Január 2014
Vítam všetky čakateľky na // aj tie čo už to vedia ako ja 🙂)Zatiaľ len tak nesmelo ,ale čiarka silnie aj keď su stále slabunké ale silnie a to je hlavné. Podľa mrchy by som mala mať termín 30.12 ale ja mávam ovu vždy posunutú buď na 16 alebo 18 DC takže to bude buď 2.1 aleskôr 4.1 🙂 k dr sa chystám bud. týždeň nechcela som tak skoro ale mám žiaľ ecoly a mykozu a strašný strach, že prídeme o mimi kvôli tomu takže dúfam, že mi dá DR ATB a všetko bude v poriadku. Takže krásne tehuľkovanie všetkým a nech všetky držíme v Januáry zdravé poklady v rukách
ja mám dnes 4+1, chcem tento týždeň volať dr., lebo v januári som bola na čistení, mala som len prázdy plod. obal. v 6 tt, potom sme boli na genetike, lebo to bol 2. takýto skorý potrat, odtiaľ mám odporúčanie na zvýšené sledovanie, výsledky boli v poriadku, nechcem ísť teraz k dr. nejako skoro, lebo aj tak nič neuvidí, ale aspoň aby vedel a aby mi povedal, čo teraz, ako sa bude postupovať
Ja som práve volala doktorovi, objednali ma na 15. maja (vtedy by som mala byt v 6 tyzdni)... Snad uz nieco uvidi
@hope222 no super, tak sa raduj a oddychuj a užívaj si to
@lucinka1104 Ahoj, chcem sa opytat, ci si pocas tehotenstva obmedzovala dojcenie alebo si dojcila na poziadanie... Ja mam pocit ze odkedy som tehotna moj 14 mesacny syn je na mna prilepeny stale 🙂 Asi nieco tusi ?! 😉 Doteraz uz cez den dojcenie nevyzadoval (iba v noci 4-5 krat) ale od vikendu si len pyta 🙂
ahojte kočky 😵 😵 tak budem maminka aj ja asi 🙂 robila som si už tri testy, silnejú dnes som podla všetkého 4tt+4 v piatok idem k lekárovi 🙂 boli ste niektorá na sono v 5tt+1? čo bolo vidieť? 🙂
@dijefcatko podobne 🙂 aj ja dnes silnejsiu nez kontrolnuuu :D dnes koncim 5tt a zajtra zacinam 6tt :D ku gyndosovi idem asi 17. maja 🙂 to budem v 7tt, snad bude uz nieco vidiet :D som zvedava,,,, aj ked nechcem ist moc skoro :p
Baby ja som Vam taka unavena, ze by som cele dne spala 🙂 A kava? Tak ja som pila caro a dnes som si kupila bezkofeinovu neskafe :D ja som kavickar, nevydrzala by som :D ale aj tak len dve bezkofeiny pijem :D
a moj dnesny testik 🙂
baby a boli vas este brusko? mna uz ani nie 🙂 uz ho mam jak lavor, tak asi sa roztiahlo :D :D :D :D :D len stale som unavena a chodim curat :D tak som zvedava ci to preslo alebo co 😉
Baby, dnes doobeda som troch spinila nebola to krv, len také hnedé, stále ma bolí podbruško, tak ako predtým. som unavená a trocha nachladnuta ☹. Myslíte, že to špinenie je niečo vážne? Vo štvrtok sa chystám k doktorke, počká to dovtedy alebo nám ísť na pohotovosť?
@retriver123 hned by som letela na pohotovosť
@kuko7 ja končím 5 zajtra. idem zajtra k lekárovi, ale iba preto, lebo tam idem aj na sono prsníkov. testík máš pekný
@kuko7 a ja mám brucho dnes skôr nafúknuté. mne sa chce tiež stále spať. ale ešte to nie je také ako minulé tehu, to som nemohla fakt vydržať. tak uvidím, možno to ešte tiež príde
@pacesa tak na požiadanie ale cez deň tak 1-až 2 krát si pýtal a vnoci niekedy vôbec niekedy raz dojčila som ho ho 3 rokov a ešťe aj potom občas 😎
Kto chce do súkromnej témy ??? je tam len Kuko a difjacatko no a ja :🙂))))
@retriver123 DR ti predpíše Duphaston a ascorutin pravdepodobne na udržanie tehu ak už nešpiníš vylož si nohy do štvrtku nechoj do práce a oddychuj na pohotovosť ísť nemusíš ak ale znova začneš špiniť tak radčšej choj
@lucinka1104 aj ja by som sa rada pridala
@lucinka1104 aj ja chcem
@zuzana0612 ides aj na sono? Mna caka cca o mesiac, minuly rok mi nasli 6mm cysticku, tak mam ist na kontrolu, tak som zvedava, lebo mam pocit z esa mi prsia uplne zmenili....ale nevadi, ved budu vediet ze som tehu, tak nech pozru co treba 😵
@lucinka1104 ja som tam? hod link :D ani neviem kde ta tema je :D
@kuko7 však ja som to len založila dala teba a difcjatko a nediskutuje sa tam ale ja by som radčšej tam ,mám nato dôvody číta to tu celá nemocnica, kde robí moja mama a reči reči...pomlčííííím
zmizla ((((asi že sme tam nepísali založím novú
@lucinka1104 oki a hod sem link na nu 🙂
žienky gratulujem k tehu 😉 nech všetko ide bez problemov a v januari drzite uzlíčky v rukach . Ejj ale to bezi moj synator sa narodil 6.1.no uz budeme mat 5 rokov 😉 😉
Inak baby kava sa nema pit len kvoli tomu kofeinu? Takze ked bezkofeinovu pijem , mozem aj viacej ako jednu vypit ? :D
áno môžeš
@kuko7
našla som to ::🙂))))))))))))))))))))))
@kuko7 no a som sa objednávala, ešte som nevedela, že som tehu. takže idem aj na sono prsníkov
@zuzana0612 ani ja som nevedela,,,,a mam ist teraz na kontrolu 🙂 ale idem neskorej a idem do jednej sukromnej ambulancie 🙂 tak sa objednam az po sone babatka :D

ahojte, ja som si tiež dnes robila kontrolný test 🙂, pretože v piatok to bolo v deň MS a z poobedného moču, čakala som oveľa tmavšiu čiarku, ale je silnejšia, to je hlavné, ešte si spravím o dáke 3 dni jeden, nech mám ako pri dcérke 3 ks 🙂 akurát dnes som ich vyhrabala 7 rokov staré testy 🙂 teraz mám silnejšiu čiarku ako vtedy a to som sa zbadala, keď mi meškali týždeň
kávu pijem aj ja, práve teraz, ale ako som začala tušiť, že by to mohlo výjsť, pijem už len 1 denne ( z 2-3), viac menej šálku ani nedopijem
inak som prekvapená, že v podstate príznaky moc nemám, len po bokoch ma pobolievajú prsia, čo mňa už dávno nie (voľakedy pred MS som sa ich nešla ani dotknúť), káva mi tiež stále chutí a už len občas ma pichne v podbrušku
všetkým novým gratulujem a držím palce 🙂