( v piatok sme mali letiet)... v sobotu som skoncila na pohotovosti s krvacanim a dnes som bola u dr., dostala som na 3 tyzdne dufaston, kludovy rezim a je... 😖 ...no co uz, hlavne, ze je mimis v poriadku... len som este zvedava, jak to budeme vysvetlovat malej, lebo ta sa uz taaaaak tesila... ☹ ☹

@bacillka @sara45 @saaska Moc děkuju za odpovědi. No tak asi půjdu nalačno a do tašky si vezmu nějakou svačinku 😀 Mně právě taky nic neřekl, jen že mám přijít dopoledne mezi 8-12 hod. A já byla z toho těhotenství v takovým šoku, že mě ani nenapadlo se zeptat 😀 Jen to mám k Dr. hodně daleko, cca 1,5 hodiny autem (jezdím do Prahy) tak snad po cestě nezkolabuju 😨