icon

Je niekto z Dunajskej Stredy alebo okolia?

izus
27. jún 2007

baby je tu nikto z DS, alebo okolia

Strana
z54
tulip_an
12. mar 2015

Zdravím, poradíte, kde v Dunajskej Strede nájdem dobrú obuv s detskými topánkami? Ďakujem.

renika80
15. mar 2016

@tulip_an na Kukučínovej ulici, neviem presne ako sa tá obuv volá, ale je niekde vedľa hračkárstva pom pom toys

janula2511
17. jún 2016

Ahojte hladam kamosku maminku s 5ročným dietatom.DS a okolie.pokec prechádzky.

clovis
22. feb 2017

chodili nekomu z vas deti do jasloskolky Kvietkovo? v pondelok nastupujeme, tak som zvedava, ako ste boli spokojni

clovis
9. mar 2017

Ahojte, neviete nahodou niekto referencie o dr. Ildiko Pekhacs, detskej psychiatricke? Mala ma 2,5 roka a este nerozprava, poslali nas na vysetrenie.

patrica8
Autor odpoveď zmazal
nikoletah
14. aug 2017

@patrica8 ja mam 4 zname ktore su pristahovalci a vobec mi nevadi ze nerozpravaju po madarsky. aj kolegine v robote mam ktore su z tt a ani ceknut nevedie po madarsky...
dohovorit bude problem ak susedka bude 80 rocna pani, ti starsi zvycajne nerozpravaju po slovensky vobec.

patrica8
Autor odpoveď zmazal
nikoletah
14. aug 2017

@patrica8 ked mas male dieta bude skor problem skolka, v dedinach zvycajne je len madarska, a v ds je problem s miestami v skolkach...

patrica8
Autor odpoveď zmazal
viera_taszli
13. jan 2020

Ahojte baby 😊 hladam si partacku z DS resp. okolia, s ktorou sem - tam vybehneme niekam von, na prechadzku s detmi 😊 Mam 2 mesacnu slecnu a po madarsky neviem...

adrianaza
10. mar 2020

Ahojte. Prosím nemá z vás niekto skúsenosť s pani Líviou Bodó z centra Dúha?

santamonica
26. máj 2020

@viera_taszli ahoj, my sme sa práve prisťahovali do Klátova, máme 2 ročného, viem asi tak dve slová 😄po madarsky, prosim ta ako sa tu býva? Je tu pekne, ale zdá sa mi, že po rodičovskej si tu asi prácu nenájdem tak lahko🙉🤓.

viera_taszli
27. máj 2020

@santamonica jeeee ved ja byvam v Klatove, tak sme niekde len kusocek od seba 🙈😂odkial ste sa pristahovali? byva sa tu fajn, len tym, ze neviem po madarsky, tak mi tu je smutno... 💁‍♀️ Su tu aj mamicky, ale vzdy ked idem okolo, tak sa medzi sebou rozpravaju po madarsky a mna chyti depka 🙈 Ja som pred materskou pracovala v Senci...

santamonica
29. máj 2020

@viera_taszli z BA, áno, bavia sa po maďarsky, ale so mnou po slovensky, ale už som tu stretla aj mamičku, čo po slovensky ani nevie. A hlavne deti iba maďarsky, tak som zvedavá ako sa náš malý začleni. No, uvidíme, či sme urobili dobre. Nedepkuj, to sa vyvrbi😄. Bývate niekde v "centre" ? My v tej novej časti pri penzióne.

viera_taszli
29. máj 2020

@santamonica, zacleni, deti neriesia taketo veci 😊 ja tu byvam uz pomaly 2 roky, ale madarcina sa na mna ani za svet nechce nalepit 🙈 a to manzel vie lepsie po madarsky ako po slovensky 💁‍♀️😄 tiez byvame v novej casti hned na zaciatku... v tej bytovke po lavej strane 😊

Strana
z54