icon

Január 2014

lucinka1104
28. apr 2013

Vítam všetky čakateľky na // aj tie čo už to vedia ako ja 🙂)Zatiaľ len tak nesmelo ,ale čiarka silnie aj keď su stále slabunké ale silnie a to je hlavné. Podľa mrchy by som mala mať termín 30.12 ale ja mávam ovu vždy posunutú buď na 16 alebo 18 DC takže to bude buď 2.1 aleskôr 4.1 🙂 k dr sa chystám bud. týždeň nechcela som tak skoro ale mám žiaľ ecoly a mykozu a strašný strach, že prídeme o mimi kvôli tomu takže dúfam, že mi dá DR ATB a všetko bude v poriadku. Takže krásne tehuľkovanie všetkým a nech všetky držíme v Januáry zdravé poklady v rukách

lucinka1104
autor
2. máj 2013

@retriver123 gratulujem super na wc behám aj ja a o unáve ani nehovorím , robím čašníčkuv , chodím neskoro spať ... takže o unave viem svoje 😝

lucinka1104
autor
2. máj 2013

@kuko7 vie to kolegiňa, kamaratka , kamarat a manžel 🙂

retriver123
3. máj 2013

U mňa to zatiaľ vie len snúbenec,v lete máme svadbu 🙂 a inak budúci týždeň sa chystám svojej gynekologičke, tak
Uvidím potom... 🙂

zuzana0612
3. máj 2013

pridávam sa aj ja. 🙂 zatiaľ iba vďaka tehu testu. u lekára som samozrejme nebola. ešte je skoro. ale ms mala prísť 1.5.2013. testovala som od nedele. a už v nedeľu bola slabá čiarka. a vie to iba manžel a dve osôbky tu na mk

dijefcatko
3. máj 2013

Dobré ránko tehuľky! 🙂 Ja som zasa ráno testovala, lebo však načo budem nakúpené testy odkladať a nádherné koľajničky som našla. Ja sa taaaaak teším 😵

lucinka1104
autor
3. máj 2013

@dijefcatko supééééér ja chcem ísť tiež dnes ešťe jeden pre istotu 🙂 kúpiť ma doma 5 s // ale od uplne slabunkej po také peknú ale stále slabšiu tak chcem na pamiatku aj koľajnice ako svet ::🙂)))))) a dobré ránko ja dnes konečne voľno po skoro 2 týždňoch

lucinka1104
autor
3. máj 2013

@retriver123 ja som sa vydávala v 9 tt nebolo vidieť 🙂 len ked som konečne dala zo seba tie korzetové šaty tak trošku vykuklo miny bruško

zuzana0612
3. máj 2013

@lucinka1104 na mne je vidieť tiež hneď všetko. ja som mala na konci januára MA v 10tt. a to už od 7tt mi začínalo vyliezať. ľahko priberám a brucho mi vylezie prvé

lucinka1104
autor
3. máj 2013

na mne práve nebolo vidno pribrala som 7 kg len a v pôrodnici si mysleli že som prišla rodiť v 5 mesiaci po odtečení plodovej vody ....ale toto je predsa len už tretie ale je to len taká malá vypuklinka ešťe

lucka87
3. máj 2013

ahojte tak pridavam sa aj ja k vam...zatial dva pozitivne testy :D aj u dr. som uz bola lebo som takmer 9 mesiacov po sekcii tak som sa chcela uistit ze vsetko bude ok...na sone zatial nebolo nic vidiet no mala by som byt v 6tt...v utorok idem opat aby sme sa uistili ze nejde o mimomaternicove tehu...mam trosku strach ale snazim sa mysliet pozitivne 🙂 tak drzkam vsetkym palce a prajem pekne tehulkovanie :D

77smejko771
3. máj 2013

Dobry den ja som sa chcela vcera som si robila 2testy boli tam 2ciarky sice jedna bola slabsia..menzes som mala naposledy 20.marca..na gyndu mam ist 13.maja...byva mi strasne zle nemozem nic robit,ale vcera vecer som zacala pocitovat tlak v podbrusku a aj dnes pretrvava neviete mi niektora poradit co to moze byt??

mirka
3. máj 2013

ahojte, tak dnes mám termín ms, nevyzeralo, že by dačo malo prísť, chcela som počkať do pondelka, ale nevydržala som, mám 2//, slabšiu, ale nie ducha 😀 tak som zvedavá, ako to dopadne, nemám ani únavu, prsia ma bolia minimálne, ani nepodrástli, jedine ma pobolievajú vaječníky a podbruško, pochválila som sa len naj kamoške a uvidia to tu na fóre baby, ktoré ma poznajú, ale v podstate mi to nevadí 🙂 ak ms nepríde, nabudúci týždeň budem volať doktorovi, či prísť, či čakať, lebo podľa všetkého budem musieť byť viac sledovaná, tak si držme palce 🙂

@77smejko771 podľa všetkého ti rastie maternica

lucinka1104
autor
3. máj 2013

smejko určite si tehu 🙂 a ako píše mirka rozťahuje sa ti maternica

dijefcatko
3. máj 2013

aj ja to mám celý týždeň, také isté bolesti, akoby som mala menzes dostať. len je to o čosi slabšie. ale dnešné koľajnice mi urobili ohromnú radosť, takže si držím palce! 😵

lucinka1104
autor
3. máj 2013

Tak aj ja šťastne hlásim že mám už aj ja koľajnice, mala som trochu obavy lebo mne často vyšli duchovia a nič z toho nebolo ,alebo sme potratili už 3 krát ...ale toto bolo predsa len silnejšie a na 5 testoch ale test som si robila len teraz a to som cikala aj pred 20 min. ako celý deň len cikám stále ...a kolajnice su peknučké :🙂)))) akurát termín budem mať isto o 4 dni neskôr,lebo ja mávam vždy posunutú ovu o 4 dni ....to je jedno hlavne nech je 🙂 ako sa cítite ? Mne je teda riadne zle papať mi chutí ale je mi potom dosť zle a večer jem vkuse :🙂)))))))))))))))))

lucinka1104
autor
3. máj 2013

Vraj som opeknela a bude to preto chlapček hi ,chcela som síce dievčatko ale naozaj je dôležité nech je zdravučké ...rozmýšlaťe už aj nad menami či to len ja takto skoro ??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lucinka1104
autor
3. máj 2013

už máme aj súkromnú tému

retriver123
3. máj 2013

Inak aj vy mávate takú čudnú chuť v ústach? A cítim sa taká nijaká,akoby na mňa liezla nejaka chrípka,tak snáď to nič nebude a je to len tou únavou..... Inak dnes som si robila 2.test inej značky a opäť vyšiel pozitívne,tak sa teším 🙂

kuko7
3. máj 2013

Baby tak ja som si dnes len tak zo svadny robila test 🙂 ze ci HCG stupa,,,,za sekundu na mna vyleteli take kolajnice, ze az,,meskaju mi dnes tyzden :D a brusko vykukuje :D :D :D no sranda toto cele 🙂
Baby ja sa len modlim, nech to vsetko dopadne dobre, nech to dotiahneme do konca a nech mame zdrave krasne babatka, tak by som ci chcela toto tehu vychutnat so vsetkym co k tomu patri 🙂 zelam to kazdej z nas 🙂

constanse
4. máj 2013

Ahojte, opat sa hlasim aj ja... pozeram, ze nas je tu uz uz niekolko... moja ciarocka uz tiez zosilnela - pre istotu som si vcera robila opat test - je mi fakt fajn az mam niekedy pocit, ze vobec nie som tehula 😀 .. a ja som testovala prvy krat 4 dni pred MS... uz vtedy bola ciarocka, sice slaba ale bola 🙂 Inak mna presne tiez pobolievalo brucho ako pocas MS... sice slabsie, no bolelo a prsia pobolievali podobne ako pred MS, teraz uz menej no hlavne bradavky mam velmi citlive na dotyk. Inak fajn 🙂 Co hovorite na bicyklovanie a jazdu na motorke? Je to v tychto dnoch OK? Je to zaujimave a take nove pre mna vediet, ze uz sme dvaja 😀 a ze uz musim mysliet aj na to male stvorenie 🙂 ...

mirka
4. máj 2013

ahojte, ak je už súkromná tak sa pridám k vám 🙂
@lucinka1104 ja som pri malej tiež bola pekná, ešte mi aj hovorili aj podľa bruška, že to bude 100% chalan, tak som si aj ja myslela a v 7. mesiaci nám povedali, že to je kávové zrnko, bola som vtedy šťastná prešťastná 🙂 aj kamoška teraz porodila dcérku, tiež bola ešte krajšia, takže tým by som sa neriadila 😉

držím vám všetkým palce, ja sa snažím nepripúšťať si to, lebo som tiež po 2 potratoch

hope222
4. máj 2013

ahojte, tak uz tu asi patrim aj ja 🙂 neskutocne ,ale konecne nielen do temy snazilky 🙂 ja mam potvrdene tehu zatial len na
zaklade asi 10 pozitivnych testov🙂a 2 robenych u doktora,ale zatial len z moci🙂 Vysledky krvi budem mat az v pondelok ..baby ,mate aj vy take bolesti v podbrusku ako pred mrchou a taky nejaky divny pocit vlkha v nohavickach ,taky akoby priecvitny vytok,kt.vsak neni ani na papieri vidiet? je to mozno hlupa otazka,ale nam sa to podarilo 1x a moc sa bojim.

retriver123
4. máj 2013

@hope222 nám sa zadarilo na na prvýkrát,ja som tomu neverila,najprv sme chceli,že sa budeme snažiť až po svadbe,ale tak ak by sa dlho nedarilo,tak sme chceli začať skôr a vyšlo to na prvýkrát :D...... mňa tiež pobolieva v podbrušku,sem-tam pichne,potom už iba únava a časté cikanie,začalo sa aj večerné jedenie,čo u mňa nie je zvykom,nevoľnosti zatiaľ nie sú,niežeby mi chýbali,ale tak snáď je všetko ok,uvidíme budúci týždeň.... 🙂 Takže všetko je to pre mňa tiež nové

constanse
4. máj 2013

@hope222 ahoj, u mna to iste obcasne pobolievanie podbruska, ale len tak akoby sa pripominalo, nic hrozne... a tiez podobny pocit vlhka... ale na nejaku mykozu to nevyzera 🙂, takze pohodka, hovorim si, pokial ziadne spinenie, tak je vsetko ok 🙂

zuzana0612
4. máj 2013

@hope222 to vlhko mám aj ja. je to ok. ak nemáš nejaký divný pocit, že by si cítila svrbenie alebo pálenie.

hope222
4. máj 2013

dakujem dievcata a kedy ste mali vy poslednu menstruaciu ? ja sa strasne bojim,aby bolo vsetko ok ,ale tak dufam, ze to bude ok a nic ine si nechcem pripustit .
@retriver123 gratulujem , ze Vam to vyslo na 1x , to je super...my sme na tentzo nas zazrak cakali 9 rokov a bol to velmi dlhy boj .
@zuzana0612
@constanse Dievcata dakujem , nie ziadne svrbenie ,ani zapach,lentaky pocit vlhka...okrem toho mam kazdy dne zvysenu aj teplotu ,myslim telesnu,nie bazalnu , stale okolo 37,2 ,tak dufam, ze to je tiez ok ..okrem toho uz len take pichanie v prsiach ,ani nie bradavky,ale take bodavew bolesti v prsiach a trosku v podbrusku a priiiserne bolesti hlavy ... baby a kedy ste mali Vy poslednu menstruaciu ? Ja este len 8.4 . a uz mi na tom digi clearblue ukazuje plus 2 - 3 , co vraj znamena v 4 . - 5.tyzdni tt .?

constanse
4. máj 2013

@hope222 myslim ze mas pekne tehu priznaky, tak si to len uzivaj, i ked ti nie je fajn, ale kvoli babu sa to snad lepsie zvlada. Ja som mala poslednu mestruaciu 1.4 takze podla tohto terminu mi babo vychadza na 6.1. dalsiu som mala mat 28.4. a to ma nejake 4 dni predtym zacalo pobolievat brucho a pobolieva stale - skoro kazdy den chvilkovo. ... a unava, ta tiez stupa, k veceru by som len spala. Tiez je to moje prve a tiez mam obavy... ale zas nestresujeme sa, aby nam prave toto neuskodilo ;). Mysli na to, ze babo sa prave uklada v nasom brusku 🙂 Kedy sa chystas k doktorovi? ... ja v pondelok... snad ma zoberie, mala uz plno, no vravela, ze mam prist a uvidime, ze ma niekam vsunie.

zuzana0612
4. máj 2013

@hope222
@constanse ja som mala poslednú ms 3.4.. a tiež ma bolí hlava. dnes konkrétne nie. ale od nedele ma bolela skoro celý týždeň. zvýšená teplota je ok. to viem od kamarátky, čo má sesternicu pôrodnú asistentku. mne pomáha si lahnúť a oddýchnuť, je mi potom lepšie. a na hlavu mi pomáha veľa ale fakt veľa piť.

hope222
4. máj 2013

@constanse
@zuzana0612
hej , stres neprospieva ani mne a ani malinkemu ,len oklamat strach je velmi tazke 🙂 ja som bola v piatok u lekara ,ale len obvodneho a tam mi robili aj dva testy z mocu a zobrali krv a poslali do labakov, v pondelok budu vysledky z krvi . no a gynekolog ma vezme asi tak o tyzden ,aspon dufam.nie som momentalne na slovensku , tak je to trosku komplikovanejsie . ale tak ja som este len asi v nejakom 4 tyzdni,takze tak o tyzden to bude isto stacit,len som zvedava na tie vysledky krvi. inak pijem naozaj vela, vela,posledne dni si to aj moje telo ziada a som viac smadna ako kedykolvek predtym.drzte sa dievcata a nech je vsetko v pioriadku a tehulkovanie si len budeme uzivat .

zuzana0612
4. máj 2013

@hope222 späd sa ozýva, to je pravda. ja som to zažila už pri minulom tehu. ( ale o miminko sme prišli v 10tt tento rok na konci januára). bola som schopná vypiť viac ako tri litre vody denne. ale to je dobre. treba veľa piť. ja idem k lekárovi v utorok. ale to preto, lebo som bola objednaná na sono prsníkov, neviem, či mi to spravia. ale to nevadí. chcem sa s ním porozprávať. je to môj nový gynekolog. a uvidím, čo povie. neviem, bola by som možno rada aj doma, aspoň pár týždňov. v robote máme dosť stres. tak mám obavy, aby sa nič nestalo.
ale inak je veľmi dôležité myslieť pozitívne a nestresovať sa obavami. ničomu to nepomôže. 😉