icon

Je je tu niekto z Beluše okres Púchov?

anett9
26. júl 2011

nedávno sme sa sem prisťahovali..potešili by ma nejaké nové kamarátky/mamičky 🙂

lucka1987
26. júl 2011

@anett9 ahoj... z beluse je tu mamicka dvojciat (teda lezala som s nou v nemocke, vravela ze je tu stale na MK , a uz som ju tu nenasla.. ale niekedy teraz by asi mala rodit ) inak byvam asi 15 km od beluse 😉
a ty si tehulka alebo mamicka?

anett9
autor
26. júl 2011

@lucka1987 ahoj,už mamička 2 detí /3 a 6 rokov/ .My sme sa prisťahovali z Ilavy a tu v Beluši sme kúpili dom,takže ma napadlo,či tu nie je niekto odtiaľto 🙂 lebo tu nikoho nepoznám

lucka1987
26. júl 2011

@anett9 ahaa 😉 no tak urcite niekoho rychlo najdes 😉 ved belusa je velka dedina, tam musi byt mamiiiiin a mamiiin 🙂

anett9
autor
26. júl 2011

@lucka1987 to dúúúúfam,lebo mi bude smutno ☹

superdievca
28. júl 2011

Ahoj Anett,
my sme síce z BA, ale práve v pondelok sme sa vrátili domov z našej chaty v Belušských slatinách (resp. na konci Beluše). To by bolo super niekoho tam poznať. Trochu mi je tam smutno. Mám 20 mes. chlapčeka, riadny šinter, takže by nám dobre padli ďalšie detičky na hranie🙂

Tak ja sa potom ozvem, kleď tam zase pôjdeme🙂
Pekný deň. Natália

lenkasim
6. sep 2011

Ahoj, ja som z Púchova, v Beluši mám svokrovcov, tak som tam často. Mám 13 mesačné dievčatko, rada sa zoznámim. Lenka

anett9
autor
14. jan 2012

@superdievca ked pôjdete na chatu zas,pošli IP a kľudne sa zastavte...len teraz som si všimla tvoju odpoved 😉

anett9
autor
14. jan 2012

@lenkasim a kde bývajú svokrovci? my sme kúpili dom na Sládkovičovej smerom na Púchov ako je odbočka na družstvo,ten rohový svetložltý

mamicka00
12. mar 2012

ahoj Ja som z beluše bývame na bytovkách mám 3ročnú dcérku a 9 ročného syna rada sa zoznámim Vlada