icon

Január 2014

lucinka1104
28. apr 2013

Vítam všetky čakateľky na // aj tie čo už to vedia ako ja 🙂)Zatiaľ len tak nesmelo ,ale čiarka silnie aj keď su stále slabunké ale silnie a to je hlavné. Podľa mrchy by som mala mať termín 30.12 ale ja mávam ovu vždy posunutú buď na 16 alebo 18 DC takže to bude buď 2.1 aleskôr 4.1 🙂 k dr sa chystám bud. týždeň nechcela som tak skoro ale mám žiaľ ecoly a mykozu a strašný strach, že prídeme o mimi kvôli tomu takže dúfam, že mi dá DR ATB a všetko bude v poriadku. Takže krásne tehuľkovanie všetkým a nech všetky držíme v Januáry zdravé poklady v rukách

mirka
30. apr 2013

ahojte, ja budem tiež dúfať, že sa k vám budem môcť zaradiť nastálo 🙂 ešte som si test nerobila,ešte mám pred termínom MS, len mám taký pocit, držte palce

kuko7
30. apr 2013

@dijefcatko ale ved jasne 🙂 ani ja nevydrzim a v piatok zavolam :D ako inak :D :D :D

lucinka1104
autor
1. máj 2013

Krásnz sviatočný deň tehuľky ja bežím do práce enchce sa mi chcem buvať .... 🙂

kuko7
1. máj 2013

Baby prosiiiim Vas mam na Vas taku intimnu otazocku 🙂 uz ste sa milovali s Vasimi polovickami od vtedy co ste zistili ze ste tehu? Ja uz som zabudla ake to bolo pri malej :D no teraz mam taky respekt :D aj ked asi zbytocne, ved je to priroda 🙂

rosegirl2013
1. máj 2013

@kuko7 mne napríklad dr povedal, že mi to nedoporučuje v tak skorom štádiu tehotenstva, lebo maternica je dráždivá a nech necháme mimi napokoji, ale je to hrooozne ťažké, v pondelok idem na kontrolu tak sa ho spýtam že dokedy.... 😀

kuko7
1. máj 2013

@rosegirl2013 no my sme skusili ale len trosku 🙂 a nic sa nestalo, nic ma nebolelo, pri malej sme tiez sexovali a vsetko v pohode 🙂 ale uz asi aj ja pockam kym budem na isto a kym prejde prvy trimester 🙂 musi vydzrat drahy :D ci chce ci nie :D

kuko7
1. máj 2013

baby vy idete alebo ste uz boli vsetky na odber krvi? alebo pockate az na UZV?

lucinka1104
autor
2. máj 2013

@kuko7 Ja som ešťe nebola , na potvrdenie tehu odber krvy nepotrebujem a testy sa robia v 10 tt inak nezaložíme su súkromnú tému? Bolo by to lepšie táto bude pre nové tehuľky a tie čo sa ešťe len chystaju testovať a tie čo to už majú isté budú v súkromnej hm ?

dijefcatko
2. máj 2013

@lucinka1104 nie som proti, len ja som stále opatrná a budem si istá až keď uvidím srdiečko na sone 😵 takže ak urobíte súkromku, pridám sa až po tom sone. do pasu som si to nedala zatiaľ z toho istého dôvodu. 🙂

lucinka1104
autor
2. máj 2013

@dijefcatko OK 🙂

kuko7
2. máj 2013

@lucinka1104 ja tiez 🙂 tesim sa, testy su pozitivne, ale na isto budem az ked uvidim srdiecko :D pockaj este do vtedy, vec to je tak 2 tyzdne 🙂

lucinka1104
autor
2. máj 2013

@kuko7 jasné ja len či chcete ...

kuko7
2. máj 2013

@lucinka1104 urcite potom chcem ist do sukromnej 🙂 dnes volam gyndosovi, co a ako,,,,som v 5tt od utorka v 6tt, tak som zvedava kedy ma objedna 🙂

kuko7
2. máj 2013

tak moj uzasny gynekolog mi zagratuloval 🙂 potesil sa, ze ako super rychlo sa zadarilo,,nakolko mi pred dvoma mesiacmi necelymi vytahoval vnutromaternicove teliesko a povedal mi ze o dva tyzdne mam volat a objedna ma na UZV 🙂 taky bol mily, dakujem panu Bohu za neho a ak sa vsetko zadari tak ako ma, uz teraz sa tesim na porod :D :D :D

kuko7
2. máj 2013

baby inak mne uz brusko podrastlo,,,asi je to tym ze cakame druhe babo, no nechapem sama,,,,neda sa stiahnut doo vnutra,,,,proste hned bolo vidiet,,,,ma niektora z vas s tymto skusenost? Su tu vlastne druhorodicky? 🙂

dijefcatko
2. máj 2013

@kuko7 ja som druhorodička, ale paradoxne chudnem a bruško mám menšie 😀

kuko7
2. máj 2013

@dijefcatko no ja nechapem, ale brucho bolo prve co mi vyskocilo tak ako by som bola uz ale vo 4 mesiaci :P teda pri dcerke som mala take vo 4 :D :D :D

dijefcatko
2. máj 2013

@kuko7 no ja sa tiež čudujem, lebo ako to viem, tak papám hlava nehlava, veľmi mi chutí a váha ide dole. Ale ja ešte staršiu dojčím, takže spotrebúvam teraz dosť energie 🙂

alchemilkazltozelena
2. máj 2013

baby mali ste nejake priznaky este pred ms? ja mam tyzden do ms a pichanie vo vajecnikoch....
ako to bolo u vas? kedy ste to zistili? az po meskani ms? mali ste nejake priznaky uz tyzden po ovulacii? dakujem za odpovede 🙂 to cakanie je najhorsie....

dijefcatko
2. máj 2013

@alchemilkazltozelena nie, pred vynechaním ms som žiadne príznaky nemala. len namiesto ms prišlo len 2dňové špinenie, na ktoré stačila aj slipová vložka, teplota vyskočila nad 37 a bola som jasná 😵 ale uverila som až po urobení testu, pretože toto bol prvý cyklus po prvom pôrode, v ktorom prebehla ovulácia a šup šup, je to tu 🙂

alchemilkazltozelena
2. máj 2013

@dijefcatko teplotu myslis rano, bazalnu po prebudeni? a v ktory den cyklu ti vyskocila nad 37?

dijefcatko
2. máj 2013

@alchemilkazltozelena áno, bazálnu. držala sa mi pred ms na 37,0, pred termínom ms klesla na 36,8, takže som si myslela, že nič z toho, ale keď prišlo len to špinenie, tak som zmerala a bola 37,1, teraz býva 37,2. Ale teda nad 37 vyskočila vlastne až tesne po termíne ms. ten pokles pred mrchou bol teda implantačný. ale pozorujem, že je to teraz iné ako pri prvom.

kuko7
2. máj 2013

@dijefcatko no ja nebadam na sebe nejake viac jedenie,,,skorej normalne a aj anpriek tomu mi brucho a prsia vyskocili, 2kg hned hore a hotovo :D to aj pri malej som tak mala, do 4 mesiaca 4 kg ci 5 a potom uz len 3 a po porode 10 kg este dole (pocas kojenia),,,,takze som zvedava ako to dopadne teraz :D

kuko7
2. máj 2013

@dijefcatko ja mam teraz stale 37 🙂 ked som mala ovu mala som 36,2 🙂

dijefcatko
2. máj 2013

a koľko DPO si? ja som si sledovala aj krčok, keď mala prísť mrcha a keďže bol zatvorený, už to bolo podozrivé.

@alchemilkazltozelena

lilienlilly
2. máj 2013

@dijefcatko ahoj ja mam teraz to iste vcera mala prist mrcha pred mrchou mi kleslw teplota na 36.88 potom stupla na 36.91 a dnes dorazilo spinenie slabunke mam len slipovu vlozku a teplota 37.14 tak neviem co si mam mysliet ci som alebo nie;(

retriver123
2. máj 2013

Ahojte,pridávam sa k vám,zatiaľ to mám potvrdené iba dnešným testom,ale boli tam dve čiarky,samozrejme jedna bola slabšia,ale keďže mrcha má prísť až zajtra a test som si robila cez deň,tak je to pochopiteľné. Termín mi vychádza na 10.1. Zatiaľ ma ranné nevoľnosti obchádzajú,iba som unavená a často chodím na wc.

alchemilkazltozelena
2. máj 2013

@dijefcatko ja som dnes 22DC, bazalka rano o 6:30 36,8. som 8DPO. velmi ma picha v lavom vajecniku 😒

lucinka1104
autor
2. máj 2013

@kuko7 Ja som pri druhom mala menšie bruško ako pri prvom ale teraz pri treťom mi už trošku vidno kto ma dobre pozná že som inak plochá ako doska tak vidí 🙂

kuko7
2. máj 2013

A uz ste to dali vediet doma, myslim rodine? U nas to este nevie kazdy, len zopar ludi, nechcem nic zakriknut,,,ale napr. ludom co to cele prezivaju so mnou som dala vediet 🙂 to som nevydrzala 😵 😵 😵